ممنون از راهنماییتون
ولی این خیلی گرونه 400 هزار تومن! من ماکزیمم تا 150 هزار تومن میتونم هزینه کنم!
ممنون از راهنماییتون
پس بهتره بری دنبال کارت کپچرممنون از راهنماییتون
xillisoft را اینجا میتونستی پیدا کنی:
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0.60.0625
برای رفتن به مد ریکاوری باید دستگاه رو در حال ریست روشن کنی یعنی اول یه چیزی در داخل سوراخ ریست بزاری بعد روشنش کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستش زیاد متوجه نشدم چی نوشتی.برام بنویس
1-آیا ویدیویی وجود داره که دستگاهت بتونه پخشش کنه؟(اگه آره یعنی لازم نیس فریم ویر بزنی)
2-فایل ریپ شده رو درست پخش میکنه؟
ببخشید دیر جواب دادم.پستت رو ندیدم.اگه کاره ضروری داشتی برام پیام بزار.روزی یه دفه میام ولی شاید اینجا رو چک نکنم یا متوجه نشم
بعضی dvd player ها یا رسیورها ضبط هم میکنن و قیمتشون خیلی ارزونه یعنی به بودجه ات فکر کنم بخوره.در هر حال تنها انتخاب همون گزینه 400 تومنیه که بازم شاید کیفیتش به پایه کارت کپچر یا رکوردر DVD نرسه.یعنی به صرف 400 تومن هزینه نباید انتظار داشته باشی که بهترین کیفیت ضبط رو بدست میاری بلکه بهترین کیفیت ضبط پورتابل رو (تقریبا) گرفتی
فکر نمیکنم بد باشه کیفیتش. آدم تا خودش نبینه نمیتونه نظر بده.
رسیورهایی که ضبط میکنن معمولا با یه پسوند خاص فایل ها رو ذخیره میکنن که فقط خود ----- میتونه پخششون کنه.
بد نیست ولی اصلا با یه کارت کپچر 60 تومنی قابل مقایسه نیست.کووان برای اندازه ال سی دی خودش ضبط میکنه که البته برای پخش تلویزیون هم مناسبه اما کپچر براحتی میتونه HD یا کیفیت DVD ضبط کنه.مشخصات ضبط
البته زیاد بد نیست و لی صحبت سر مقایسه است352x240 500kbps Video 128kbps Audio / 720x480 3mbps Video 192kbps Audio
خیر قربان همین مدیا پلیر ویندوز که معمولا شما ازش استفاده میکنی براحتی پخشش میکنه البته بشرط اضافه کردن کدک لازمه و یا iAudio پخشش میکنه البته کلی پلیر کوچیک و مجانی هم تویه اینترنت وجود دارند که پخشش میکنند
شما می تونی مدل studio از محصولات زی سایبر/زولتریکس رو بخری که زیر 150 تومنه و این کار رو هم انجام میده (video in) داره ... کیفیت ضبطش هم قابل قبوله ...
اساساً براساس فرمت mpeg2 ضبط می کنن که کدکش راحت گیر میاد ...
سلام.
مگه رزولوشن 720 بده؟ نمیشه بهش گفت HD ولی در حد DVD که هست.
والا ----- ما که یه پسوند عجیب غریبی ضبط میکرد که نه خونده میشد و نه کانورت. هیچ جوره.
امروز ولیعصر بودم قیمت های ویترین دو تا مغازه رو گرفتم:
ZEN 8GIG 165000
ZEN XiFi 8GIG 195000
SAMSUNG:
S3Q 105000
S3CB 148000
ZS 159000
U2ZB 48500
P2AW 204000
S5AW 198000
T10 170000
سلام
میدونم که سوالی که میکنم به اینجا ربطی نداره
سوال کسی میدونه نمایندگی ای ریور تو ایران چه شرکتیه؟ لطفا یه سایت یا شماره تماس بزارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)