نه لینکی از سایت شما هست نه کد خطا !!!
کجا رو باید ببینیم ؟![]()
کجا رو باید ببینیم ؟![]()
کجا رو باید ببینیم ؟[/QUOTE]
پایینش که اسم سایتمو نوشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چند روز دیگه دوباره سایتمو راه اندازی می کنم یه مقاله یکی از دوستان بهم داد که کلی نکته توش بود و مجبورم 126 موردشو پیاده کنم که زمان می بره ولی به محض تموم شدن 126تا دوباره همون مشکل قبلی سر جاشه پس تا پایان 126تا
فعلا
من سه تا کد موخوام
1. به وسیله کنترل پنل پستی بدم و در ایندکس ببینم به وسیله مای اس کیو ال (فقط ویرایش بشه)(1 پسته)
//--------------
2. و در سیستم خبریش هم بتونم پست بدم و پشت سر هم بیاد؟
2.بتونم هر کدوم از پست ها رو ویرایش کنم؟یا پاک کنم
3. یه چیزی که بطونم mysql یاد بگیرم بهم بدین>>>.وای
//--------------
و به وسیله پی اچی تیتل سایتو عوض کنم
/* تشکر*/
Last edited by amin2000; 03-10-2008 at 18:10.
سلام
اگه یکی از php کارهای حرفه ای بره توی سایت من و یه کاربر درست کنه و یه آگهی بده و وقتی که خواست برای آگهی عکس آپلود کنه error رو بخونه و به من بگه مشکل چیه و راه حلشو بهم بگه من یه دنیا نه بلکه صد دنیا ممنونش می شم!!!!!!
البته قول می دم وقتی سایتم کامل شد تا یک سال بهش اعتبار بدم تا توی صفحه اول آگهی بده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین برای این که زودتر به جواب برسی بهتر است که خودت متن پیغام خطا رو در این قسمت قرار بدی تا دیگر دوستان با دیدن پیغام خطا به شما کمک کنند نه این که خودشان امتحان کنند!اگه یکی از php کارهای حرفه ای بره توی سایت من و یه کاربر درست کنه و یه آگهی بده و وقتی که خواست برای آگهی عکس آپلود کنه error رو بخونه و به من بگه مشکل چیه و راه حلشو بهم بگه من یه دنیا نه بلکه صد دنیا ممنونش می شم!!!!!!
البته قول می دم وقتی سایتم کامل شد تا یک سال بهش اعتبار بدم تا توی صفحه اول آگهی بده
سلاماگه یکی از php کارهای حرفه ای بره توی سایت من و یه کاربر درست کنه و یه آگهی بده و وقتی که خواست برای آگهی عکس آپلود کنه error رو بخونه و به من بگه مشکل چیه و راه حلشو بهم بگه من یه دنیا نه بلکه صد دنیا ممنونش می شم!!!!!!
شما اول بگید که تنها جایی که امکان آپلود هست همینجاست؟
اگر جای دیگه ای هم هست اونجا تست کنید ببینید اونجا هم ارور میده یا خیر
اینم کد خطا:
Warning: copy() has been disabled for security reasons in /home/afra905/public_html/doupload.php on line 52
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/afra905/public_html/doupload.php:52) in /home/afra905/public_html/doupload.php on line 111
سایتم مثل ایستگاهه و می خوام طوری بشه که کاربران بتونن عکس آپلود کنن
خوب دلیل کپی نشدن فایل رو نوشته دیگه! تابع copy توسط مدیر سرور غیر فعال شده!
عجیبه چون این تابع تو هاستهای رایگان هم بسته نمیشه! احتمالا سرورتون یه نقطه ضعف امنیتی داره که برای جبرانش این کار رو کرده! باید با شرکتی که هاست رو ازش گرفتید تماس بگیرید. اگر هم درست نشه احتمالاً باید کد مربوط به آپلود رو ویرایش کنید و از تابع move_uploaded_file استفاده کنید البته اگر اونم غیرفعال نکرده باشن!
سلام
میخواستم بدونم نوع فیلد برای واحد پول در mysql چیه؟
تشکر//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)