تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 394 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    ولی این خیلی گرونه 400 هزار تومن! من ماکزیمم تا 150 هزار تومن میتونم هزینه کنم!

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    پس بهتره بری دنبال کارت کپچر

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنونم. میشه اون نرم افزار رو کاملش رو اگه لینک داری بزاری بعد چطوری ب اید نرمالش کنم؟؟؟ یا اونایی رو که نشون میده بفهمم کدکش چی هست اینا رو هم اینجوری کنم؟؟؟
    نمیشه فرم ویرش رو آپدیت کرد بهتر بشه؟؟؟؟ دستگاه با این امکانات و گرونی باید قشنگ بتونه همه wmv ها رو اجرا کنه چون فایلهای وی سی دی و avi رو به راحتی اجرا میکنه.
    راستش 2 ماه استفاده نکردم روشن نمیشد بعد یه منو اومد recovery هم داشت نمیدونستم چی بزنم الان نمیدونم چطوری میادش اون گزینه ه ؟؟؟ اگه بشه آپدیت کرد خوبه.
    xillisoft را اینجا میتونستی پیدا کنی:
    Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0.60.0625

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای رفتن به مد ریکاوری باید دستگاه رو در حال ریست روشن کنی یعنی اول یه چیزی در داخل سوراخ ریست بزاری بعد روشنش کنی

راستش زیاد متوجه نشدم چی نوشتی.برام بنویس
    1-آیا ویدیویی وجود داره که دستگاهت بتونه پخشش کنه؟(اگه آره یعنی لازم نیس فریم ویر بزنی)
    2-فایل ریپ شده رو درست پخش میکنه؟

ببخشید دیر جواب دادم.پستت رو ندیدم.اگه کاره ضروری داشتی برام پیام بزار.روزی یه دفه میام ولی شاید اینجا رو چک نکنم یا متوجه نشم

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    بعضی dvd player ها یا رسیورها ضبط هم میکنن و قیمتشون خیلی ارزونه یعنی به بودجه ات فکر کنم بخوره.در هر حال تنها انتخاب همون گزینه 400 تومنیه که بازم شاید کیفیتش به پایه کارت کپچر یا رکوردر DVD نرسه.یعنی به صرف 400 تومن هزینه نباید انتظار داشته باشی که بهترین کیفیت ضبط رو بدست میاری بلکه بهترین کیفیت ضبط پورتابل رو (تقریبا) گرفتی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بعضی dvd player ها یا رسیورها ضبط هم میکنن و قیمتشون خیلی ارزونه یعنی به بودجه ات فکر کنم بخوره.در هر حال تنها انتخاب همون گزینه 400 تومنیه که بازم شاید کیفیتش به پایه کارت کپچر یا رکوردر DVD نرسه.یعنی به صرف 400 تومن هزینه نباید انتظار داشته باشی که بهترین کیفیت ضبط رو بدست میاری بلکه بهترین کیفیت ضبط پورتابل رو (تقریبا) گرفتی
    فکر نمیکنم بد باشه کیفیتش. آدم تا خودش نبینه نمیتونه نظر بده.
    رسیورهایی که ضبط میکنن معمولا با یه پسوند خاص فایل ها رو ذخیره میکنن که فقط خود ----- میتونه پخششون کنه.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

بد نیست ولی اصلا با یه کارت کپچر 60 تومنی قابل مقایسه نیست.کووان برای اندازه ال سی دی خودش ضبط میکنه که البته برای پخش تلویزیون هم مناسبه اما کپچر براحتی میتونه HD یا کیفیت DVD ضبط کنه.مشخصات ضبط
    البته زیاد بد نیست و لی صحبت سر مقایسه است352x240 500kbps Video 128kbps Audio / 720x480 3mbps Video 192kbps Audio
    رسیورهایی که ضبط میکنن معمولا با یه پسوند خاص فایل ها رو ذخیره میکنن که فقط خود ----- میتونه پخششون کنه.
    خیر قربان همین مدیا پلیر ویندوز که معمولا شما ازش استفاده میکنی براحتی پخشش میکنه البته بشرط اضافه کردن کدک لازمه و یا iAudio پخشش میکنه البته کلی پلیر کوچیک و مجانی هم تویه اینترنت وجود دارند که پخشش میکنند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من یه mp4 recorder نیاز دارم که بتونه به خروجی های آنالوگ تلویزیون یا ----- وصل بشه و برنامه های تصویری رو ظبط کنه چون نه رسیورم usb داره نه تلویزیونم! میخوام برنامه ها رو ظبط کنم روی کامپیوتر بریزم ، تماشا کنم.
    از دوستانی که لطف کنن راهنمایی کنن پیشاپیش تشکر میکنم.
    ممنون از راهنماییتون
    شما می تونی مدل studio از محصولات زی سایبر/زولتریکس رو بخری که زیر 150 تومنه و این کار رو هم انجام میده (video in) داره ... کیفیت ضبطش هم قابل قبوله ...
    اساساً براساس فرمت mpeg2 ضبط می کنن که کدکش راحت گیر میاد ...

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

بد نیست ولی اصلا با یه کارت کپچر 60 تومنی قابل مقایسه نیست.کووان برای اندازه ال سی دی خودش ضبط میکنه که البته برای پخش تلویزیون هم مناسبه اما کپچر براحتی میتونه HD یا کیفیت DVD ضبط کنه.مشخصات ضبط
    البته زیاد بد نیست و لی صحبت سر مقایسه است352x240 500kbps Video 128kbps Audio / 720x480 3mbps Video 192kbps Audio

خیر قربان همین مدیا پلیر ویندوز که معمولا شما ازش استفاده میکنی براحتی پخشش میکنه البته بشرط اضافه کردن کدک لازمه و یا iAudio پخشش میکنه البته کلی پلیر کوچیک و مجانی هم تویه اینترنت وجود دارند که پخشش میکنند
    سلام.
    مگه رزولوشن 720 بده؟ نمیشه بهش گفت HD ولی در حد DVD که هست.

والا ----- ما که یه پسوند عجیب غریبی ضبط میکرد که نه خونده میشد و نه کانورت. هیچ جوره.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

امروز ولیعصر بودم قیمت های ویترین دو تا مغازه رو گرفتم:
    ZEN 8GIG 165000
    ZEN XiFi 8GIG 195000

SAMSUNG:
    S3Q 105000
    S3CB 148000
    ZS 159000
    U2ZB 48500
    P2AW 204000
    S5AW 198000
    T10 170000

10. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    میدونم که سوالی که میکنم به اینجا ربطی نداره
    سوال کسی میدونه نمایندگی ای ریور تو ایران چه شرکتیه؟ لطفا یه سایت یا شماره تماس بزارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •