اینو باید زودتر میداشتی! الان دیگه دیر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو باید زودتر میداشتی! الان دیگه دیر شده
Last edited by marmolak kocholo; 13-06-2012 at 22:04.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان نمیشه diablo 3 رو بازی کرد؟حتی نسخه ی Diablo III Collectors Edition رو؟اگه نمیشه دانلود نکنیم؟
بابا این بازی امکان نداره کرک بشه! مگه اینکه گروه های هکر معجزه کنند!
اگه میخواید ارجینال بخرید بازی رو دانلود کنید وگرنه بیخیالش بشید.
انگار یه خبرایی شده!!
سلام
دوستانی که بازی رو دارن امولاتور skidrow رو یه تست بزنن ببینن چجوریه
مرسی
من با موفقیت بازی رو اجرا کردم و تو بازیم رفتم با همین امولاتور فقط مشکل اینه که بازی سیو نمیشه خواستم بدونم سیستم کلی بازی اینجوره که مثلا اگه از بازی بیای بیرون بعد بری تو بازی از اول میاد یا مال این امولاتور است؟با تشکر
نه عزیز این مشکل emulator هست که هنوز حالا حالاها کار داره!
البته جای امیدواری داره که بخش سینگلش تا حد زیادی طی چند روز آینده مشکلش رفع شه(مثل اینکه skidrow داره روش کار میکنه و مهمترین قسمت ماجرا که پیاده کردن شبیه ساز هست تقریبا انجام شده دیگه بقیه_ش جزئیات هست) ولی اگه اهل مولتی این بازی هستید باید برید سراغ نسخه اصلی!!
دوست عزیز من زیاد علاقه ای به مولتی بازی کردن ندارم همین بخش تکنفره رو Skidrow میتونه کاری کنه که بازی سیو بشه؟
گفتم که از قرار معلوم داره روش کار میکنه،همینطور هم که قبلا گفتم قسمت سختش انجام شده دیگه بقیه_ش کار روی جزئیات هست و اینکه هکرها تا چه حد میتونند روی شبیه ساز دقیق کار کنند...
که البته بعید هم میدونم بشه خیلی دقیق ساختش ولی حداقل برای اینکه شما رو از خماری دربیاره احتمالا کفایت خواهد کرد
خلاصه فعلا باید صبر کنی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)