ممنونم.اعتبارش چقدر هست؟ میخواستم ببینم مثل تافل دو ساله هست؟ راستی این آزمون اونقدر معتبر هست که بشه با مدرکش تدریس کرد؟
ممنونم.اعتبارش چقدر هست؟ میخواستم ببینم مثل تافل دو ساله هست؟ راستی این آزمون اونقدر معتبر هست که بشه با مدرکش تدریس کرد؟
يه نگاهي به اين بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تقویت قدرت شنیداری بخترین روش ها کدامند؟ برای موفق شدن در ایلتس خواندن کدوم کتب در ابتدا توصیه می کنید؟
با سلام
از دوستان کسی متون انگلیسی با ترجمه فارسی داره لطفا اینجا قرار بده تا دوستان هم استفاده کنن.
مرسی
شاید چندان مرتبط نباشه
ولی دنبال یه مقاله در مورد برق به زبان انگلیی همراه با ترجمه اون می گردم .
توی بخش های دیگه دیدم کسی سر نمی زنه گفتم اینجا بگم .
موضوعش مهم نیست . 10 صفحه باشه کافیه و. فقط هر دو زبان باشه .
سلام به همگی
من میخوام که برای کنکور زبان آماده بشم.ولی نمیدونم ممکنه یا نه؟
بعضی ها میگن بابا خیلی سخته عمرا بتونی و غیره...
من در این حدی هستم که بتونم سریال های آمریکایی رو کم و بیش بفهمم و راحت نگاه کنم.
حالا به نظر شما از حالا تا تیر میشه آماده شد؟چه جوری؟
سلام
اخر کسی به ما که میخوایم 7-8 ماهه زبان رو تقربیا خودمون بخونیم روزی 5 - 6 ساعت و به سطح بالایی برسونیمش , کسی یه تجربه ی چند خطی نداد که چه جوری لغات رو بخون - چه جوری قواعد رو یاد بگیر و با لغات استفاده بکن و ....
دفتر درست بکن ؟ نکن ؟ چه جوری از اون دفتر استفاده بکن و چیا بنویس . کتاب های کوچیک و ساده واسه خودت ترجمه بکن ؟ نکن ؟ و ......
چه دیکشنری بهتره .... چه کتاب گرامری .....
و ....
من خیلی به کمک شما نیاز دارم و مطمئنا راهنمایی مفصل شما بیشتر از 10 خط وقت شما رو نخواهد گرفت ( حد اکثر ) اگه یکم کامل به من جواب بدین خیلی خیلی ممنون میشم .
مرسی .
Last edited by ravani_13; 23-11-2008 at 15:54.
کنکور زبان ؛ یعنی کنکور واسه ورود به دوره کارشناسی ؟ ... خب خیلی ساده برو تست های سال پیش رو بگیر ، ببین الان در چه وضعی هستی و اون تست ها در چه سطحی هستن ... اینطوری وضعیتت خیلی بهتر دستت میاد تا اینکه ما از راه دور حدس بزنیم ... بعدش بهتر میشه پیشنهاد کرد ...
بخاطر اینکه تجربه یه مساله شخصیه و ممکنه روش کارآمد واسه من ، یه روش ناکارآمد واسه شما باشه ... بخصوص در مورد خودآموزی(که ظاهرا شما دنبالش هستی) ، اهمیت این قضیه تشدید میشه ...
سلام دوستان؛
من میخواستم یه سایت خوب برای آموزش زبان انگلیسی به من معرفی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)