تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پردرآمد ترین رشته مهندسی

راي دهنده
78. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مهندسی عمران

11 14.10%
  • مهندسی برق

8 10.26%
  • مهندسی مکانیک

2 2.56%
  • مهندسی شیمی

2 2.56%
  • مهندسی نفت

6 7.69%
  • مهندسی کامپیوتر

11 14.10%
  • مهندسی دلالی

21 26.92%
  • مهندسی دزدی

17 21.79%
صفحه 59 از 71 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 702

نام تاپيک: ✔ اطـلاعـات و زمينـه هـاي كـاري رشـته هـاي مـخـتـلف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

به نظر من اگه در مورد چند تا رشته شک دارین به جای نشستن و پرسیدن از بقیه فقط یه کار بکنید یه وقت 2-3 روزه بگذارید و برید موفقترین فارغ التحصیلان اون رشته رو پیدا کنید و خواهش کنید که از نزدیک بتونید کارشون رو ببینید. اونوقت حتماً میفهمید که باید کدومش رو انتخاب کنید.

راهنمائی هیچ کس جز مشاهده خودتون به درد شما نمیخوره

2. 2 کاربر از dashakol_basafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض رشته با بازار کار مطمئن برای ارشد

سلام .
    من می خواستم در کارشناسی ارشد در رشته ای شرکت کنم . یکی از فاکتورهایی که برام مهم است اینه که ان رشته بازارکار
    مطمئنی تا سه سال اینده داشته باشه یا پیدا کنه . منظورم رشته ای است که بتونم با مدرکش درارشد بتونم روی شغلش و خصوصا
    استخدامی حساب کنم . از دوستانی که راه را رفتند تقاضای راهنمایی دارم. یه چند تا نکته هم لازم می دانم بگم :

1-در معرفی رشته محدودیتی نگذارید مهم بازار کار مطمئن برای من است.

2- می دانم که تخصص داشتن و اینکه اگه متخصص باشی کار برات است واین حرفا . ولی به لحاظ اماری و واقعیت می خواستم بدانم
    چه رشته ای را می توانم بخوانم و البته با امید به خدا از بازار کارش مطمئن باشم خصوصا برای استخدام.
    3- اگه رشته ای نیاز به مطالعه و تحقیق و .. جدا از درس دانشگاه دارد انهم می دانم و درنظر گرفتم.

داره خودمونی میشه p000ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ..:: SHIRAZ ::..

پيش فرض

سلام .
    من می خواستم در کارشناسی ارشد در رشته ای شرکت کنم . یکی از فاکتورهایی که برام مهم است اینه که ان رشته بازارکار
    مطمئنی تا سه سال اینده داشته باشه یا پیدا کنه . منظورم رشته ای است که بتونم با مدرکش درارشد بتونم روی شغلش و خصوصا
    استخدامی حساب کنم . از دوستانی که راه را رفتند تقاضای راهنمایی دارم. یه چند تا نکته هم لازم می دانم بگم :

2- می دانم که تخصص داشتن و اینکه اگه متخصص باشی کار برات است واین حرفا . ولی به لحاظ اماری و واقعیت می خواستم بدانم
    چه رشته ای را می توانم بخوانم و البته با امید به خدا از بازار کارش مطمئن باشم خصوصا برای استخدام.
    3- اگه رشته ای نیاز به مطالعه و تحقیق و .. جدا از درس دانشگاه دارد انهم می دانم و درنظر گرفتم.

اگه تواناییشو داری MBA
    100%
    رشتتونو نگفتید
    از نظر رشته ی پر در آمد و زودبازده " عمران " که نیاز به سرمایه داره و استخدامی کم داره.
    استخدامی برق و میکانیک .

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من استخدامی برام مهم است یا اینکه شغلش حاشیه امنیت داشته باشه .در ضمن برای کارشناسی ارشد می خواستم چون برق ومکانیک برای کارشناسی است ضمن اینکه بعضی از استخدامی ها اگه مدرک بالاتر از لیسانس
    داشته باشی قبول نمی کنند. به طور خلاصه رشته ای که با گرفتن ارشد ان بتونم با درصد بالا و توکل برخدا به استخدام یا داشتن یک شغل با اطمینان برسم.

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سلام .

رشته ی بسیار پردرامد و پر استخدام پارتی !
    استخدام تو ایران به کمترین چیزی که بستگی داره رشته است
    من لیسانس برق شریف میشناسم اینجا مغازه باز کرده پلی استیشن میفروشه !
    اگه پارتی نداری چیزی که خیلی مهمه سابقه کاره . شما هرچقدرم درست و دانشگاهت خوب باشه نمیتونی توقع داشته باشی شرکت خوبی بیاد و به کسی که دو روزه درسش تموم شده حقوق خفن بده

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیگه همه چیز که پارتی نیست . تازه من استخدامی ارشد را گفتم و حقوق خفن هم نمی خوام . ولی خوب
    حتی اگه شرایط دیگر هم در نظر بگیری باز یک رشته تا رشته دیگه می تونه خیلی فرق داشته باشه . شما
    با این احتساب رشته هایی که فکر می کنید را در ارشد بهم معرفی کنید.

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

سلام دوستان
    فارغ التحصیل مکانیک گیلان(لیسانس) وضع کار به نظرتون چطوره؟اگه کار هست کجا مثلا؟چقدر حقوق میگیره اول کاری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    فارغ التحصیل مکانیک گیلان(لیسانس) وضع کار به نظرتون چطوره؟اگه کار هست کجا مثلا؟چقدر حقوق میگیره اول کاری؟
    اول کار فکر حقوق زیاد نباش که نمیشه
    در کل کار برای رشته های برق و مکانیک زیاده اما به خاطر طبع فنی این رشته ها اول کار سخت میشه بدون سابقه ،کار پیدا کرد سعی کن یکی دو سال اول به فکر سابقه کار باشی

10. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1- دراستخدامی ها می گن کارشناسی یا کارشناسی ارشد نرم افزار یعنی اگه کسی کارشناسی ارشد نرم افزار داشته باشه می تونه در ازمون شرکت
    کنه . اما بعد از ازمون در مرحله گزینش اگه مدرک لیسانست غیر نرم افزار باشه (علوم انسانی) بهت گیر می دن و استخدام نمی کنند. ایا کسی خبر داره؟
    2-دنیای کامپیوتر گسترده است و به سرعت درحال گسترش است و یک مهندس نرم افزار باید مدام خودش را اپدیت کنه . اما این ترسناک است خصوصا
    که فکر می کنند باید همه چی را بلد باشی . با این توضیح در استخدامی های دولتی وقتی یک کارشناس یا کارشناس ارشد را از طریق اگهی استخدام
    می کنند. ایا همین توقعات را دارند . اصلا یک مهندس نرم افزار که استخدام می شه چه کارمی کنه ایا باید همه چی ر بلد باشه مثلا باید شبکه اینترانت
    شرکت را بچرخونه . اگه اینطور باشه ایا همه کسانی که با اگهی استخدام دولتی استخدام می شند اینطوری اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان من پیام نور نرم افزار درومدم و آزاد برق قدرت

کدومو بخونم تا وقتی کارشناسی گرفتم زمینه ی شغلی مناسبی داشته باشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •