بله
توپ حریفشم LX5 پانا و G12 کنن ، هرسه توپ و عالی
بله
توپ حریفشم LX5 پانا و G12 کنن ، هرسه توپ و عالی
اگه میشه اساتید در مورد EOS 550D KISS X4 کانن و D5100 و D3100 و d90 نیکون و در این رده یه مقایسه ای بفرمایند
Last edited by habibi1374; 09-04-2011 at 12:54.
دوستان میدونم سوال خیلی مبتدیانه است ولی کسی میدونه دوربین های slr دکمه ای برای زوم روی خودشون دارند یا نه ؟ من الان لنز 55-18 دارم ولی برای گرفتن عکس هایی که دور هستند مشکل دارم
برای گرفتن عکسهایی که نیاز به زوم بالا دارند چه لنزی مناسبه؟
d3100
Last edited by khabgard7; 10-04-2011 at 17:15.
از چه لحاظ میخواید مقایسه کنید؟
توی سایت های مختلف به صورت مفید مقایسه شده اند.یه چرخ توی اینترنت!
برای زوم کردن یا تله تر شدن تصویر باید رینگ لنز را بچرخونید.به صورت دیجیتالی مثل دوربین های کامپکت زوم نداره.
البته لنز شما زوم زیادی نداره یشتر واید هستش
برای اینکه زوم بیشتر بشه باید چه مدل لنزی بگیرم ؟ میزان زوم بستگی به عدد دوم (55)داره؟
دوست عزیز زوم دوربین شما پایین (در حد 3 برابر) هست. شما باید لنزی از نوع Nikon F mount (with AF contacts) بگیرید. بستگی داره چقدر می خواهید هزینه کنید.
میزان زوم وابسته به هر دو عدد و از تقسیم عدد بزرگتر بر کوچکتر بدست می آید.
لنز زوم نیکور:
لنز لنزهای تلفوتو زوم نیکور:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت لنرهای تلفوتو زوم بالاست و برای مصارف خاص استفاده میشه. شما ظاهرا عکاسی شغلتون نیست بنابراین اگر خواستید بخرید همون لنز زوم مناسب شماست. ارزونتر از بقیه (تقریبا هم قیمت دوربین D3100) هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
ممنون دوست عزیز بابت توضیح کاملت
من الان اگه یه لنز 200-55 بگیرم با این لنزی که دارم کارهمین 200-18 رو می کند؟
تفاوت بین 105-18 و 200-18 فقط مقدار زوم هست یا از نظر کیفیت عکس هم تفاوت دارند ؟
Last edited by khabgard7; 11-04-2011 at 21:57.
در مورد سوال دومتون که تفاوت در عکس دارد با خیر: نمی تونم دقیق پاسخ بدم. چون تا حالا جایی نخوندم که گفته باشه تفاوت داره یا نه! بنابراین برداشت من این هست که فقط میزان زوم تفاوت داره. اگر انگلیسی تون کمی خوب هست این پست میتونه بهتون بیشتر کمک کنه دوست من:
در مورد سوال اول هم: بله دوست عزیز. فقط باید لنز ها رو برای زوم بیشتر و یا کمتر عوض کنید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در موقع خرید ضمن اینکه دوربین رو می برید از فروشنده هم بخواهید شما در انتخاب مدل مناسب راهنمایی کنه. جون همون لنز 55-200 هم، مدل های مختلی داره.
موفق باشید
Last edited by Radars; 13-04-2011 at 16:24.
سلام
3 سال پیش دوربین دیجیتال جن ایکس خریدیم حالا باطریش خراب شده و یدک شو پیدا نمی کنم. لطفا راه حل یا آدرسی برای باطری یدکی بدهید. خیلی ممنون
منتظر پاسخ شما هستم/.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 09362311581
در مورد مقایسه لنزها باید نمودارهای mtf لنزها با هم مقایسه بشن تا دقیق بشه گفت کدوم بهتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)