یاهو به خاطر مسنجرش طرفدار اره توی ایران.
ولی جیمیل به خاطر امکان POP and Forwarding حرف نداره.
با این سرعت اینترنت ما بهترین گزینه بیسیک جیمیل است.
یاهو به خاطر مسنجرش طرفدار اره توی ایران.
ولی جیمیل به خاطر امکان POP and Forwarding حرف نداره.
با این سرعت اینترنت ما بهترین گزینه بیسیک جیمیل است.
با سلام می خواستم بدونم چطوری میشه از شر این ایمیل های تبلیقاتی خلاص شد؟!حتی من تو قسمت گروههای یاهو همه گروههارو غیر فعال کردم ولی باز یه سری تبلیقات انگلیسی هر روز واسم میاد!
از کجا باید جلوی این ایمیلهای ناخواسته رو گرفت؟
یه چیز عجیب اینکه من تو ایمیل اپشن تو قسمت اسپم بلوکشون کردم ولی باز تو میل باکسم هر روز ایمیل هست!!!
هیچ کس نیست جواب مارو بده؟!!من 4 روزه منتظرم!!
![]()
سلام
كسي ميدونه چه جوري ميشه يك اكانت رو سرچ كرد
من فقط چند كاركتر يك اكانت رو دارم ميخوام كاملشو بدست بيارم
البته بگم مربوط به gmail هست
شما همه ی راه ها را رفتی ولی جواب نگرفتی.... !!
اولین راهی که پیشنهاد میشه یاهو گروپس هست که باید از تمامی گروه ها خارج بشی...
راه بعدی هم فیلتر کردن آدرس ایمیلهایی است که در روز اذیتتون میکنه که اینطور که معلومه شما این راه هم رفتی ولی اگه نرفتین امتحان کنید که در پند پست قبلی توضیح داده بودم:
بله کافی است در ایمیل یاهو به Options/mail option/ Spam برید و در قسمت Blocked email addresses آدرس ایمیلهای تبلیغاتی را وارد کنید و بلاک کنید...
البته این را هم در نظر داشته باشین، شاید شما ناخودآگاه اسیر یک گروه یاهو شدین و از طرف گروه یاهو براتون پیغام میاد که باید برین و از گروه یاهو خارج بشین... برا این کار هم به این قسمت برین:
groups.yahoo.com
در قسمت Edit my groups کلیک کنید، جایی هست که شما Leave Group را تیک میزنید و بعد با ُsave changes از گروه میاین بیرون و از شر میلهاشون خلاص میشین![]()
گروهها رو هم غیرفعال کردم ولی باز ایمیل میاد!!!تو اسپم نمیاد چون اونجا بلوکشون کردم ولی مشکل اینجاست که تو inbox میان ای کاش تو اسپم بودن که میشد راحت بلوکشون کرد..راهی نیست که بشه تو صندوق اصلی هم بلوکشون کرد؟
خب ایمیلهای تبلیغاتی که تو اینباکس میان، کافیه سلکتشون کنید و بعد اسپم را بزنید تا هر ایمیلی از طرف این آدرس ایمیل به اسپم بره .........
يعني هيچ راهي نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
چرا چند وقتی هست که صفحه جی میل من باز نمی شه ؟
مال همه همینجوره ؟
میگه در حال تعمیر می باشد یا یه همچین چیزی ...
ممنون
فکر نمیکنم راهی باشه
خیر... من هیچ مشکلی ندارم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)