گفتن میخواییم 2009 رو با رده بالا بترکونیم نمیدونم والا ! برنامه رو یه بار پست کرده بودم : دو سه تا ایکسپریا ,واکمن کامل 8 مگا و اسپیکر استریو و جک صدا , اسمارت فون فول تاچ سری 60 با 12 مگاپیکسل دوربین و .....
گفتن میخواییم 2009 رو با رده بالا بترکونیم نمیدونم والا ! برنامه رو یه بار پست کرده بودم : دو سه تا ایکسپریا ,واکمن کامل 8 مگا و اسپیکر استریو و جک صدا , اسمارت فون فول تاچ سری 60 با 12 مگاپیکسل دوربین و .....
امروز نوکیا هم یه سری خرت و پرت معرفی کرد
دیگه فک نکنم تو 2008 خبری از معرفی گوشی جدید باشه(منظورم همه برنداس)
همینکه اونایی که معرفی کردنو بدن بیرون بسشونه(بازم منظورم همه برنداس)
بالاخره اس ای میخواد اندروید بده یا نه ؟ هر چند چیز چندان جالبی هم از آب در نیومده این اندروید
به نظرم این آندروئید آینده خوبی داشته باشه.بالاخره اس ای میخواد اندروید بده یا نه ؟ هر چند چیز چندان جالبی هم از آب در نیومده این اندروید
کلا open source بودنش یه مزیت هست.از لحاظ برنامه خیلی میتونه قوی بشه.
آره سرعت پیشرفتش باید خیلی خوب باشه
هنوز نیومده گوگل یکی دو بار واسش آپدیت داده ولی خود گوشی "جی وان" چیز جالبی نشده
شاید بقیه گوشی هایی که با این او اس بیان بیرون بهتر باشن
میگما تو این شکلکای مسخره رو از کجا میاری؟ خودت میسازی؟
حالا اي قدرا هم بد نيس... پك پوزش كه خوبههنوز نیومده گوگل یکی دو بار واسش آپدیت داده ولی خود گوشی "جی وان" چیز جالبی نشده
پسنده نه؟ مخصوصا اين... داره خودشو جر ميده بيچارهمیگما تو این شکلکای مسخره رو از کجا میاری؟ خودت میسازی؟
اينا رو من تو بانك اسمايل بر مي دارم
Last edited by Original Titan; 04-11-2008 at 23:37. دليل: به خاطر مهدي
چطوری؟کاسبی چطوره؟
اتفاقا من سالی یه بار از عکس استفاده میکنم و همش فیلم میگیرم(خواستی چند تاشم بهت نشون میدم.البته فقط به تو ها)
البته منظورت از ترک حتما اینه که تفننی میکشی...اره؟
چشم اون اواتار قبلیم رو به زودی میگذارم.انلی فور یو
البته من هم این طرفی که این صحبت رو کرده میشناسم
البته شما نقل قولت کامل نیست.این طرف همیشه حرفهاش رو با این جمله شروغ میکنه:من خودم 20 ساله تو این کارم
اسم این طرف هم "بهروز خالی بنده"
گرفتم منظورت رو
خیلی با صفایی
میشه کمی بیشتر درباره ی این کارهای خطرناک برامون توضیح بدی؟
کشته خودش رو با 1 دهم درصد اخر موتو رو گرفته.حالا حالا ها مونده تا مثل قبل ادم بشه!!
حمید این مرغه یا خروس؟
همش حرف مفته
فقط ظاهر اینها خوبه.وگرنه همه ی اینها تو بهترین حالت از نیمه ی دوم سال 09 میان بازار.مخصوصا اون شاخشون که یادمه خوندم تازه وسط های سال 09 معرفی میشه!!این که نشد برنامه.از سامسونگ یاد بگیرن این سوندی های لک لکی مو طلایی
به قول جنوبی ها:مرحبا
سایت این اسمایل ها هست.لینکش رو میگیری میگذاری تو پستهات
شارژ باشید.دیگران روهم شارژ کنید![]()
این پستهای مصطفی خان خودش یه صفحست
مثلا میشینن دور هم چیز میکشن !میشه کمی بیشتر درباره ی این کارهای خطرناک برامون توضیح بدی؟![]()
دستت درد نکنه حالا حرفهای من مفته ؟ نه این طورام نیست واکمنه اول 2009 میاد .. برنامه ی کار درستی است اگه به موقع اجراش کنن و توش تر نزننهمش حرف مفته
فقط ظاهر اینها خوبه.وگرنه همه ی اینها تو بهترین حالت از نیمه ی دوم سال 09 میان بازار.مخصوصا اون شاخشون که یادمه خوندم تازه وسط های سال 09 معرفی میشه!!این که نشد برنامه.از سامسونگ یاد بگیرن این سوندی های لک لکی مو طلایی
حمید این مرغه یا خروس؟
مرد حسابی میخوای 12 مگاپیکسلی رو اول 2009 بده بیرون ؟ اینطور که فروش همه گوشیهای های اند خودش که هیچ ! ماله بقیه رو هم کساد میکنه
یه 8 مگایی و یکی دو تا ایکسپریا جلوترش میان ..
اون خروسه دوجنسست![]()
مصطفی کوارتر چهارم دیدن داره !کشته خودش رو با 1 دهم درصد اخر موتو رو گرفته.حالا حالا ها مونده تا مثل قبل ادم بشه!!این آمار کوارتر سوم هست که گوشیه شاخش c902 (خوب فروخته) و g900 و اینا بود ..w980 بعدش اومد و چند تا واکمن خوب مثل w902 و w58? ..الان هم x1 و c905 هستند (من فکر میکنم فروش c905 رکورد بزنه )...
آمار کوارتر آخر سال فکر کنم مصطفی تا 10 درصد به بالا برسه ببین کی گفتم![]()
شاخ باشید![]()
![]()
مسولان se قصد دارن نام G705 را به W705 تغییر دهند.
![]()
فردا روز بزرگی برای SE خواهد بود.در روز 6 نوامبر SE می خواهد یک یا چند گوشی بعلاوه یک اسپیکر معرفی کند.اگر در خاطرتئن هست در چنین روز سال قبل SE گوشی هی مثلw890.w380.k660 را معرفی کرد پس منظر بمانید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)