منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm نداره
در مورد فیش اگر طبق دستور العمل شرکت اون رو خارج نکنید خراب میشه.وگر نه من هم خودم چند ساله گوشی های سونی اریکسون داشتم و گوشی دوستان هم ندیدم مشکلی داشته باشه.
دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه
در مورد فیلم برداری هم که دیگه واقعا سونی گند زده.آخه یکی نیست بگه بابا شما مثلا خودت مدعی هستی توی فیلم برداری و دوربین دیجیتال.
فکر نکنم کار سختی باشه..وقتی LG گذاشته پس سونی هم حتما میتونه.دی..
گوشی های خیلی ساده نوکیا هم دیدم فیلم برداری VGA داشتن.
ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
تایید میشه.
در واقع برای یک کمرافون نداشتن سیستم عامل مزیت هست به نظر من.چون در این صورت خیلی سریعتر دوربین آماده عکس گرفتن میشه و اینکه خیلی ها هستن که پیچیدگی های اسمارت فون ها رو دوست ندارن.
Speed perfromance // Start-up time // Shoot-to-preview // Preview-to-standby
Sony Ericsson C905 // 2.0 sec // 4.8 sec //1.0 sec
Samsung INNOV8 // 4.6 sec // 4.1 sec // 0.7 sec
Samsung Pixon // 3.5 sec // 9.0 sec // 2.2 sec
LG Renoir // 3.8 sec // 3.5 sec // 0.9 sec
و این هم یک تایید دیگه:
he Sony Ericsson C905 is definitely the one that's always ready to capture the moment without compromising lens protection plus it's got the upper hand with better organized shortcuts