سلام دوست عزیز قسمـت نوکیـا تایپک آپگرید گوشی ها هست اونجا مشکلتون رو مطرح کنید زودتر به جوابتون میرسیــد
موفق باشید!![]()
سلام دوست عزیز قسمـت نوکیـا تایپک آپگرید گوشی ها هست اونجا مشکلتون رو مطرح کنید زودتر به جوابتون میرسیــد
موفق باشید!![]()
درود بر دوستان عزیز
من یه گوشیه 6120 کلاسیک دارم. می خوام روی گوشیم برنامه HelixPlayer (real player) for S60v3 v4.0 که پلیر خوبیه رو نصب کنم. فکر می کنم برنامه به درستی ساین میشه ولی نمی تونم نصبش کنم. این پیغام رو میده :
Unable to install. Component built in
کسی می دونه اشکال از کجاست و چطور میتونم نصبش کنم؟
ممنونم
سلام دوست عزیز این پیغام یعنی نرم افزار که میخواید نصب کنید تو گوشی به طور پیش فرض وجود داره
موفق باشید!
سلام
به دادم برسید. کممممممممممممممممممک
دوستان من رفتم برنامه Nokia Software Updater را از سایت نوکیا گرفتم و بوسیله اون موبایلم رو آپدیت کردم به امید اینکه نرم
افزار هاش آپدیت بشه. نرم افزارها آپدیت نشد که هیچی، زیان عربی دستگاه هم پرید. یعنی تو قسمت languages زیان عربی
وجود نداره.
گوشیم 6120 کلاسیکه
حالا باید چکار کنم؟ کسی می تونه کمک کنه؟
ممنونم
سلام دوستان من وقتی برنامه ای روی گوشیم که6220cهست نصب می کنم تا میخوام برنامه رو باز کنم برنامه بازو بسته میشه برنامه رو ساینش کردم گوشیم هم -- شده ولی نمیدونم مشکل از کجاست
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوســت عزیز شما باید پروداکت گوشیتون رو عوض کنید به زبان عربی تایپک تغییر پروداکت هم قسمت نوکیا هستش بعد که تغییر دادید باید یکبار دیگه گوشیتون رو آپدیــت کنید و زبان عربی به لیست زبان های گوشیتون اضافه میشــه
سلام دوست عزیز چه برنامه ای هستش ؟ پچ های هـک گوشی رو غیرفعال کنید و برنامه رو اجرا کنید
موفق باشید!
سلام
ممنون از لطفت. نمی دونم مبحث پرداکت چیه و چکار می کنه ولی اگه جواب بده حتما میرم دنبالش
راستی امکانش هست که زبان فارسی رو هم اضافه کرد؟ یه برنامه توسط یکی از اعضای همین سایت قرار داده شده بود که اسمش Roma_HelloOX-G28O بود . نوشته بود که به طور خودکار زبان فارسی رو اضافه میکنه ولی متاسفانه لینک قدیمی بود و از کار افتاده بود.
شما که اینقدر لطف دارید اگه میشه لینک این برنامه رو برای من بذارید یا اینکه یه راهنمایی کوچولو بکیند که چطور زیان رو فارسی کنم
ممنونم
سلام دوست عزیز قسمــت نوکیا تایپک تغییر پروداکت هســت
اگه پروداکت فارسی برای گوشیتون باشه ورژن جدید میتونید زبان فارسی رو هم اضافـه کنید
من این برنامه رو تست نکردم ولی اگه تونستم لینکی ازش پیدا کنم براتون میزارم ...
موفق باشید!
سلام
واقعا از توضیحات خوبتون ممنونم
ببخشید که من اینقدر سوال دارم ها.
لطفا به این چندتا سوال هم جواب بدید تا من گیج نشدم
1- شما میگید که پروداکت کد گوشیم رو فارسی کنم(پروداکت فارسیش هست) و بعد با برنامه Nokia Software Updater اون رو دوباره آپدیت کنم؟
2- فرق فلش کردن گوشی ( با برنامه هایی مثل Phoenix و ...) با آپدیت کردن بوسیله برنامه Nokia Software Updater چیه؟ آیا فلش کردن همون آپدیتِ آفلاین هست؟
3- تو همین سایت فیرمور فارسی برای گوشیه من هست( جلوش نوشته ورژن فارسی) آیا دیگه لازمه پروداکت کد رو عوض کنم؟ یا فقط با برنامه های موجود فلش کنم کافیه؟
سلام عزیز
1. اگــه فارسی باشــه به احتمال زیاد میگیم فریمور های گوشی شما عربی باشن !
بعد که پروداکت رو تغییر میدی به عربی باید با برنامه NSU آپدیت کنی ...
2. آره عزیز این آپدیتی که شما انجام میدید آنلاین هستش و با برنامه فونیکس یا جـف آفلاین !
3. اگه نوشته با ساپورت زبان فارسی که احتیاجی نیست پروداکت عوض کنی با برنامه جف میتونی فلش بزنی
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)