بازی اون طوری که می گفتن در حد عالی نبود و مشکلات فراوان و گرافیک مسخره ای داشت ولی
می ارزید یک بار بازی کنی.در کل انتظاراتی که ازش داشتیم رو برآورده نکرد.متاسفانه.
موفق باشید.
بازی اون طوری که می گفتن در حد عالی نبود و مشکلات فراوان و گرافیک مسخره ای داشت ولی
می ارزید یک بار بازی کنی.در کل انتظاراتی که ازش داشتیم رو برآورده نکرد.متاسفانه.
موفق باشید.
ولی ما انگلیسی سرمون میشه!!!
حالا بزاریم سرمون نمیشه خوب بازیها همشون انگلیسیه روسی که نیست پس اگه مثلا ما GTA IV رو بازی میکنیم کی گفتیم بازی بدی اینم انگلیسیه دیگه!
درسته دوست من
حتی اگه داستان بازی رو هم به طور کاملتری می فهمیدیم باز هم فرقی نمی کرد
بازی افتضاح
افتضاحه
حالا اگه با تکیه بر بلد بودن زبان انگلیسی داستانشم بفهمی بازم فرقی نمی کنه
چه فایده که گیم پلی و گرافیک و جذابیت و تنوع مراحل افتضاح باشه ولی داستان عالی باشه(که نیست!)
Last edited by S.Y.K; 11-07-2009 at 02:19.
بازی با نقص روpc اومده چون هر 4 ساعت یه بار ماموریت میده
سلام دوستان
من این بازی رو با کنسول بازی میکنم
چندید مرحله رو گذروندم دیگه مرحله نداد بهم به جاش روی سر مردم یا کلید هست یا پول
روی سر اونایی که پول هست راحت ماموریتشو میگیرم و میکشم
اما میرسیم به کلید:
وقتی ماموریت رو میگیرم به دایره قرمز نشون میده مثلا توی دادگاه
اما وقتی میری توی دادگاه دیگه دایره نیست و کسی نیست که بکشیش
حالا بگین چه کنم؟؟
شاید باید بزنی وسایل دادگاه رو نابود کنی. نه اینکه بری کسی رو بکشی.
من گفته بودم انگیلیسی بلد باشی قشنگه ولی چند نفر ریختن سرم بدو ویرا گفتند حالا باورتون شد؟حالا از لج شماهم که شده از gti هم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقایون سلام من در اوایل بازی هستم نمی دونم چطور میتونم افراد جدید یا بیشتری داشته باشم در ضمن نمیدونم این افرادی که دارم چطور امکاناتشون بیشتر میشه مثل داشتن اون انبردست برای قطع برق یا باز کردن گاوو صندوق
اگه اول بازی هستی نمیذاره زیاد افراد جمع کنی.
تگ تک بهت خودش میگه که کی بری استخدام کنی.
برای پیشرفت دادنشون باید توی اون قسمت family tree ببریشون بالاتر که فعلا زوده اگه اول بازی هستی.پیعنی promot شون کنی.
خودش وقتی که لازم شد بهت میگه.
مگه فیلم هدنیه.داداش گرفتی مارو![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)