تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 587 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگر میشه برای وصل شدن ipod به کامپیوتر با wifi یه توضیح کامل بدید . و همچنین ریختن بازی و .. روی ipod با wifi چون هر کاری کردم نتونستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا من تقریبا با آیتونز مشکل ندارم حالا بگید چیکارا باید بکنم چیا نصب کنم و ...

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگر میشه برای وصل شدن ipod به کامپیوتر با wifi یه توضیح کامل بدید . و همچنین ریختن بازی و .. روی ipod با wifi چون هر کاری کردم نتونستم.
    بستگی داره به چه منظور میخوای با وای فای به کامپیوتر وصل بشی

یک منظور این هست که از طریق یک سری برنامه ها به داخل آیپادت فایل بریزی

مثلا میخوای چند تا از موزیک ها و فیلم هات یا عکس هات رو بریزی تو آیپادت و روش هم پسورد بذاری خوب میتونی از برنامه دیسکاور استفاده کنی و وقتی وای فایت روشنه فایلهایی رو که دوست داری بریزی تو فولدر این برنامه

میتونی تو فولدر برنامه خودت هم فولدر بندی کنی

یا میخوای فایلهای PDF ات رو رو آیپادت داشته باشی مثلا برنامه مترو یا هر چیز دیگه

میتونی از برنامه Filesاستفاده کنی و باز فایلهات رو با WiFiبریزی رو آیپادت

روش هر دوی این برنامه ها هم تقریبا یکسانه وقتی WiFi آیپادت روشنه یه آیپی از طرف روتر به آیپادت اختصاص پیدا میکنه

یه دکمه سبز زیر هر دوی این برنامه هه هست که اگر روش کلیک کنین یه آدرسی رو بهتون میده که با تایپ اون آدرس توی مروگرتون میتونین فایلهای توی آیپادتون رو ببینین یا داخل فولدر آیپادتون به صورت بیسیم فایل بریزین(برای برنامه Files یه خورده فرق داره و باید یه کانکشن درست کنین که اگه خواستین لینک فیلم آموزشیش رو براتون میذارم)

اما برای برنامه ریختن با وای فای خوب میتونین از App storeاستفاده کنین یا از سیدیا

البته مطمپن بشین که اینترنت روی آیپاد شیر شده باشه

اما منظور دیگه استفاده از وای فای برای دسترسی به فولدر های روت آیپاد هست که برای آیپاد های جیلبرک شده میشه با برنامه openSSHروی آیپاد و برنامه ای مثل Winscp روی کامپیوتر به فولدر روت یا ریشه آیپاد دسترسی داشته باشین که خیلی توصیه نمیشه

برای دسترسی به فولدر روت میتونین وقتی کابل وصله از برنامه DiskAid روی کامپیوتر استفاده کنین

اون فایل PDFکه یکی دو صفحه قبل گذاشته بودم (علیرضا شفاپی) توضیحات خوبی داره در این مورد

آقا من تقریبا با آیتونز مشکل ندارم حالا بگید چیکارا باید بکنم چیا نصب کنم و ...
    خوب حالا باید به اینترنت وصل شین و یه اکانت آیتونز برای خودتون درست کنین تا بتونین برنامه های رایگان رو از App Store دانلود کنین

یه چند تا نکته داره که آموزشش تو همین تاپیک و تاپیک آیفون هست مطالعه بفرمایید

این که چه برنامه ای نصب کنین به نیاز ها و علایق خودتون بستگی داره یه سر برین تو اپ استور حالا حالا ها سرگرم خواهید بود

بعدش میتونین جیلبرک کنین و از نهایت توان آیپادتون استفاده کنین ...

4. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چشم اینکارا رو که گفتین انجام میدم
    1_ولی با این تفاصیر باید حتما یه جایی باشم که وایرلس داشته باشه یا راه دیگری هست
    2_قبل از جیلبرک باید فریمور را ارتقاع بدم؟یا برعکس
    3_منظور از ipsw کجا هست تو خوده آیپاده یا چیزه دیگه
    ممنون تا شما رو دارم غم ندارم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه برای ثبت اکانت در آیتونز استور نیازی به وای فای ندارین ولی باید آیپی ایران رو یه جور عوض کنین که بهترین و ایمن ترین راه استفاده از v*p*n هست ولی خوب راه های ساده تر هم هست ...

وایرلس خیلی چیز به درد بخوریه اگه تونستین حتما ردیف کنین ولی برای کارای روزمره و عادی واجب نیست یعنی اگرم نباشه کاری نیست که لنگ بمونه خلاصه برای هر چیزی یه راهی پیدا میشه

قبل از جیلبرک لزومی به آپدیت فرمویر نیست اما در روش فعلی جیلبرک شما لازمه که فرمویر 2.2.1 رو دانلود و داشته باشین بنابراین موقع جیلبرک خودبخود به 2.2.1 آپدیت خواهید شد

ipsw فرمت فرمویر هست و تو خود آیپاد نیست وقتی دانلودش کردین آیتونز این فایل رو با این فرمت به عنوان فرمویر میشناسه و خودش اون رو اکسترکت میکنه و رو آیپادتون نصبش میکنه

مخلصیم

7. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگر میشه این لینک دانلود Filesا را بزارید که من خیلی خیلی ممنونتون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان.من دیروز یه ipod touch 2G گرفتم.فریمور دستگاه هم به صورت اورِِِجینال 2.2.15H11a هستش.حالا برای جیلبریک باید همین فریمور رو دانلود کنم؟
    منظورم اینه که از کجا باید این فایل رو پیدا کنم؟
    Last edited by sarukhan; 08-04-2009 at 13:14.

داره خودمونی میشه mario1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره آیپاد ما به 2.2 رفت حالا می خوام با آیتونز بازی بریزم توش بازیهارو دانلود کردم تو بخش اپلیکیشن شناخته و آیکون بازیها روشن هستش حالا باید به چه ترتیب عمل کنم

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

اگر میشه این لینک دانلود Filesا را بزارید که من خیلی خیلی ممنونتون می شم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من دیروز یه ipod touch 2G گرفتم.فریمور دستگاه هم به صورت اورِِِجینال 2.2.15H11a هستش.حالا برای جیلبریک باید همین فریمور رو دانلود کنم؟
    منظورم اینه که از کجا باید این فایل رو پیدا کنم؟
    آره برای جیلبرک باید همون ۲.۲.1 رو دان کنی بعد با برنامه ای مثل Quickfreedom یا مشابه اون که تو سایت ipodtouchfans.com هست از اون فرمویری که دانلود کرده بودی یه فرمویر کاستوم درست میکنین که بشه برنامه های تاپید نشده اپل از جمله برنامه های کرک شده یا سیدیا رو روش نصب کرد
    البته برای نصب فرمویر کاستوم رو آیپاد باید قبلش یه کاری انجام بشه که خود اون نرم افزار این کار رو انجام میده

بالاخره آیپاد ما به 2.2 رفت حالا می خوام با آیتونز بازی بریزم توش بازیهارو دانلود کردم تو بخش اپلیکیشن شناخته و آیکون بازیها روشن هستش حالا باید به چه ترتیب عمل کنم
    اگه بازی ها رو از Appstore دانلود کرده باشی که موقع سینک خود به خود میریزه رو آیپادت اما اگه کرک شده باشن باید قبلش فایل Mobileinstallation مربوط به فرمویرت رو با یه فایل دستکاری شده جایگزین کنی
    آموزشش رو Shahi007 چند صفحه قبل گذاشته یه خورده تو همین تاپیک صفحات قبلی رو بگرد پیداش میکنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •