قسمت تنظیمات > زیرنویس > Font Style
CharSet رو روی Arabic قرار بدین و برنامه رو دوباره اجرا کنید
قسمت تنظیمات > زیرنویس > Font Style
CharSet رو روی Arabic قرار بدین و برنامه رو دوباره اجرا کنید
my god
درست شد
داداش دستت درد نکنه![]()
سلام.
دوستان من میخوام دو تا زیرنویس فارسی و انگبیسی رو همزمان اجرا کنم ولی هرکاری میکنم نمیشه.من زیرنویس اول رومیزرام انگلیسی و دوم رو میزارم فارسی ولی فقط زیرنویس اول رو نشون میده!فایلهای زیرنویس رو هم تست کردم هر دو سالمن ولی نمیدونم چرا نمیتونم فیلمهام رو با دوتا زیرنویس ببینم میشه یکی کمک کنه.
من یک اسپیکر کریتیو1.7 دارم یعنی یک ساب و هفت خروجی باند ولی در هنگام نصب km نهایت صدای معرفی شده رو1.5 نشون میده راهی هست که بتونم هر 7باند اسپیکر رو صدای واقعی رو بگیرم.
سلام.دوستان
کسی نمیدونه چرا هرقسمتی از فیلم رو KM-Player بوکمارک میکنم پلیر رو میبندم باز میکنم چزا بوکمارک ها پاک میشن و دیگه نیستن؟؟؟یعنی عملا بوکمارک کردن فایده نداره و تا موقعی که پلیره باز هست اون بوکمارک هم هست...
یه مشکل عجیب دارم سر repeat
من تنظیم finish رو روی repeat album گذاشتم که کل فایل های داخل folder رو پشت هم play کنه
موقع پخش اگه next یا previous برنم میره رو فایل بعدی اما موقع تموم شدن فایل خودش اتوماتیک نمیره روی بعدی
فقط یه فولدر دارم توش فایل های avi هست اونجا مشکل نداره، همه رو پشت هم پخش میکنه
اما چند فولدری که توش mpg یا mkv یا mp4 هست نه
یعنی چی!؟
File playback lagging bug modification
Last edited by reza_3722; 24-10-2011 at 13:08.
سلام
دوستان کسی میتونه کمک کنه به من بگه وقتی kmplayer در حال اجرای اهنگه و من مینیمایزش کردم چجوری میتونم با کیبورد لب تاپ کنترلش کنم مثلا برم تراک بعدی یا قبلی؟
وقتی با مدیا پلیر خود ویندوز آهنگ پخش میکنم میشه کنترلش کرد اما من میخوام با کا ام پلیر باشه.
سلام. km player ام ورژنی هست که از پارسال تا حالا دارم استفاده میکنم. جدیدترین و بهترین ورژنش چی هست؟
و این که بازم codec pack لازمه؟ اگه آره جدیدترین ورژن k-lite codec pack چیه؟.. (من mega codec pack 7.10 دارم)
آخرین ورژن 3.0.0.1442 هست.
اکثر کدها پشتیبانی میشند با همین. اگر به موردی برخوردین که پخش نمیکنه آخرین ورژن k lite که 7.8.0 هست رو هم نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)