اینها هستن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینها هستن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبر خوب، قراره Bioware در 19 مارچ اولین Expansion برای بازی ارائه بده، نه مثل DLC ها بلکه یک Expansion کامل در ادامه داستان بازی با پکیج و متعلقات قیمت هم قرار 2/3 قیمت اصلی بازی باشه و البته برای اجرای Expansion نیاز به نسخه اصلی بازی هم دارید.
جزئیات این Expansion همه اولیه هست و چیزهایی که مشخصه اینه که داستان بازی ادامه داستان تاریخی بازیه و جزئیات زیادی به بازی اضافه میشه، شما کاملاً یک کارکتر جدید رو بازی میکنید که داستان خودش رو داره و campaign جدید داره. انجام بازی بر اساس داستان اصلی چیزی در حدود 15 ساعت طول میکشه که البته در مقابل 100 ساعت Gameplay نسخه اصلی چیزی نیست (!). حداکثر Level هم به بالای 20 میره و البته دشمنان و تجهیزات جدید هم در بازی وجود داره.
این خبر مربوط به یک سات چکه eurogamer هست و گفته خبر به صورت رسمی یه زمانی تو ژانویه از EA اعلام میشه.
محتوای مخفی: منبع
می گم که امکان انحراف سلب بشه!
رفقا فک نمی کنید در حق این بازی یه خورده پارتی بازی کردید و خیلی مهم تشریف دارن و استیکی هستن!؟
(انشالا)
البرز تو از RPG چیزی نمیفهمی حرف نزن
برو این دور و برا نپلک که میگم Zevran بیاد سراغت(این آقا زوران GAY تشریف دارن
![]()
)
من همش دارم اونجا می چرخم . با همه هم حرف زدم . توی Dust town هم همینطور. ظتهرا جایی به اسم Hideout... باید باز بشه تا برم اما نمیشه . نمی دونم چکار کنم !!!
آره مجید راست میگه.
من از اون موقعی که خودمو به خاطر میآرم تو از بازی های rpg بدت میومد. یادت هست اومدم پروفایلت !
دستشون درد نکنه. ایشالا مهر و محبتشون زیاد شه واسه دانلود هم خواهیم دیدش.یه خبر خوب، قراره Bioware در 19 مارچ اولین Expansion برای بازی ارائه بده، نه مثل DLC ها بلکه یک Expansion کامل در ادامه داستان بازی با پکیج و متعلقات قیمت هم قرار 2/3 قیمت اصلی بازی باشه و البته برای اجرای Expansion نیاز به نسخه اصلی بازی هم دارید.
جزئیات این Expansion همه اولیه هست و چیزهایی که مشخصه اینه که داستان بازی ادامه داستان تاریخی بازیه و جزئیات زیادی به بازی اضافه میشه، شما کاملاً یک کارکتر جدید رو بازی میکنید که داستان خودش رو داره و campaign جدید داره. انجام بازی بر اساس داستان اصلی چیزی در حدود 15 ساعت طول میکشه که البته در مقابل 100 ساعت Gameplay نسخه اصلی چیزی نیست (!). حداکثر Level هم به بالای 20 میره و البته دشمنان و تجهیزات جدید هم در بازی وجود داره.
این خبر مربوط به یک سات چکه eurogamer هست و گفته خبر به صورت رسمی یه زمانی تو ژانویه از EA اعلام میشه.
ممنون بابت خبر.
ای بابا مجید جون من گفتم پارتی بازی نکنید!
باشه بابا شوخی کردم اشتباه کردم دیگه نیازی به Gay نبود پدر من.
آخه RPG هم سبک بید.
انشالا بازی های دیگه رو نمی دونم مهم بودنش رو چطور تشخیص میدن انشالا؟!!
سلام من یه سوال داشتم
این بازی که امتیاز خیلی زیادی اورده واسه قسمت آنلاسنش بوده یا سینگلش
اگه آنلاین بوده پینگ چطوره ؟
یکی هم اینکه می دونم rpg e .... مثل oblivion فرست پرسنه یا از بالاست ؟
و یکی هم اینکه واقعا باحاله یا نه ؟
این بازی اصلا قسمت آنلاین نداره دوست من.
پس امتیازش مال سینگل بوده.
از بالا نشون میده.
از نظر من که آره. واقغا باحاله. ولی باید با سبکش حال کنی.
دوستان منم بازی رو تازه خریدم به نظر شما کدوم شخصیت قویتره برش دارم و یکی داستانشو برام بگه و دوستانی که بازی رو تموم کردم بهم بگن در طول بازی چه کارهایی بکنم یا نکنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)