تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 413 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 4122

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Symantec || آرشیو شماره 1 ||

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من آپدیت آنلاین norton securty دانلود کرده ام نمیدانم چگونه نصب کنم دوستان هر که میدانه به من کمک کنه

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض اجرای اسکنر نورتون از طریق خط فرمان

سلام.

شما میتونید از طریق خط فرمان و بدون باز کردن صفحه اصلی آنتی ویروس،ویروسیابی رو شروع کنید.
    کسانی که میخوان اسکریپت نویسی کنن و حالت خاصی از اسکنر رو اجرا کنن میتونن از این سوئیچ ها استفاده کنن.
    همچنین اگر به هر دلیلی نتونستید صفحه آنتی ویروس را باز کنید (ویروس و ...)، این روش موثره.

ابتدا Command Prompt یا cmd.exe را اجرا کنید.
    حالا آدرس محل نصب آنتی ویروس را وارد میکنیم:
    C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\version
    به جای عبارت version در خط بالا باید عدد وارد کنید که این عدد نمایانگر ورژن آنتی ویروس شماست.

مثال :

C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\17.5.0.127
    از این به بعد میتونیم دستور مورد نظر را به همراه عبارت NAVW32 به کار ببریم:

C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\17.5.0.127\NAVW32 /Command
    به جای Command دستور مورد نظر را وارد میکنیم.

با هم چند دستور رو برای اجرای اسکنر نورتون از طریق خط فرمان مرور میکنیم:

A/ : همه درایوها را اسکن میکند.

مثال:
    C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\17.5.0.127\NAVW32 /A
    L/ : درایوهای محلی (Local) را اسکن میکند.

+S/ : زیرشاخه ها را اسکن میکند.
    -S/ : زیرشاخه ها را اسکن نمی کند.

+B/ : رکورد بوت را اسکن نمی کند.
    -B/ : رکورد بوت را اسکن نمی کند.

BOOT/ : فقط رکوردهای بوت را اسکن میکند.

+ST/ : روتکیت ها را اسکن میکند.
    -ST/ : روتکیت ها را اسکن نمی کند.

QUICK/ : اجرای Quick Scan

SESCAN/ : اجرای Quick Scan بدون نمایش پنجره.

برای ویروسیابی یک مسیر خاص کافیه آدرس موردنظر را وارد کنیم:

NAVW32 /E:\P30world

3. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام دوستان
    من اینترنت سکوریتی 2010 نصب کردم و همونطور که بچه ها گفته بودن از طریق تریال ریست کرکش کردم . اما بعداز 3 روز اون علامت
    تیک سبز رنگ به ضربدر قرمز رنگ تبدیل شده و دیگه آپدیت هم نمیشه . من اولین باره که از نورتون استفاده میکنم و خیلی خوشم ازش
    اومده . لطفا هرچه سریعتر کمک کنید . ضمنا تمام صفحات رو خوندم اما مشگلمو نتونستم حل کنم . اساتید محترم اگر قبلا جواب این مسئله رو دادینلطف بفرمایید واضح تر بگین تا من هم استفاده کنم واگر هم نفرمودین که . . .

با تشکر فراوان

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من اینترنت سکوریتی 2010 نصب کردم و همونطور که بچه ها گفته بودن از طریق تریال ریست کرکش کردم . اما بعداز 3 روز اون علامت
    تیک سبز رنگ به ضربدر قرمز رنگ تبدیل شده و دیگه آپدیت هم نمیشه . من اولین باره که از نورتون استفاده میکنم و خیلی خوشم ازش
    اومده . لطفا هرچه سریعتر کمک کنید . ضمنا تمام صفحات رو خوندم اما مشگلمو نتونستم حل کنم . اساتید محترم اگر قبلا جواب این مسئله رو دادینلطف بفرمایید واضح تر بگین تا من هم استفاده کنم واگر هم نفرمودین که . . .

با تشکر فراوان
    چه پيغامي داده؟آيا قسمت مربوط به وضعيت Activation را ديده ايد؟از كدام نسخه كرك استفاده كرده ايد؟آيا اخيرا كار خاصي انجام نداده ايد كه احتمال آلوده شدن سيستم را داشته باشه؟آيا بعد از كرك موفق به آپديت كامل نورتون شديد؟حجم آپديت چقدر بود؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

چه پيغامي داده؟آيا قسمت مربوط به وضعيت Activation را ديده ايد؟از كدام نسخه كرك استفاده كرده ايد؟آيا اخيرا كار خاصي انجام نداده ايد كه احتمال آلوده شدن سيستم را داشته باشه؟آيا بعد از كرك موفق به آپديت كامل نورتون شديد؟حجم آپديت چقدر بود؟
    با سلام وتشکر فراوان از شما بخاطر زحماتتون
    هیچ پیغام خاصی نمیده . وقتی که میخوام آپدیت کنم بعد از چک کردن از گزینه دانلود آپدیت در عرض یک ثانیه عبور میکنه
    که به نظر میرسه اصلا دانلود نمیکنه . در مورد وضعیت Activation هم که فرمودین پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم . در مورد کرک از ورژن 2/3 که دوستان در پست اول گذاشته بودن استفاده کردم و کار خاصی هم نکردم که سیستم آلوده بشه . بعد از کرک هم در حدود 17 مگ آپدیت کردم .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

با سلام وتشکر فراوان از شما بخاطر زحماتتون
    هیچ پیغام خاصی نمیده . وقتی که میخوام آپدیت کنم بعد از چک کردن از گزینه دانلود آپدیت در عرض یک ثانیه عبور میکنه
    که به نظر میرسه اصلا دانلود نمیکنه . در مورد وضعیت Activation هم که فرمودین پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم . در مورد کرک از ورژن 2/3 که دوستان در پست اول گذاشته بودن استفاده کردم و کار خاصی هم نکردم که سیستم آلوده بشه . بعد از کرک هم در حدود 17 مگ آپدیت کردم .
    شما صفحه اصلي نورتون را كه باز كنيد در اون صفحه اطلاعات كاملي در مورد وضعيت Subscription و نيز اطلاعاتي در خصوص غيرفعال شدن بخش يا بخشهايي از نورتون را شماهده خواهيد كرد.
    در مورد كرك نيز توصيه ميكنم از آخرين نسخه كرك كه Norton TrialReset 2010 v2.5NE ميباشه استفاده كنيد.اين كرك را ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

شما صفحه اصلي نورتون را كه باز كنيد در اون صفحه اطلاعات كاملي در مورد وضعيت Subscription و نيز اطلاعاتي در خصوص غيرفعال شدن بخش يا بخشهايي از نورتون را شماهده خواهيد كرد.
    در مورد كرك نيز توصيه ميكنم از آخرين نسخه كرك كه Norton TrialReset 2010 v2.5NE ميباشه استفاده كنيد.اين كرك را ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام خدمت استاد گرامی
    در مورد وضعیت فعال بودن آنتی ویروس متوجه شدم . همه ی قسمتها فعال هستند و در این زمینه مشگلی وجود نداره . اما در مورد تریال ریست جدید متاسفانه اون هم جواب نداد . به نظر شما حذف کنم و مجددا نصب کنم و با این کرک جدید آزمایش کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام خدمت استاد گرامی
    در مورد وضعیت فعال بودن آنتی ویروس متوجه شدم . همه ی قسمتها فعال هستند و در این زمینه مشگلی وجود نداره . اما در مورد تریال ریست جدید متاسفانه اون هم جواب نداد . به نظر شما حذف کنم و مجددا نصب کنم و با این کرک جدید آزمایش کنم
    وضعيت اعتبار نورتون شما به چه صورت ميباشه.در همون صفحه اصلي نورتون مشخصه كه چند روز اعتبار داره.ميخوام ببينم كرك از كار افتاده يا خير.
    در مورد استفاده از كرك جديد فكر نميكنم نيازي به حذف و نصب مجدد خود نورتون باشه.فقط كافيه كرك قبلي را uninstall كنيد بعد كرك جديد را طبق دستورالعمل مربوطه استفاده كنيد.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

وضعيت اعتبار نورتون شما به چه صورت ميباشه.در همون صفحه اصلي نورتون مشخصه كه چند روز اعتبار داره.ميخوام ببينم كرك از كار افتاده يا خير.
    در مورد استفاده از كرك جديد فكر نميكنم نيازي به حذف و نصب مجدد خود نورتون باشه.فقط كافيه كرك قبلي را uninstall كنيد بعد كرك جديد را طبق دستورالعمل مربوطه استفاده كنيد.
    وضعیت اعتبار 165 روز هست . لطف بفرمایید طریقه uninstall کرک رو هم توضیح بدید . ممنون .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

وضعیت اعتبار 165 روز هست . لطف بفرمایید طریقه uninstall کرک رو هم توضیح بدید . ممنون .
    شما كرك را كه اجرا ميكنيد آيا گزينه Unnstall داره يا خير؟اگر نداره فقط كافيه كرك را كاملا از روي سيستم و Recycle Bin حذف كنيد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •