تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 95 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 949

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه AutoPlay Media Studio

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

سلام
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم کمک کنه

ممنون لسکو جان !

میشه بگی این فایل چیه ؟ راجبه پسوندش...

راستش من به دوتا مشکل دیگه راجبه AMS 7 برخوردم که اگه کمکم کنی ممنون میشم ...

یه کاری ساخته شده که یک سری فیلم های آموزشی با فرمت AVI DivX را بارگذاری می کنه تا اینجا مشکلی نیست ..

من خودم رو چند تا سیستم تست کردم و فیلم ها به سرعت پخش میشن اما بعضی دوستان عنوان کردن که

روی سیستم اون ها فیلم ها بعد از چند ثانیه ( حدود 15 الی 20 ) شروع به پخش میکنه ...

به نظرت مشکل چیه ؟

من خودم فکر می کنم به خاطر حجم بالای فایل هاست .. ( حدود 300 الی 600 مگ )

و مشکل دومم اینه که همین کار یک سری فایل HTML رو ی Object Webbrowser بار گذاری میکنه ...

بازم تا اینجا مشکلی نیست و روی سیستم های زیادی بدون مشکل بارگذاری شده ... اما تعداد محدودی عنوان کردند که برای اونها موقع بار گذاری HTML این پیغام رو میده :

can not find
    F:autoplay\docs\sample.htm
    make sure the path or internet address is correct

البته از هر بیست نفر یک نفر این خطا رو گزارش داده...

اگه بازم لطف کنی و راهنمایی کنی ممنون میشم چون بدجوری داره آبروم میره !

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام

یه فایل متنی ساده است txt
    1- حجم بالا بتنهایی نمیتونه باشه ، فکرکنم روی سیستمهای ضعیف وقدیمی و با رمهای پایین این نوع مشکلات باشه
    AMSبخوبی AVIرو ساپورت میکنه، مگر حالتهای غیر استاندارد که نیاز به کدک مخصوص دارن و البته مشکل شما احتمالا
    با سیستمهای رم پایین و ضعیفه. تنها کار ممکن اینه که پشت بسته بندی minimumسیستم رو معرفی کنی.

2- این مشکل همونطور که مشخصه به عدم یافتن فایل اشاره داره.

درکل فکرکنم حجم زیادی فایل گذاشتی تو سی دی، اگه سیستم کاربر ضعیف باشه عملیات کند میشه
    اگه من بجای شما بودم روی همون افرادی که گزارش خرابی دادن زوم میکردم ، مثلا برنامه رو طوری تغییر میدادم که فایلها
    از پوشه Tempلود بشن و سی دی رو میفرستادم برای همونا و خواهش میکردم تست کنن و اطلاع بدن
    این کار کمی وقت و هزینه داره ولی برای کارهای بعدیت یه سرمایه گذاری محسوب میشه.

دوستان دیگه هم پست شما رو میبینن، امیدوارم توی بحث شرکت کنن
    اون پیغام خطای یافت نشدن فایل رو واقعا دوست دارم دلیلشو بدونم چیه

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

سلام

یه فایل متنی ساده است txt
    1- حجم بالا بتنهایی نمیتونه باشه ، فکرکنم روی سیستمهای ضعیف وقدیمی و با رمهای پایین این نوع مشکلات باشه
    AMSبخوبی AVIرو ساپورت میکنه، مگر حالتهای غیر استاندارد که نیاز به کدک مخصوص دارن و البته مشکل شما احتمالا
    با سیستمهای رم پایین و ضعیفه. تنها کار ممکن اینه که پشت بسته بندی minimumسیستم رو معرفی کنی.

2- این مشکل همونطور که مشخصه به عدم یافتن فایل اشاره داره.

درکل فکرکنم حجم زیادی فایل گذاشتی تو سی دی، اگه سیستم کاربر ضعیف باشه عملیات کند میشه
    اگه من بجای شما بودم روی همون افرادی که گزارش خرابی دادن زوم میکردم ، مثلا برنامه رو طوری تغییر میدادم که فایلها
    از پوشه Tempلود بشن و سی دی رو میفرستادم برای همونا و خواهش میکردم تست کنن و اطلاع بدن
    این کار کمی وقت و هزینه داره ولی برای کارهای بعدیت یه سرمایه گذاری محسوب میشه.

دوستان دیگه هم پست شما رو میبینن، امیدوارم توی بحث شرکت کنن
    اون پیغام خطای یافت نشدن فایل رو واقعا دوست دارم دلیلشو بدونم چیه

مرسی دوست عزیز ...

امروز بعد از کلی تحقیق و تست روی سیستم های مختلف مشکل AVI رو حل کردم.....

میدونی ماله چی بوده ؟ به خاطر تفاوت بین دو فرمت فشرده سازی Divx و Xvid بوده ...

یعنی فیلم های اول با Xvid رمز نگاری شده بودن و دیر لود میشدن..... همه رو دوباره با Divx رمزنگاری کردم

و خداروشکر درست شد....

اما این خطای عدم یافتن فایل داره بدجوری منو دیوونه میکنه... بچه ها خواهشا کمک کنید ...

امروز کارو روی 5 تا سیستم تست کردم و همه به خوبی فایل HTML رو پیدا میکردن اما روی یکی باز خطای نیافتن فایل رو میده حالا میدونی جالب چیه ؟

روی همون سیستم و روی یک درایو DVD دیگه تست کردم و این بار اومد .. حتی از روی Image هم پیدا میکنه...

اما میدونم که این مشکل از ضعیف بودن درایو یا هر چیز دیگه ای نیست ... چون روی چند جای دیگه Error داده

و ممکن نیست که مشکل رو گردن درایو یا هر چیز دیگه ای بندازیم ....

راستی یادم رفت بگم که من پوشه Autoplay رو با برنامه CD Secure مخفی کرم ... اما بعید می دونم ماله این بشه ... مگه میشه یک سیستم بتونه پیدا کنه و یکی دیگه نه...

الان اینقدر گیر کردم که میخوام با خود Indigo Rose تماس بگیرم اما بعید می دونم که جواب بدن چون الان میگن

پشتیبانی فقط برای افرادیه که برنامه رو قانونی خریدن !

قبلا این تجربه رو با برنامه Advanced Installer داشتم ....

بچه ها تو رو خدا کمک کنید ... بدجوری داره آبروم میره....

یا حق !

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض یه راه حل

یه چیزه دیگه هم بگم که خیلی مسئله رو جالب میکنه ....

روی سیستمی که پیغام خطا رو میده ..... یعنی میگه نمیتونم HTML رو پیدا کنم .....

وقتی من به همون پوشه میرم و میخوام فایل HTML رو باز کنم ( یعنی از Explorer خود ویندوز ) دقیقا همون

خطا داده میشه !!!!

یعنی این یه جورایی ثابت میکنه که اصلا مشکل میتونه از AMS نباشه!!!

یعنی این CD Secure مشکل داره ؟؟؟

یه خبر فوری همین الان یکی از بچه ها تماس گرفت و گفت که روی سیستمی که خطا میداده

پوشه ها رو از حالت مخفی در آوردن .... و یک بار DVD رو ساختن و درست شده !!!

فکر کنم خودم جواب خودمو دادم

کسی نظری راجبه این برنامه CD Secure نداره ؟ یا تجربه ای ؟

داره خودمونی میشه امیراشکان++'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض ...

وقتی من به همون پوشه میرم و میخوام فایل HTML رو باز کنم ( یعنی از Explorer خود ویندوز ) دقیقا همون

خطا داده میشه !!!!

من زیاد توی این چیز ها تجربه ندارم (توی اینترنت اکسپلورر) اما شاید اگه اینترنت اکسپلورر 8 نصب کنی درست بشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام
    برای مخفی کردن فقط و فقط برنامه UltraISO استفاده کنین
    و فقط پوشه مادر رو مخفی کنین و از مخفی کردن سابفولدرها و خصوصا فایلها پرهیز کنین

ترجیحا هم از مخفی سازی استفاده نکنین، بهتره که از یکسری روش ابتکاری استفاده کنین جهت حفظ سورسها
    مثلا فایلها رو بریزین توی یه زیپ فایل و هروقت لازم شد اکسترکت کنین
    که البته این روش بیشتر برای فایلهای کم حجم مناسبه

7. این کاربر از ژولی لسکو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه NIK SYSTEM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض خطاي عدم وجود فايل در بعضي از درايو ها

خطا داده میشه !!!!

سلام به همه دوستان و امين عزيز

من براي بهتر فهميدن اين مشكل يه توضيح ميدم كه اميدوارم كمكت كنه !

سيستم ريختن اطلاعات بر روي لوح هاي افشرده چه CD و چه DVD و ... به صورت Session به Session طراحي شده و اين به اين صورته كه هر بار ما اطلاعاتمون رو روي يه ديسك رايت ميكنيم برنامه ي رايت يك Session باز ميكنه كه حاوي اسم و آدرس تمام فايل هاييه كه ما روي ديسك رايت ميكنيم . اينجوري كه براي نمونه فايل شماره ي يك سكتور اول در دور پنجم تا هفتم از حلقه ي رايت ديسك و فايل شماري دو در سكتور پنجم از حلقه ي هشتم تا يازدهم و به اين صورت تا آخرين فايل ، كه اين اطلاعات در مرحله ي اول رايت بر روي ديسك نوشته ميشه
    در مرحله بعدي فايل ها يكي يكي بر طبق اون آدرس روي ديسك رايت ميشن و به همين خاطره كه اگه ما يه ديسك رو كه يك درصدش رايت شده باشه رو كنسل كنيم يا موقع رايت بسوزه ، داخلش رو كه ببنيم فايل ها وجود دارن ولي اجرا نميشن . چون اسم و آدرس فايل ها هست ولي وقتي لنز درايو ميره كه از روي سكتور مورد نظر فايل رو بخونه فايلي وجود نداره.

انواع روش هاي رايت بر روي ديسك :
    MonoSession : اگه تمام اطلاعات ما يكبار رايت بشن و ته ديسك بسته بشه .
    MultiSession : اگه ما يه سي دي رو چند بار و هر بار براي نمونه 100 مگابايت رايت و ته سي رو باز رايت كنيم ، در اينجا Session هاي 100 مگابايتي ساختيم.

برنامه هاي رايت ديسك از قبيل Nero در حالت MultiSession به دو روش ميتونن در ادامه ي يك سي دي كه تهش بازه فايل رايت كنن كه در حالت اول Session تازه اي ساخته ميشه بطوريكه Session قبلي قابل استفاده باشه و يا اينكه طوري رايت بشه كه Session قبلي قابل ديدن توسط سيستم عامل نباشه ، ولي فايل هاي رايت شده همچنان در سي دي وجود دارن و اگه برنامه ايي بتونه اونا رو بخونه قابل استفاده هستند ولي به شرطي كه لنز اون درايو قابليت خوندن ديسك هاي چند Session رو داشته باشه و گرنه با وجود سلامت ديسك و برنامه و ... فايل براي سيستم عامل ما قابل رويت نيست و پيغام عدم وجود فايل رو ميده.
    بعضي از برنامه هاي مخفي كردن فايل بر روي ديسك هم به همين صورت عمل ميكنن و فايل ها ي مخفي ما رو در يك Session كه قابل رويت نيست ميريزن و يا اسم و آدرس فايل رو روي اطلاعات Session نمينويسن و لنز با گشتن ديسك پيداشون ميكنه ولي بعضي از درايو ها كه قابليت گشتن و پيدا كردن فايل هاي بدون ثبت در Session رو ندارند نميخوننشون كه بيشتر اين درايو ها هم درايو هاي قديمي هستند كه ميشه از يك سري از درايو هاي كومبو نام ببريم كه قابليت خوندن دي وي دي ها ي چند قسمتي (ُSession) رو ندارند.

اگه نا مفهومه توضيح بيشتري بدم.

موفق باشيد
    Last edited by NIK SYSTEM; 01-09-2009 at 17:23.

9. 2 کاربر از NIK SYSTEM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

با سلام به تمام دوستان
    از این به بعد در
    کد:
    ادامه میدم
    مدیر این سایت محیط مناسبی رو برای AMS جفت و جور کرده
    منم کوچ میکنم اونطرف
    پیشنهاد میکنم عضو بشین

11. 3 کاربر از ژولی لسکو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام
    چه جوری تقویم میلادی رو به شمسی تو برنامه تبدیل کنم ؟
    کد:

13. 2 کاربر از ژولی لسکو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض مرسي از دوستان

سلام دوستان

ميخواستم بگم كه من چند روز نبودم و نتونستم جواب بدم ...

و همين جا از لسكو عزيز و NIK SYSTEM گرامي

تشكر ميكنم كه مشكل منو حل كردن !

واقعا نكته اي كه NIK SYSTEM گفت جالب بود و من اصلا اينو نميدونستم .... تجربه خوبي بود ....

اما يك سوال از لسكو عزيز دارم كه راجبه سرچيه كه قبلا ازش خواسته بودم و يه پروژه آماده بم داده بود ...

ميخواستم بگم كه اون خوب بود اما يه چيزه كامل تر نداري ؟

مثل اتوران مجموعه هاي نرم افزاري كه مثلا يك اسمي تو Textbox تايپ كني و بعد از تو يك ليستي برامون بگرده ؟

شرمنده كه توقعات زياده ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •