بروبچ دوست ما امروز رفته بود چنجا از تعمیراتیا از این گوشی بپرسه ! همشون گفته بودن بده ! بد تعمیره! زود خراب می شه!
من که به دوستم گفتم اینا اکثرا چیزی بارشون نیست . ولی گفتم بیام نظر شما رو هم بدونم.
؟
بروبچ دوست ما امروز رفته بود چنجا از تعمیراتیا از این گوشی بپرسه ! همشون گفته بودن بده ! بد تعمیره! زود خراب می شه!
من که به دوستم گفتم اینا اکثرا چیزی بارشون نیست . ولی گفتم بیام نظر شما رو هم بدونم.
؟
کسی برنامه reminder پيدا کرده که رو اين گوشی جواب بده؟
مجتبی جان در مورد اینکه میگن بدتعمیره منظورشون به خودشونه نه گوشی. یعنی چون خودشون بلد نیستن این گوشی رو فلش کنن میگن بد تعمیره. مطمئنم منظورشون از تعمیر فلش کردنه که خیلی ها بخاطر جدید بودنش ( خیلی از این موبایل فروشی ها نمیدونن این گوشی fp2 ) فایلهاشو ندارن و نمیتونن فلش کنن وگرنه اگر منظور از تعمیر ، تعمیر سخت افزاری باشه که خیلی بی معنی که میگن بد تعمیر چون این گوشی ها یه نقشه ای دارن و همشون بر اساس همون نقشه هستن . یعنی مثلا n78 و n96 از لحاط نقشه دقیق مثل هم هستن و فرقی ندارن.
و اما در مورد زود خراب شدنش من زیاد باهاش کار نکردم و نمیدونم. شایدم زود خراب شه...
سلام
یه سوال داشتم ایا قسمت براق روی این گوشی ضد خشه وبا داشتن d-pad برای اون محافظ ساخته شده وایا صحبتای اقا mojtaba n87 درسته
ممنون
والا تا حالا خراب نشده که کسی بخواد تعمیر بشه در مورد فلش هم که دوستومون توضیح داد
ولی خوب ممکنه بعد از مدتی قطعات و ... هم بیاد برای این گوشی قطعاتی خواهد آمد چون این هم مکانیزم همون گوشی ها رو داره
ویکتور جان ، metallica عزیز کامل و جامع پاسخ دادن.
در سایر موارد که من خودم دیدم ، در اخوب بودن این گوشی شکی نیست.
اين joystickش چرا چشمک زنه ?
مدلشه...بده؟؟ به اون نازي...تو تاريكي شب چقدر نازه اين گوشي آخه...
![]()
چشمک میزنه ، یعنی چیکار میکنه؟
یکی یه توضیحی راجع به این صفحه کلید و نور پس زمینه اش بده! (تو روز چطوریه ، تو شب چطوریه؟ افکت داره؟ و ...)
وقتی صفحه نمایشش میخواد خاموش بشه اون قسمت ناوی ویلش برا چند لحظه روشن میشه .
فرقی با بقیه نداره و تو نور کم روشن میشه و تو نور زیاد خاموش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)