هر چند وقت یک بار ، یه طوفان فضایی میاد ، باید پشت همون دستگاهی که الان تو عکس دقیقا رو به روت هست ، پناه بگیری .
ضمنا آخر همین قسمت با چند تا از این موجودات کذایی ، درگیر میشی ، بهتره کپسول هوا آماده داشته باشی .
هر چند وقت یک بار ، یه طوفان فضایی میاد ، باید پشت همون دستگاهی که الان تو عکس دقیقا رو به روت هست ، پناه بگیری .
ضمنا آخر همین قسمت با چند تا از این موجودات کذایی ، درگیر میشی ، بهتره کپسول هوا آماده داشته باشی .
پس همينطور كه جلو ميرم بايد پشت اينا پنهون شم
بعد اون طوفان كه رد شد دوباره جلوتر برم
كپسول؟
كپسول فكر نميكنم چندان قوي باشه
من تو chaptere 5 گیر کردم چی کار کنم ؟
اونجایی که یه چیزی مثه یخچاله دکمه رو که میزنی توش یخ می زنه.
اولشم یه مرده از پشت شیشه صحبت می کن بعد که می ره درها باز میشه وقتی می رم تو همه درا بستس.
اينو بايد چجوري كشت؟
من هر چي خشاب دارم خالي كردم نمرد
بايد چيكار كرد مگه ؟
![]()
وقتی اون مرده صحبتهاش تموم شد یه غول توی شیشه از ، شیشه رو میشکنه و بهت حمله میکنه . اون غول هم قابلیت احیا خوش رو داره یعنی میتون که اعضای از دست رفته بدنش رو دوباره بشازه پ در نتیجه هر چقدر بهش شلیک کنی هیچ فایده ای نداره و پس از چند ثانیه دوباره به حالت اولش بر میگرده . شما تنها کار که باید بکنید اینه که تا به یه اتاقی که یه محفظه فریزر توشه میرسید از دستش فرار کنید و وقتی به اون اتاق رسیدید اون غول رو به داخل اون محفظه بکشونید و پاهاش رو قطع کنید و بعد اونو اهسته کنید و فورا به اتاقی که دو در داره برید و وسطای اون اتاق یه رایانه هست که باید اونو فعال کنید تا اون موجود منجمد بشه.من تو chaptere 5 گیر کردم چی کار کنم ؟
اونجایی که یه چیزی مثه یخچاله دکمه رو که میزنی توش یخ می زنه.
اولشم یه مرده از پشت شیشه صحبت می کن بعد که می ره درها باز میشه وقتی می رم تو همه درا بستس.
عکست برای من نیومد ولی فکر کنم شما هم منظورتون همین غوله است که طرز نابود کردنشو گفتم.اينو بايد چجوري كشت؟
من هر چي خشاب دارم خالي كردم نمرد
بايد چيكار كرد مگه ؟
Last edited by soliman; 15-01-2009 at 20:02.
نه من اونجا نيستمعکست برای من نیومد ولی فکر کنم شما هم منظورتون همین غوله است که طرز نابود کردنشو گفتم.
من يه جايي هستم كه يه موجودي تو ديوار هست
و چندين دست داره مثل 8 پا
باید با اون اسلحه برقی دستهاشو قطع کنید.نه من اونجا نيستم
من يه جايي هستم كه يه موجودي تو ديوار هست
و چندين دست داره مثل 8 پا
اسلحه برقي؟
من هنوز نخريدمش
بايستي تا الان ميخريدمش؟
سلام عزیزان اینجا رو چجور واس رد کرد؟؟این گیاهه ایزاکو میکشه و خودشم کشته نمیشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستاشو تیر بزن تا قطع بشه ممکنه دوباره در بیاره که بازم باید قطعشون کنی ، ناامید نشو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)