این هم از این همایش
البته به دلیل بارش بارون ، همه رفتند ، زود تموم شد همایش ...
ایشالله تصاویرش رو هم میزارم.
این هم از این همایش
البته به دلیل بارش بارون ، همه رفتند ، زود تموم شد همایش ...
ایشالله تصاویرش رو هم میزارم.
SIMON جان من صبح رفته بودم.. اکثر کسایی که صبح اومده بودن رو موقع برگشت تو جلوی در شرقی دیدم که داشتن می رفتن تو همایش کار.ان.پی..
راستی بابت یه موضوعی خیلی حالم گرفته شد.. ساعت حدود 2 که همه داشتن از پارکینگ میومدن بیرون یه ترز ام قرمز که فوق العاده تمیز بود موقع اومدن به داخل اتوبان به ماشین گاز داد و خلاصه ماشین وحشی بازی در اورد، اما متاسفانه یه مقدار جلوتر، جلوی در اصلی پیست ازادی دیدم زده بغل و داره از shaker و لاستیک هاش دود بلند میشه.. مثل اینه اونجا رو هم به خاک و خون کشیده بود و از ماشین خیلی کار کشیده بود.. همه داشتن ازش فیلم و عکس می گرفتن.. اعصاب و روانم ریخته بود به هم.. ماشینه دیگه روشن نمی شد..![]()
Last edited by mard_khasteh; 01-05-2009 at 19:34.
جدا ؟ عجب بابا ، حیف اون ماشین ، خداییش موتور قدرتمندی داره ... دیگه درسته ماشین خرکاره و قدرتمنده ولی یک حد و اندازه داره دیگه ... آقا اون پونتیاک زرده رو دیدی تو همایش ؟ خیلی تمیز بود .موقعی که داشت میرفت یک سر و صدایی کرد ، کلی حال کردم.ساعت حدود 2 که همه داشتن از پارکینگ میومدن بیرون یه ترز ام قرمز که فوق العاده تمیز بود موقع اومدن به داخل اتوبان به ماشین گاز داد و خلاصه ماشین وحشی بازی در اورد، اما متاسفانه یه مقدار جلوتر، جلوی در اصلی پیست ازادی دیدم زده بغل و داره از shaker و لاستیک هاش دود بلند میشه.. مثل اینه اونجا رو هم به خاک و خون کشیده بود و از ماشین خیلی کار کشیده بود.. همه داشتن ازش فیلم و عکس می گرفتن.. اعصاب و روانم ریخته بود به هم.. ماشینه دیگه روشن نمی شد..
بله درسته.. اره اگه اشتباه نکنم اون ترنز ام زرد 77 - 78 رو می گید که با اون ترنز 78 قرمز بودن و جفتشون تیکاف کردن و اومدن بیرون.. اگه شما همون زرده رو میگید، من هم همون قرمزه که همراهش بود رو گفتم که موتورش داغ کرد..
آره فکر کنم خودشه ... اون قرمزه هم چیز ردیفی بود.بله درسته.. اره اگه اشتباه نکنم اون ترنز ام زرد 77 - 78 رو می گید که با اون ترنز 78 قرمز بودن و جفتشون تیکاف کردن و اومدن بیرون.. اگه شما همون زرده رو میگید، من هم همون قرمزه که همراهش بود رو گفتم که موتورش داغ کرد..
اینم دو تا عکس از این همایش :
ایشالله سری کاملش رو امروز ، فردا میزارم.
Last edited by SIMON137; 01-05-2009 at 23:10.
منم هر تیریپی بود خودمو رسوندم !
ولی تا 5 اونجا بودم
وقتی من داشتم میرفتم اون کوروت سیاهه داشت میومد.
واقعا خیلی حال داد و جای همه خالی بود
من نزدیک 200 تا عکس گرفتم ،اون دو تا ترنز ام ها هم که داشتن دریفت میزدن آخراش رسیدم یه تیکه فیلم هم از اونا گرفتم
فردا براتون علمشون میکنم.
این فیلم مردی در آتش رو داشت نشون می داد پر بود از باراکودا و انواع امریکایی های خوش استیل.
گفتم تکرارشو ببینید
فیلم محصول 2004 هست
کاش می شد بریم مکزیک ماشین بیاریم
ممنون دوست عزیز.. تکرارش رو کی نشون میده ؟
راستی این فیلم The ducks of Hazzard عجب فیلمیه .... این چارجر 69 عجب خودنمایی می کنه تو این فیلم..
================
دمتون گرم.. عکس بذارید...
این کلیپ تیکاف دو تا ترنز ام.. ببین چه قدرتی داره این موتور 400
فقط حیف شد تو این همایش دوج چلنجر و چارجر نبود..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم عکس زیاد گرفتم.. بیشتر از کامارو ها.. من هم سعی می کنم زودتر عکس رو با اینترنت دانشگاه آپ کنم..
ببخشید مگه این همایش شهریور ماه نبود ؟!
Oracle جان همایش کلاسیک ها شهریور بود که البته تو این همایش هم تعدادی از آمریکایی ها میان..
ولی همایش 8 سیلندر ها دیروز بود
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)