قدم شما توي اين تاپيك روي چشم هاي من هست
در واقع غول گرافيك دنياي بازي رايانه اي متعلق به بزرگ ترين كمپاني گيم سازي جهان كه بيشترين سهم رو ساخت در گيم هاي مختلف هست و هر ساله موفقيت هاي مختلفي رو كسب مي كنه هست بله صحبت از الكترونيك آرتز اين شركت بزرگ و پيشتاز بلامنازعه در عرصه گيم سازيت.
EA Sport بخواد برا PC گرافيك خرج كنه فقط گرافيك دو هسته اي معروف 9800 GeForce قادر به اجراش هست و بايد CPU دو هسته اي داشته باشي تيم EA Sport مسلما تيمي كامل تر و ماهر تر از تيم كراي تك (تيم سازنده كريسيس گرافيكي ترين بازي سال 2007 ) هست اين دو تيم متعلق به كمپاني الكترونيك آرتز هستند ولي مي بينيد تيم كراي تك چي ساخته اگه نگاه گذرايي به ساير محصولات كمپاني بندازيد متوجه ميشيد كه فيفا نسخه PC به دليلي غير از دلايلي كه شما تصور مي كنيد گرافيك فوق العاده اي براي بازي صرف نمي كنه. بارها و بارها گفتم بي شك پرطرفدارترين محصول شركت همين فوتبال هستش و البته يكي از قديمي ترين هاست. بازي كه براي تمام رده هاي سني (بالاتر از 3 سال) ساخته ميشه مسلما بايد شرايط سهل تري داشته باشه براي بازي فيفا يك بازي صرفا شبيه سازي شده فوتبال حقيقي هست. و تمركز شركت هم روي همين مسئله و هست. طرفداران هم مشكلي با مسئله گرافيك ندارن چون تعداد زيادي از طرفداران هنوز از كامپيوتر هاي سطح پايين براي بازي استفاده مي كنن. اميدوارم صحبتهايي كه شد شبه هاي موجود رو در مورد سري بازيهاي فيفا برطرف كرده باشه. اميدوارم همين پست بتونه جلوي مقايسه ها رو در مورد Pes و فيفا توي اين تاپيك رو بگيره تا نظم تاپيك دوباره به هم نريز
باز هم ياد آوري مي كنم اين تاپيك فقط مربوط به اخبار و اطلاع رساني در مورد فيفا 09 هست. پس بحث هاي مربوط به مقايسه فيفا با PES جايي در اين تاپيك نداره. اگه دقت كرده باشيد من توي هر دو تاپيك PES و فيفا فعاليت مي كنم ولي هيچ وقت تو تاپيك ها سر مقايسه رو باز نكردم و هيچ كدوم رو زير سوال نبردم چون معتقدم PES 2009 امسال موفق خواهد بود.