تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 97 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 967

نام تاپيک: کلوپ C905

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

باز که سونی اریکسون آبروریزی کرد :دي

ما نفهمیدیم یه بار gsmarena میاد تعریف میکنه یه بار میزنه تو سرش ..

من قبول دارم تو عکسهای روز i8510 عکسهاش جزییات بهتری نسبت به c905 داره ..مخصوصا لندسکیپ .. به درختان که جزییات ریزی (برگ) دارن دقت کنید متوجه میشید ...دلیلش اینه که تو i8510 نیومده زیاد نویزها رو کاهش بده برعکس c905 که عکساش تقریبا بدون نویز هست ..اگه ماله i8510 رو بگیرید نویزهاشو کاهش بدید میشه مثله c905 .. کاهش نویز کمتر=جزییات بیشتر
    ------
    چیزی که c905 نیاز داره یه مقدار کاهش نویز کمتر + مقدار رنگ بیشتر + یه مقدار کنتراست بیشتر + یه ذره شارپنس

اینا رو اگه به عکس اعمال کنی عکسهای روزش خیلی بهتر میشه
    -----
    فلاششم که قویه .. این الجی خیر سرش فلاش زنون گزاشته نمیزاشت بهتر بود زنونش اندازه ال ای دی نور داره ..
    -----

من موندم ماکرو چرا اینجوری شده ؟

---

در کل c905 بد نیست و اگه از همه شرایط عکس(ویدیوش که ر**ه) خوب بخوای بازم c905 گزینه ارجح تری هست .. ولی تو عکسهای روز i8510 کمی بهتر هست

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بدون احتساب امتیاز ویدیو :

i8510 و ماله الجی = 81
    c905 = 77
    پیکسون = 65

(میبینید اختلاف زیاد نیست c905 تو ماکرو نمیدونم چرا اینقدر کم آورد چیز عجیبیست )

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

از نظر ما Se خوب کار کرده.
    به قول شاعر:مشک آن است که خود ببوید نه آن که عطار بگوشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

متاسفانه سونی دست از سر سوکتهای قدیمیش بر نمیداره و بجای انکه از فیش 3.5 میلیمتریری استاندارد استفاده کنه میاد باز هم سوکتهای قدیمی اریکسون رو روی گوشیهای جدیدش میزاره.
    از نظر صدا هم که تو gsmarena مثل اینکه avarage اورده که...
    دوربینش هم که در مقابل سامسونگ از نظر شفافیت و ... کم اورده
    سیستم عامل هم که نداره.
    خدا رحمتش کنه.
    Last edited by ninja3000sh; 06-11-2008 at 11:23.

5. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

متاسفانه سونی دست از سر سوکتهای قدیمیش بر نمیداره و بجای انکه از فیش 3.5 میلیمتریری استاندارد استفاده کنه میاد باز هم سوکتهای قدیمی اریکسون رو روی گوشیهای جدیدش میزاره.
    از نظر صدا هم که تو gsmarena مثل اینکه avarage اورده که...
    دوربینش هم که در مقابل سامسونگ از نظر شفافیت و ... کم اورده
    سیستم عامل هم که نداره.
    خدا رحمتش کنه.
    این سوکت هاش قبول دارم همشون بعد از یک مدت مشکل پیدا می کنن

صدا هم معمولا صدای گوشی های سونی اریکسون بد نیست و همیشه بالاترین نمره تو gsmarena میارن و c905 هم که میگن صداش بهتر از کا850 هست و کا850 هم صداش هم با کیفیته و هم نسبتا بلند

دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه

بالاخره کسی پیدا میشه که گوشی بدون سیستم عامل بخواد نمونش فروش عالی c902 کلا سیستم عامل برای خیلی ها ملاک نیست و فقط دنبال امکانات خوب هستن که c905 هم wifi داره و هم gps

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این سوکت هاش قبول دارم همشون بعد از یک مدت مشکل پیدا می کنن

صدا هم معمولا صدای گوشی های سونی اریکسون بد نیست و همیشه بالاترین نمره تو gsmarena میارن و c905 هم که میگن صداش بهتر از کا850 هست و کا850 هم صداش هم با کیفیته و هم نسبتا بلند

دوربینش بد نیست و مشکل اصلیش فیلم برداریش هست ولی دوربین i8510 خیلی خوبه در کل دوربینش راضی کنندست و مثل اکثر سونی اریکسون ها تو فریمور بعدی درست میشه

بالاخره کسی پیدا میشه که گوشی بدون سیستم عامل بخواد نمونش فروش عالی c902 کلا سیستم عامل برای خیلی ها ملاک نیست و فقط دنبال امکانات خوب هستن که c905 هم wifi داره و هم gps
    دوست عزیز فیش 3.5 میلیمتری یکی از واجبترینهاست که باید روی هر گوشی باشه چون واقعا خیلی بدرد ادم میخوره.
    از نظر صدا هم تو ringing با k850 اختلافشون کمه. درسته.ولی تو voice و music خیلی کم اورده. در کل هم باید voice و موزیک بهتر بودن که بدتر شدن.
    دوربین هم که شفافیتش در مقابل i8510 پایینه.در کل دوربین i8510 خیلی راضی کننده هست.در مورد فیلمبرداریش هم که سونی اریکسون معلوم نیست چیکار میکنه.میاره روی دوربین 3.2 گوشی xperia x1 فیلمبرداری vga30fps میذاره ولی روی گوشی که دوربینش 8 مگا پیکسلی و کمرا فونه QVGA30fps میذاره.
    دوست عزیز اتفاقا برای کسی که اینقدر پول میده و گوشی میخره سیستم عامل خیلی مهمه.در کل سیستم عامل باعث میشه هم کار کردن با گوشی راحت میشه و هم تنوع منو بندی هم بهتر میشه.wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
    موفق باشی.

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
    بقيش قبول ولي اينو اصلا نيستم
    صفحش كه اندازش خوبه
    سرعت هم كه خيلي بالاست جون ميدي باش اينترنت كار كني
    بروزرش از همه بهتره

9. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز فیش 3.5 میلیمتری یکی از واجبترینهاست که باید روی هر گوشی باشه چون واقعا خیلی بدرد ادم میخوره.
    از نظر صدا هم تو ringing با k850 اختلافشون کمه. درسته.ولی تو voice و music خیلی کم اورده. در کل هم باید voice و موزیک بهتر بودن که بدتر شدن.
    دوربین هم که شفافیتش در مقابل i8510 پایینه.در کل دوربین i8510 خیلی راضی کننده هست.در مورد فیلمبرداریش هم که سونی اریکسون معلوم نیست چیکار میکنه.میاره روی دوربین 3.2 گوشی xperia x1 فیلمبرداری vga30fps میذاره ولی روی گوشی که دوربینش 8 مگا پیکسلی و کمرا فونه QVGA30fps میذاره.
    دوست عزیز اتفاقا برای کسی که اینقدر پول میده و گوشی میخره سیستم عامل خیلی مهمه.در کل سیستم عامل باعث میشه هم کار کردن با گوشی راحت میشه و هم تنوع منو بندی هم بهتر میشه.wi-fi و gps هم وقتی بدرد میخوره که صفحه نمایش گوشی حداقلش 2.8 اینچ باشه نه که 2.4 اینچ.
    موفق باشی.
    منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm نداره

دوربین هم من مطمئنم که تو فریمورهای بعدی خیلی بهتر میشه مثل بیشتر سونی اریکسون ها ولی خب فیلم برداریش واقعا مسخرست و سونی باید فکری به حال کمرافون هاش بکنه

ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
    صفحه نمایش هم به نظرم برای گوشی بد نیست و کلا به نظرم گوشی های تاچ فقط نیاز به صفحه نمایش بزرگ دارن ولی اگه 2.6 بود باز بهتر بود

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

منم که گفتم سوکت های سونی اریکسون بده و مثلا سوکت شارژش و اینا بعد از یک مدت خراب میشه حالا فیش 3.5 میلیمتری بخره تو سرش البته من خودم این مشکل با امنیا دارم و امنیا هم فیش 3.5 mm نداره
    در مورد فیش اگر طبق دستور العمل شرکت اون رو خارج نکنید خراب میشه.وگر نه من هم خودم چند ساله گوشی های سونی اریکسون داشتم و گوشی دوستان هم ندیدم مشکلی داشته باشه.

در مورد فیلم برداری هم که دیگه واقعا سونی گند زده.آخه یکی نیست بگه بابا شما مثلا خودت مدعی هستی توی فیلم برداری و دوربین دیجیتال.
    فکر نکنم کار سختی باشه..وقتی LG گذاشته پس سونی هم حتما میتونه.دی..
    گوشی های خیلی ساده نوکیا هم دیدم فیلم برداری VGA داشتن.

ولی باور کن برای بعضی ها سیستم عامل زیاد نیست ( نمونش سامان) و دنبال گوشی شیک میگردن که امکاات خوبی هم داشته باشه هر چند که انتخاب گوشی سیستم عامل دار منطقی تره
    تایید میشه.
    در واقع برای یک کمرافون نداشتن سیستم عامل مزیت هست به نظر من.چون در این صورت خیلی سریعتر دوربین آماده عکس گرفتن میشه و اینکه خیلی ها هستن که پیچیدگی های اسمارت فون ها رو دوست ندارن.

Speed perfromance // Start-up time // Shoot-to-preview // Preview-to-standby
    Sony Ericsson C905 // 2.0 sec // 4.8 sec //1.0 sec
    Samsung INNOV8 // 4.6 sec // 4.1 sec // 0.7 sec
    Samsung Pixon // 3.5 sec // 9.0 sec // 2.2 sec
    LG Renoir // 3.8 sec // 3.5 sec // 0.9 sec

و این هم یک تایید دیگه:

he Sony Ericsson C905 is definitely the one that's always ready to capture the moment without compromising lens protection plus it's got the upper hand with better organized shortcuts
    Last edited by hamed1297; 06-11-2008 at 19:43.

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوباره کاهش قیمت:

US$ 520.00

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •