مدير فني صبا نت.![]()
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
مدير فني صبا نت.![]()
سلام دوستان خوب اصفهانی مخصوصا مرکز خاتم!
اگر کیفیت براتون مهمه یعنی سرعت وپایداری مثل من از pars anline سرویس بگیرین درسته یه کم هزینه هاش از بقیه مراکز بیشتره اما خداییش کیفیتش هم از بقیه بیشتره![]()
سرویستون چیه؟
سرعتتون دانلودتون چنده؟
شبانه رایگان !؟!؟!؟!؟!
من خیلی راضیم 128 دارم با پهنای 3 گیگ سرعت دانلودم (در بد ترین حالت)حدود 20کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شبها از 2 تا 6 رایگان
اما واقعا کیفیت عالیه
شما انگار اینجام پیدات شدانگار خیلی طرفداره پشگامانی
! جالبه
مردم پول میدن که ازش استفاده کنن و شرکت همون چیزی رو که قرارداد بسته بهش عمل کنه!
چطور وقتی 1 ماه تموم میشه 1 دقیقه هم سیستم نمیزاره یوزر بیشتر استفاده کنه اما وقتی چند شب پشت سر هم قطعی داره انگار نه انگار؟!
شرکتای دیگه ای که مشکل داشتن یا قیمتاشون مناسب نبود تقریبا حذف شدن و به ندرت یوزر میره سراغ اونا! نمونش لایزر و داتک و فن آوا!
ندا هم با اون سیاست هاش کم رنگ شده! شما هم فکر میکنم به عاقبت ندا دچار بشید اما خیلی زودتر از اون.
فقط یه نکته! برای دادن سرویس حق ندارید سر کسی منت بزارید!
سلام
من توی سرچی که زدم دیدم شاتل و فاروس و پیشگامان از همشون بهترند از نظر تعرفه و اینتر نت نامحدود شبانه و جمعه ها . فقط شاتل چون طرح هاش تنوع بیشتری داره چشممو گرفته. میخواستم بدونم من میتونم باهاشون برای یکماه قرار داد بنویسم و ماه بعد از یه طرح دیگه استفاده کنم ؟ یا باید همیشه از یک طرح استفاده کرد؟ برای تعویض پهنای باید و طرح ها پول اضافه میگیرند ماه به ماه؟
یکی از دوستان میگفت طرح آرت کارت تخفیف داره. این قضیش چیه؟ باید بخریم؟ ...
با چه شماره تلفنی میتونم با دفتر شاتل تماس بگیرم؟
دیگه اینکه ما برای شرکت سرویس اس ام اس فاروس را استفاده میکنیم و مدام هم به آقا امین حسینی مدیر بخش اس ام اس زنگ میزنم با حوصله راهنمائی میکنه . از پشتیبانیش خوشم میاد. احساس مسئولیت داره.
برای همین در مورد فاروس هم میخواستم سوال بپرسم. کسی از اون استفاده کرده؟ خوب هست؟
مر30
Last edited by mehrdad_zero; 04-03-2009 at 16:20.
انتقال پست.دی:
اگه منظورتان از یک طرح دیگه سرویس های اکو یا ارت هست بله البته اگه سرویس های اکو را مرکز شما ساپورت کنه!
اگه منظور سرعت سرویس هست بله!ولی برای بیشتر از 128 نامه از دانشگاه یا شرکت و...
برای تغیر سرویس فقط هزینه سرویس!
فرقی نداره ارت یا اکو شما وقتی میخواید ثبت نام کنید اگه یک کارت تخفیف از همشهری هایتان بگیرید و تحویل به شاتل بدید 10 هزار تومان تخفیف میگیرید!نه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاتل خیلی بهتر باید باشه من استفاده می کنم سرعت خیلی خوب + پشتیبانی خیلی عالی
هر سوال داشته باشی یا مشکلی خیلی راحت می تونی با شرکت در میان بذاری تازه بخش چت روم مخصوص آنلاین داره که اونجا هم مطرح کردن سوال خیلی راحته . از نظر من همون شاتل بگیر
ببخشيد دوستان شركت شاتل سروسي 1mb محدود و ارزان داره ؟ تو سايتش هر چي نگا كردم نبود
خیر.همچین سرویسی نداره.
لطفا سوال های خود را در مورد شرکت شاتل در تاپیک زیر بیان کنید.
Shatel ADSL / شركت شاتل
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)