اول از همه مبارک باشه.
این هم یک آموزش خیلی خیلی آسان با آموزش کامل و لینک های سالم.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول از همه مبارک باشه.
این هم یک آموزش خیلی خیلی آسان با آموزش کامل و لینک های سالم.
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03m33 به روش خیلی آسان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا اسم تاپیکو نگاه کردی نوشته پست اول وسوم حتمآ خوانده شود
درضمن مبارک باشه
دوستان با سلام
من psp 2000 slim دارم که خيلی وقت بود ازش استفاده نميکردم .
امروز خواستم از net بازی دانلود کنم که ديدم بازی هارو با پس وند iso و cso اجرا نميکنه.فکر کردم از فريم ويره که اون رو به 5.03 تبديل کردم (مال خودش 3.71 بود )ولی باز هم همين مشکل رو دارم .ميشه لطفاً با زبون خيلی ساده به من کمک کنيد ؟
ممنون
شکا چه شکلی به 5.03 آپدیت کردید؟
الان ورژن فریمور 5.03 تنها هست؟ یا پسوندی هم داره.
لطف کن ورژن فریمور را کامل بگو تا راهنماییت کنم.
فکر کنم کپی خور نیست دو تا پست بالاتر از پست خودت ادرس اموزش کپی خورکردن هستش برو اونجا راستی فریم ورش رو بیشتر از 5.03 نکنی
والا يک فايل بود که حدود 25 mg بود .ريختم تو پوشه game بدش اجرا کردم .يک برنامه هم بود که اسمش cfwe 3.60 بود که اينم ريختم اجرا شد بدش گفت برو رو چيکن تو پوشه عکس رفتم يه لحظه lcd رنگی شد ريست کرد. ولی بدش factory reset کردم هر 2 تا برنامه ها از رو مموری پاک شد .
الان هم تو سيستم ستينگ که ميرم اينه : system software version 5.03
ورژن قبلی 3.71M33 بود دیگه؟
اگر 3.71m33 بوده شما الان 3 تا راه داری.
1-از آموزش زیر استفاده کنی که تقریبا راحت هست.تنها عیبی که داره این هست که اگر psp را به صورت کلی خاموش کنی از حالت کپی خور در میاد و باید دوباره کپی خور کنی.(کپی خور مجدد کلا 1 دقیقه طول میکشه)
آموزش کپي خور کردن تمامي PSP ها ( حتي 3000 ) با نصب 5.03MHU به روش خیلی آسان
2- یا از روش پاندورا استفاده کنی که باید یک باطری پاندورا و مجیک مموری بسازی سپس دستگاه را توسط این 2 کپی خور کنی.(در این روش با در آمدن باطری و خاموش کردن کلی دستگاه کپی خور نمیپره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راهنمای کامل کپی خور و Unbrick کردن PSP ( به نسخه ی 5.00M33-4 )
آموزش ساخت باطری پاندورا به روش سخت افزاری و نرم افزاریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-به یک فروشنده مراجعه کنی و بگی دستگاهت را با پاندورا کپی خور کند.(قیمت بین 5 تا 10 تومن بستگی به انصاف فروشنده)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موارد 2 و 3 را در صورتی میتونی انجام بدی که فریمور قبلی که داشتی پایین تر از 4.01 باشه.
شما ساکن کدام شهر هستید؟
ای بابا منم تا می خوام پست بزنم می بینم اقا علی قبل من زده
Last edited by wonderful; 08-09-2009 at 12:09.
ممنون راستش من ايران زندگی نميکنم و اينجا از اين کار ها نميکنن .کدوم راه رو برم ؟در ضمن فريمر قبلی 3.72 بوداما m33 نميدونم چيه که گفتيد .
.و اگه امدم ايران بدم برام همون راه سوم رو انجام بدان ؟اگه راه اول رو برم ميشه بعدا راه سوم رو رفت ؟
خواهش میکنم.
برای شما که تو ایران نیستید راحت ترین و سریع ترین راه همان راه شماره 1 هست.
که به راحتی میتونی دستگاه را کپی خور کنی.
شما طبق آموزش پیش برو فقط اون عکس ها رنگی که مربوط به ChickHEN هست و برنامه CFWE 3.60 را از روی مموری پاک نکن تا در صورتی که از حالت کپی خور خارج شد با لود عکس ها و اجرا برنامه CFWE 3.60 دستگاه را دوباره کپی خور کنی و نیازی به PC نباشد.
بله در صورتی که بیایی ایران میشه راه حل سوم را انجام داد.
خب از این به بعد من صبر میکنم شما اول پست بدی بعد من. : دی
Last edited by choory; 08-09-2009 at 12:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)