من آپدیت آنلاین norton securty دانلود کرده ام نمیدانم چگونه نصب کنم دوستان هر که میدانه به من کمک کنه
من آپدیت آنلاین norton securty دانلود کرده ام نمیدانم چگونه نصب کنم دوستان هر که میدانه به من کمک کنه
سلام.
شما میتونید از طریق خط فرمان و بدون باز کردن صفحه اصلی آنتی ویروس،ویروسیابی رو شروع کنید.
کسانی که میخوان اسکریپت نویسی کنن و حالت خاصی از اسکنر رو اجرا کنن میتونن از این سوئیچ ها استفاده کنن.
همچنین اگر به هر دلیلی نتونستید صفحه آنتی ویروس را باز کنید (ویروس و ...)، این روش موثره.
ابتدا Command Prompt یا cmd.exe را اجرا کنید.
حالا آدرس محل نصب آنتی ویروس را وارد میکنیم:
به جای عبارت version در خط بالا باید عدد وارد کنید که این عدد نمایانگر ورژن آنتی ویروس شماست.C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\version
مثال :
از این به بعد میتونیم دستور مورد نظر را به همراه عبارت NAVW32 به کار ببریم:C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\17.5.0.127
به جای Command دستور مورد نظر را وارد میکنیم.C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\17.5.0.127\NAVW32 /Command
با هم چند دستور رو برای اجرای اسکنر نورتون از طریق خط فرمان مرور میکنیم:
A/ : همه درایوها را اسکن میکند.
مثال:
L/ : درایوهای محلی (Local) را اسکن میکند.C:\Program Files\Norton AntiVirus\Engine\17.5.0.127\NAVW32 /A
+S/ : زیرشاخه ها را اسکن میکند.
-S/ : زیرشاخه ها را اسکن نمی کند.
+B/ : رکورد بوت را اسکن نمی کند.
-B/ : رکورد بوت را اسکن نمی کند.
BOOT/ : فقط رکوردهای بوت را اسکن میکند.
+ST/ : روتکیت ها را اسکن میکند.
-ST/ : روتکیت ها را اسکن نمی کند.
QUICK/ : اجرای Quick Scan
SESCAN/ : اجرای Quick Scan بدون نمایش پنجره.
برای ویروسیابی یک مسیر خاص کافیه آدرس موردنظر را وارد کنیم:
NAVW32 /E:\P30world
سلام دوستان
من اینترنت سکوریتی 2010 نصب کردم و همونطور که بچه ها گفته بودن از طریق تریال ریست کرکش کردم . اما بعداز 3 روز اون علامت
تیک سبز رنگ به ضربدر قرمز رنگ تبدیل شده و دیگه آپدیت هم نمیشه . من اولین باره که از نورتون استفاده میکنم و خیلی خوشم ازش
اومده . لطفا هرچه سریعتر کمک کنید . ضمنا تمام صفحات رو خوندم اما مشگلمو نتونستم حل کنم . اساتید محترم اگر قبلا جواب این مسئله رو دادینلطف بفرمایید واضح تر بگین تا من هم استفاده کنم واگر هم نفرمودین که . . .
با تشکر فراوان
چه پيغامي داده؟آيا قسمت مربوط به وضعيت Activation را ديده ايد؟از كدام نسخه كرك استفاده كرده ايد؟آيا اخيرا كار خاصي انجام نداده ايد كه احتمال آلوده شدن سيستم را داشته باشه؟آيا بعد از كرك موفق به آپديت كامل نورتون شديد؟حجم آپديت چقدر بود؟
با سلام وتشکر فراوان از شما بخاطر زحماتتون
هیچ پیغام خاصی نمیده . وقتی که میخوام آپدیت کنم بعد از چک کردن از گزینه دانلود آپدیت در عرض یک ثانیه عبور میکنه
که به نظر میرسه اصلا دانلود نمیکنه . در مورد وضعیت Activation هم که فرمودین پیدا نکردم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم . در مورد کرک از ورژن 2/3 که دوستان در پست اول گذاشته بودن استفاده کردم و کار خاصی هم نکردم که سیستم آلوده بشه . بعد از کرک هم در حدود 17 مگ آپدیت کردم .![]()
شما صفحه اصلي نورتون را كه باز كنيد در اون صفحه اطلاعات كاملي در مورد وضعيت Subscription و نيز اطلاعاتي در خصوص غيرفعال شدن بخش يا بخشهايي از نورتون را شماهده خواهيد كرد.
در مورد كرك نيز توصيه ميكنم از آخرين نسخه كرك كه Norton TrialReset 2010 v2.5NE ميباشه استفاده كنيد.اين كرك را ميتونيد از لينك زير دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت استاد گرامی
در مورد وضعیت فعال بودن آنتی ویروس متوجه شدم . همه ی قسمتها فعال هستند و در این زمینه مشگلی وجود نداره . اما در مورد تریال ریست جدید متاسفانه اون هم جواب نداد . به نظر شما حذف کنم و مجددا نصب کنم و با این کرک جدید آزمایش کنم![]()
وضعيت اعتبار نورتون شما به چه صورت ميباشه.در همون صفحه اصلي نورتون مشخصه كه چند روز اعتبار داره.ميخوام ببينم كرك از كار افتاده يا خير.
در مورد استفاده از كرك جديد فكر نميكنم نيازي به حذف و نصب مجدد خود نورتون باشه.فقط كافيه كرك قبلي را uninstall كنيد بعد كرك جديد را طبق دستورالعمل مربوطه استفاده كنيد.
وضعیت اعتبار 165 روز هست . لطف بفرمایید طریقه uninstall کرک رو هم توضیح بدید . ممنون .![]()
شما كرك را كه اجرا ميكنيد آيا گزينه Unnstall داره يا خير؟اگر نداره فقط كافيه كرك را كاملا از روي سيستم و Recycle Bin حذف كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)