تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 80 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 795

نام تاپيک: مباحث و مشکلات مربوط به نصب و اجرای برنامه های S60v3 + بحث های نرم افزاری

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    من وقتی می خوام با استفاده از برنامه Nokia Software Updater گوشیمو آپدیت کنم همون اولش برنامه ارور میده که سرعت اینترنت کمه و یا فایروال اجازه دسترسی به اینترنت رو نمیده. ولی اینترنت من معمولا سرعتش روی 80 کیلوبایت در ثانیه است و فایروال ویندوزم خاموش می کنم بازم فایده نداره
    اگه کسی تجربه این مشکلو داره ممنون میشم اگه کمکم کنه
    سلام دوست عزیز قسمـت نوکیـا تایپک آپگرید گوشی ها هست اونجا مشکلتون رو مطرح کنید زودتر به جوابتون میرسیــد
    موفق باشید!

2. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

درود بر دوستان عزیز

من یه گوشیه 6120 کلاسیک دارم. می خوام روی گوشیم برنامه HelixPlayer (real player) for S60v3 v4.0 که پلیر خوبیه رو نصب کنم. فکر می کنم برنامه به درستی ساین میشه ولی نمی تونم نصبش کنم. این پیغام رو میده :
    Unable to install. Component built in

کسی می دونه اشکال از کجاست و چطور میتونم نصبش کنم؟

ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

درود بر دوستان عزیز

من یه گوشیه 6120 کلاسیک دارم. می خوام روی گوشیم برنامه HelixPlayer (real player) for S60v3 v4.0 که پلیر خوبیه رو نصب کنم. فکر می کنم برنامه به درستی ساین میشه ولی نمی تونم نصبش کنم. این پیغام رو میده :
    Unable to install. Component built in

کسی می دونه اشکال از کجاست و چطور میتونم نصبش کنم؟

ممنونم
    سلام دوست عزیز این پیغام یعنی نرم افزار که میخواید نصب کنید تو گوشی به طور پیش فرض وجود داره
    موفق باشید!

5. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام

به دادم برسید. کممممممممممممممممممک

دوستان من رفتم برنامه Nokia Software Updater را از سایت نوکیا گرفتم و بوسیله اون موبایلم رو آپدیت کردم به امید اینکه نرم

افزار هاش آپدیت بشه. نرم افزارها آپدیت نشد که هیچی، زیان عربی دستگاه هم پرید. یعنی تو قسمت languages زیان عربی

وجود نداره.

گوشیم 6120 کلاسیکه

حالا باید چکار کنم؟ کسی می تونه کمک کنه؟

ممنونم

داره خودمونی میشه MOHAMAD SALEM's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان من وقتی برنامه ای روی گوشیم که6220cهست نصب می کنم تا میخوام برنامه رو باز کنم برنامه بازو بسته میشه برنامه رو ساینش کردم گوشیم هم -- شده ولی نمیدونم مشکل از کجاست
    ممنون میشم کمک کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام

به دادم برسید. کممممممممممممممممممک

دوستان من رفتم برنامه Nokia Software Updater را از سایت نوکیا گرفتم و بوسیله اون موبایلم رو آپدیت کردم به امید اینکه نرم

افزار هاش آپدیت بشه. نرم افزارها آپدیت نشد که هیچی، زیان عربی دستگاه هم پرید. یعنی تو قسمت languages زیان عربی

وجود نداره.

گوشیم 6120 کلاسیکه

حالا باید چکار کنم؟ کسی می تونه کمک کنه؟

ممنونم
    سلام دوســت عزیز شما باید پروداکت گوشیتون رو عوض کنید به زبان عربی تایپک تغییر پروداکت هم قسمت نوکیا هستش بعد که تغییر دادید باید یکبار دیگه گوشیتون رو آپدیــت کنید و زبان عربی به لیست زبان های گوشیتون اضافه میشــه
    سلام دوستان من وقتی برنامه ای روی گوشیم که6220cهست نصب می کنم تا میخوام برنامه رو باز کنم برنامه بازو بسته میشه برنامه رو ساینش کردم گوشیم هم -- شده ولی نمیدونم مشکل از کجاست
    ممنون میشم کمک کنید
    سلام دوست عزیز چه برنامه ای هستش ؟ پچ های هـک گوشی رو غیرفعال کنید و برنامه رو اجرا کنید
    موفق باشید!

9. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوســت عزیز شما باید پروداکت گوشیتون رو عوض کنید به زبان عربی تایپک تغییر پروداکت هم قسمت نوکیا هستش بعد که تغییر دادید باید یکبار دیگه گوشیتون رو آپدیــت کنید و زبان عربی به لیست زبان های گوشیتون اضافه میشــه

سلام
    ممنون از لطفت. نمی دونم مبحث پرداکت چیه و چکار می کنه ولی اگه جواب بده حتما میرم دنبالش

راستی امکانش هست که زبان فارسی رو هم اضافه کرد؟ یه برنامه توسط یکی از اعضای همین سایت قرار داده شده بود که اسمش Roma_HelloOX-G28O بود . نوشته بود که به طور خودکار زبان فارسی رو اضافه میکنه ولی متاسفانه لینک قدیمی بود و از کار افتاده بود.

شما که اینقدر لطف دارید اگه میشه لینک این برنامه رو برای من بذارید یا اینکه یه راهنمایی کوچولو بکیند که چطور زیان رو فارسی کنم

ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    ممنون از لطفت. نمی دونم مبحث پرداکت چیه و چکار می کنه ولی اگه جواب بده حتما میرم دنبالش

راستی امکانش هست که زبان فارسی رو هم اضافه کرد؟ یه برنامه توسط یکی از اعضای همین سایت قرار داده شده بود که اسمش Roma_HelloOX-G28O بود . نوشته بود که به طور خودکار زبان فارسی رو اضافه میکنه ولی متاسفانه لینک قدیمی بود و از کار افتاده بود.

شما که اینقدر لطف دارید اگه میشه لینک این برنامه رو برای من بذارید یا اینکه یه راهنمایی کوچولو بکیند که چطور زیان رو فارسی کنم

ممنونم
    سلام دوست عزیز قسمــت نوکیا تایپک تغییر پروداکت هســت
    اگه پروداکت فارسی برای گوشیتون باشه ورژن جدید میتونید زبان فارسی رو هم اضافـه کنید
    من این برنامه رو تست نکردم ولی اگه تونستم لینکی ازش پیدا کنم براتون میزارم ...
    موفق باشید!

12. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    واقعا از توضیحات خوبتون ممنونم
    ببخشید که من اینقدر سوال دارم ها.

لطفا به این چندتا سوال هم جواب بدید تا من گیج نشدم

1- شما میگید که پروداکت کد گوشیم رو فارسی کنم(پروداکت فارسیش هست) و بعد با برنامه Nokia Software Updater اون رو دوباره آپدیت کنم؟

2- فرق فلش کردن گوشی ( با برنامه هایی مثل Phoenix و ...) با آپدیت کردن بوسیله برنامه Nokia Software Updater چیه؟ آیا فلش کردن همون آپدیتِ آفلاین هست؟

3- تو همین سایت فیرمور فارسی برای گوشیه من هست( جلوش نوشته ورژن فارسی) آیا دیگه لازمه پروداکت کد رو عوض کنم؟ یا فقط با برنامه های موجود فلش کنم کافیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام
    واقعا از توضیحات خوبتون ممنونم
    ببخشید که من اینقدر سوال دارم ها.

لطفا به این چندتا سوال هم جواب بدید تا من گیج نشدم

1- شما میگید که پروداکت کد گوشیم رو فارسی کنم(پروداکت فارسیش هست) و بعد با برنامه Nokia Software Updater اون رو دوباره آپدیت کنم؟

2- فرق فلش کردن گوشی ( با برنامه هایی مثل Phoenix و ...) با آپدیت کردن بوسیله برنامه Nokia Software Updater چیه؟ آیا فلش کردن همون آپدیتِ آفلاین هست؟

3- تو همین سایت فیرمور فارسی برای گوشیه من هست( جلوش نوشته ورژن فارسی) آیا دیگه لازمه پروداکت کد رو عوض کنم؟ یا فقط با برنامه های موجود فلش کنم کافیه؟
    سلام عزیز
    1. اگــه فارسی باشــه به احتمال زیاد میگیم فریمور های گوشی شما عربی باشن !
    بعد که پروداکت رو تغییر میدی به عربی باید با برنامه NSU آپدیت کنی ...

2. آره عزیز این آپدیتی که شما انجام میدید آنلاین هستش و با برنامه فونیکس یا جـف آفلاین !

3. اگه نوشته با ساپورت زبان فارسی که احتیاجی نیست پروداکت عوض کنی با برنامه جف میتونی فلش بزنی
    موفق باشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •