تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 299 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مگه گرافیک فیفا چقد از ساکر بیشتر؟

شما pes رو تو pc با گرافیک بالا بازی کن از کنسول کم نمیاره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اونوقت EA میگه فیفا تو PC غیر قابل اجراست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    به نظر شما این حرف منطقیست؟
    قدم شما توي اين تاپيك روي چشم هاي من هست

در واقع غول گرافيك دنياي بازي رايانه اي متعلق به بزرگ ترين كمپاني گيم سازي جهان كه بيشترين سهم رو ساخت در گيم هاي مختلف هست و هر ساله موفقيت هاي مختلفي رو كسب مي كنه هست بله صحبت از الكترونيك آرتز اين شركت بزرگ و پيشتاز بلامنازعه در عرصه گيم سازيت.
    EA Sport بخواد برا PC گرافيك خرج كنه فقط گرافيك دو هسته اي معروف 9800 GeForce قادر به اجراش هست و بايد CPU دو هسته اي داشته باشي تيم EA Sport مسلما تيمي كامل تر و ماهر تر از تيم كراي تك (تيم سازنده كريسيس گرافيكي ترين بازي سال 2007 ) هست اين دو تيم متعلق به كمپاني الكترونيك آرتز هستند ولي مي بينيد تيم كراي تك چي ساخته اگه نگاه گذرايي به ساير محصولات كمپاني بندازيد متوجه ميشيد كه فيفا نسخه PC به دليلي غير از دلايلي كه شما تصور مي كنيد گرافيك فوق العاده اي براي بازي صرف نمي كنه. بارها و بارها گفتم بي شك پرطرفدارترين محصول شركت همين فوتبال هستش و البته يكي از قديمي ترين هاست. بازي كه براي تمام رده هاي سني (بالاتر از 3 سال) ساخته ميشه مسلما بايد شرايط سهل تري داشته باشه براي بازي فيفا يك بازي صرفا شبيه سازي شده فوتبال حقيقي هست. و تمركز شركت هم روي همين مسئله و هست. طرفداران هم مشكلي با مسئله گرافيك ندارن چون تعداد زيادي از طرفداران هنوز از كامپيوتر هاي سطح پايين براي بازي استفاده مي كنن. اميدوارم صحبتهايي كه شد شبه هاي موجود رو در مورد سري بازيهاي فيفا برطرف كرده باشه. اميدوارم همين پست بتونه جلوي مقايسه ها رو در مورد Pes و فيفا توي اين تاپيك رو بگيره تا نظم تاپيك دوباره به هم نريز
    باز هم ياد آوري مي كنم اين تاپيك فقط مربوط به اخبار و اطلاع رساني در مورد فيفا 09 هست. پس بحث هاي مربوط به مقايسه فيفا با PES جايي در اين تاپيك نداره. اگه دقت كرده باشيد من توي هر دو تاپيك PES و فيفا فعاليت مي كنم ولي هيچ وقت تو تاپيك ها سر مقايسه رو باز نكردم و هيچ كدوم رو زير سوال نبردم چون معتقدم PES 2009 امسال موفق خواهد بود.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حرف قشنگی زدی کراسر جان
    منم باهات موافقم...ولی باید اینو قبول کنیم که بازیهایی که جدیدا ارائه میشه همه دارای گرافیک بال و خوبی هستن
    و ea دیر یا زود باید یه فکری برای این مسئله بکنه....چون الان گرافیک یکی از مهمترین رکنهای بازی سازیه
    حالا ea کی میخواد فکری برای گرافیک بکنه خدا میدونه

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

حرف قشنگی زدی کراسر جان
    منم باهات موافقم...ولی باید اینو قبول کنیم که بازیهایی که جدیدا ارائه میشه همه دارای گرافیک بال و خوبی هستن
    و ea دیر یا زود باید یه فکری برای این مسئله بکنه....چون الان گرافیک یکی از مهمترین رکنهای بازی سازیه
    حالا ea کی میخواد فکری برای گرافیک بکنه خدا میدونه
    بله انصافا بايد يه فكري بكنه و به نظر ميرسه طبق شايعات اين فكر توي 2010 به صورت يك انقلاب رنگ حقيقت بگيره

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

به نظر ميرسه طبق شايعات اين فكر توي 2010 به صورت يك انقلاب رنگ حقيقت بگيره
    طبق همین شایعات قرار بود که امسال نسخه PC رو هم Next-Gen بزنن!!!
    تا وقتی که چیزی به صورت کاملا رسمی منتشر نشده من که اصلا باور نمی کنم و این انقلاب 2010 رو باید سال دیگه همین موقع در موردش حرف زد! به نظر من سال دیگه هم یکم دیگه از ویژگی های Next-Gen رو بهش اضافه میکنن!!

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قدم شما توي اين تاپيك روي چشم هاي من هست

در واقع غول گرافيك دنياي بازي رايانه اي متعلق به بزرگ ترين كمپاني گيم سازي جهان كه بيشترين سهم رو ساخت در گيم هاي مختلف هست و هر ساله موفقيت هاي مختلفي رو كسب مي كنه هست بله صحبت از الكترونيك آرتز اين شركت بزرگ و پيشتاز بلامنازعه در عرصه گيم سازيت.
    EA Sport بخواد برا PC گرافيك خرج كنه فقط گرافيك دو هسته اي معروف 9800 GeForce قادر به اجراش هست و بايد CPU دو هسته اي داشته باشي تيم EA Sport مسلما تيمي كامل تر و ماهر تر از تيم كراي تك (تيم سازنده كريسيس گرافيكي ترين بازي سال 2007 ) هست اين دو تيم متعلق به كمپاني الكترونيك آرتز هستند ولي مي بينيد تيم كراي تك چي ساخته اگه نگاه گذرايي به ساير محصولات كمپاني بندازيد متوجه ميشيد كه فيفا نسخه PC به دليلي غير از دلايلي كه شما تصور مي كنيد گرافيك فوق العاده اي براي بازي صرف نمي كنه. بارها و بارها گفتم بي شك پرطرفدارترين محصول شركت همين فوتبال هستش و البته يكي از قديمي ترين هاست. بازي كه براي تمام رده هاي سني (بالاتر از 3 سال) ساخته ميشه مسلما بايد شرايط سهل تري داشته باشه براي بازي فيفا يك بازي صرفا شبيه سازي شده فوتبال حقيقي هست. و تمركز شركت هم روي همين مسئله و هست. طرفداران هم مشكلي با مسئله گرافيك ندارن چون تعداد زيادي از طرفداران هنوز از كامپيوتر هاي سطح پايين براي بازي استفاده مي كنن. اميدوارم صحبتهايي كه شد شبه هاي موجود رو در مورد سري بازيهاي فيفا برطرف كرده باشه. اميدوارم همين پست بتونه جلوي مقايسه ها رو در مورد Pes و فيفا توي اين تاپيك رو بگيره تا نظم تاپيك دوباره به هم نريز
    باز هم ياد آوري مي كنم اين تاپيك فقط مربوط به اخبار و اطلاع رساني در مورد فيفا 09 هست. پس بحث هاي مربوط به مقايسه فيفا با PES جايي در اين تاپيك نداره. اگه دقت كرده باشيد من توي هر دو تاپيك PES و فيفا فعاليت مي كنم ولي هيچ وقت تو تاپيك ها سر مقايسه رو باز نكردم و هيچ كدوم رو زير سوال نبردم چون معتقدم PES 2009 امسال موفق خواهد بود.
    خواهش می کنم دوست عزیز این حرفو نزنید !!! اصلا اجرای FIFA 09 نکست جن نیازی به 9800GX2 ای قبیل چیزها نداره !! من اینو تاکید می کنم و پایه حرفم می میمونم !! دلیلش فقط فقط دست های پشت پرده که نمی خوان تکنولوژی نکست رویه PC بیاد !!! وگر نه این روزهای داشتن CPU 3 هسته ای و گرافیک 8000 دیگه یک چیز پیش پا افتاده هست !!!
    خوبه خودتون می دونید چیپهای گرافیکی همین دو کنسول اصلی از PC پورت شدن برای کنسول ها و تفاوتشون اصلا اونقدر نیست که PC نکشه !!! بحث کرایسیس رو هم نگیم خیلی از بازیهای استراتژیک بر روی PC هستن که حتی پردازش و AI مجازیشون اشک PC رو در میاره و یکی از دلایلی که این بازی ها برای کنسول نمی آیند همین هست .... پردازشی که بعضی از بازی های استراتژیک PC دارن می تونم به جرعت بگم 3 4 برابر FIFA 09 نکست هستش !!! فیفا محدود به 24 نفر آدم تو زمین هست حالا با داورها 2 3 نفر بالا پائین !!! ولی همین بازیهای استراتژیک بهتر می دونید چند انسان با کارهای مختلف می تونن در مرحله حضور داشته باشند و در حال پردازش باشند !!! یکی از بارز ترین این بازی ها Company of Heroes بود که چه از نظر گرافیک و هوش مصنوعی بسیار قدرتمند بود و با سیستم های معمولی که خیلی ها دارن به راحتی نمی شد بازی کرد !!! چرا این بازی برای کنسول نیومد ؟!!! آیا واقعا این دو کنسول به اصطلاح قدرتمند توانایی اجرای این چنین بازی سنگینی رو دارند ؟!! بعید می دونم اصلا با طراحی اونها همچین بازیهایی بتونن روش اجرا بشن !
    دروغ در این دنیا زیاد گفته میشه .... به صرف این که طرف رئیس فلان جا شرکت معتبر باشه دلیل بر دروغ نگفتنش نیست !!!
    واقعا باید بیاد رئیسش حقائق پشت پرده رو بگه و اینقدر هر سال به PC بازهای دروغ نگه !!

8. این کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

طبق همین شایعات قرار بود که امسال نسخه PC رو هم Next-Gen بزنن!!!
    تا وقتی که چیزی به صورت کاملا رسمی منتشر نشده من که اصلا باور نمی کنم و این انقلاب 2010 رو باید سال دیگه همین موقع در موردش حرف زد! به نظر من سال دیگه هم یکم دیگه از ویژگی های Next-Gen رو بهش اضافه میکنن!!
    موافقم من قول میدم سال دیگه همین موقع هم باید در مورد همین فیفا کارنت صحبت کنیم منم تا وقتی خودم با چشای خودم نبینم دیگه باور نمی کنم حالا حالام فیفا بره pc نکست نمیزند چون فقط به فکر پول است!!!!....
    راستی یه سوال کراسر جان شما که با نرم افزارای ادیت فیفا کار کردی میشه یکاری کرد که مثلا زبان بازی رو که اولش انتخاب میکنی ....با انگلیسی وارد شی یعنی نوشته ها ی منوها انگلیسی باشه ولی گزارش بازی به زبون یک کشور دیگه مثلا ایتالیایی نمیدونم منظورمو خوب رسوندم؟ ینی مثلا فایلای گزارش گری رو شناسایی کرد و مثلا اینگیلیسی رو با ایتالیایی جابجا کرد آخه منیجرمود تیم ایتالیایی که ورمیدارم دوست دارم گزارششم ایتالیایی باشه برم تو حس ولی تکستاشو نمیتونم بخونم....

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من يكي 100% مطمئنم سال ديگه سورپرايز ميشيم هممون من پارسال مي دونستم براي 09 سنگ تموم نخواهند گذاشت البته دقيقا زماني مطمئن شدم كه يورو 2008 رو نكست نزد مشخص بود كه تا قبل دهه اول هزاره 2 نميخواد اين انقلاب رو صورت بده

راستی یه سوال کراسر جان شما که با نرم افزارای ادیت فیفا کار کردی میشه یکاری کرد که مثلا زبان بازی رو که اولش انتخاب میکنی ....با انگلیسی وارد شی یعنی نوشته ها ی منوها انگلیسی باشه ولی گزارش بازی به زبون یک کشور دیگه مثلا ایتالیایی نمیدونم منظورمو خوب رسوندم؟ ینی مثلا فایلای گزارش گری رو شناسایی کرد و مثلا اینگیلیسی رو با ایتالیایی جابجا کرد آخه منیجرمود تیم ایتالیایی که ورمیدارم دوست دارم گزارششم ایتالیایی باشه برم تو حس ولی تکستاشو نمیتونم بخونم....
    نه چنين چيزي ممكن نيسن با كريشن مستر ولي با نرم افزار Sound Master ميشه اين كار رو كرد من يه بار اقدام به اين كار كردم كار طولاني هست و دقت زيادي لازم داره در واقع عين ترجمه زبان فيفا مي مونه ايتاليايي سهل با Sound Master ميتوني صداتو ضبط كني وارد بازي كني اگه به تاپيك كريشن مستر رجوع كني تكنيك هاي جالبي تو ويرايش ياد ميگيري.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام.من یه کاربر جدیدم که همیشه بحث تاپیک فیفا و پی ای اس رو دنبال میکردم.امیدوارم منو تو جمع خودتون قبول کنیداسم من امیرحسین هستش.وطرفدار سر سخت فیفا هستم.البته به دلم مونده یک بار فیفا نکست رو بازی کنم.هنوز در آرزوشمراستی یک سوال تو ذهنمه.ببینم این فیفا 2010 که بیاد اسمش میشه فیفا10؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.من یه کاربر جدیدم که همیشه بحث تاپیک فیفا و پی ای اس رو دنبال میکردم.امیدوارم منو تو جمع خودتون قبول کنیداسم من امیرحسین هستش.وطرفدار سر سخت فیفا هستم.البته به دلم مونده یک بار فیفا نکست رو بازی کنم.هنوز در آرزوشمراستی یک سوال تو ذهنمه.ببینم این فیفا 2010 که بیاد اسمش میشه فیفا10؟
    خيلي خيلي خوش اومدي به جمع ما عضويتت رو تبريك ميگم ان شالله كه لحظات خوبي داشته باشي
    خوب در مورد محصول بعدي فيفا خوب مسلما فيفا 10 خواهد بود كه من كاملا مطمئنم نكست خواهد بود
    يه مورد كه بايد بهش توجه داشته باشي اينه اگه كسي توي اين تاپيك اومد و سعي كرد بحث بهتر بودن PES و فيفا رو راه انداخت مبادا باهش كل كني چون اگه به پست هاي قبلي دقت كني ممنوع هست. تو اينجا مي توني از اخبار مربوط به فيفا 09 اطلاع پيدا كني. و اميدوارم در مورد PES بدگويي نكني كه شر به پا ميشه
    قربونت برم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نترس داداش من فقط حق میگم.کل کل هم نمیکنم.ولی اسم فیفا اگه بشه فیفا10 یک جوریمیشه.10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •