سلام.
من فقط جواب 2تا سوالتو می دونم.
1.فلاش 6220 زنون هست و اگه روشن بمونه می سوزه.
4.از جی پی اس هم همه جای ایران که سهله همه جای جهان می تونی ازش استفاده کنی به شرط اینکه نقشه محل رو داشته باشی.
سلام.
من فقط جواب 2تا سوالتو می دونم.
1.فلاش 6220 زنون هست و اگه روشن بمونه می سوزه.
4.از جی پی اس هم همه جای ایران که سهله همه جای جهان می تونی ازش استفاده کنی به شرط اینکه نقشه محل رو داشته باشی.
Last edited by M@hdi-B; 30-03-2009 at 19:05.
جواب 2 سوال ديگه رو من ميدم
2.ضدخش هست اما ضد آب فكر نكنم چون درز مرز كنارهاي گوشي زياده و به راحتي آب داخل گوشي ميره ( ما كه يكسره از داخل اين درزهاي گوشي آشغال در مياريم پس اگه كارهايي مث نجاري داشته باشي اين گوشي بدردت نميخوره چون گوشش وايه)
3.نه از لحاظ خرابي كه خاطرت جمع باشه خراب نميشه البته موقعي كه ميگيري دگمه هاش صدا ميده اما بعد از 1 هفته كه باهاش چت كردي صداي دگمه هاش خوب ميشه
به نظرتون چند روز ديگه قيمتش مياد نزديكاي 200 تومن، مگه قرار نيست بعد از عيد ارزونتر بشه؟ الان كه بالاي 250 هست؟
راستي زوم عكسش چقدره؟
براي فيلم هم زوم داره؟
Last edited by miladddd; 30-03-2009 at 15:01.
الآن برا تو فارسی داره دیگه؟ بابا دمت گرم اون پروداکت کد گوشیت رو بده دیگه
دیدی گفتم هر چی میگیم کسی پروداکت کدش رو نمیده؟!![]()
آخه این دوستمون فکر می کنه با آپدیت معمولی زبان فارسی به دستگاه اضافه میشه.
آقا غلام اگه گوشیت فارسیه لطف کن پروداکت کد گوشیتو بده به این دوستمون بذار کارش راه بیوفته صواب داره![]()
زبان فارسی رو نمی دونم ولی من N73 Me ام زبان عربی نداشت . پروداکت کدشو عوض کردم ، بعد آپدیتش کردم . عربی اضافه شد و راحت می نویسم.شما چطور می گی نمی شه؟![]()
ای خدا!! کی میگه نمیشه؟!! مشکل اینه که کسی پروداکت کد گوشیش رو نمیده... پروداکت کد گوشی من برای 3310 هست. به خدا میدونم آپدیت کاری نداره... فقط این پروداکت کد رو به من برسونید
من بازم سوال دارم
توروخدا جواب سوالامو بديد
من شنيدم ميگن 6220 خيلي حساسه، يعني با يه ضربه زود خراب ميشه، راست ميگن؟؟؟ امان از دست شايعه!
بي زحمت جواب اينارو هم بديد
به نظرتون چند روز ديگه قيمتش مياد نزديكاي 200 تومن، مگه قرار نيست بعد از عيد ارزونتر بشه؟ الان كه بالاي 250 هست؟
راستي زوم عكسش چقدره؟
براي فيلم هم زوم داره؟
خيلي ببخشيد ها ولي طرف خيلي چرت گفته! به اين گوشي بدبخت همه چي بسته بودن از دروغ و راست ولي اين يكي رو ديگه نشنيده بوديم! اصلا اينطور نيست ... من خودم چند بار ناخواسته تستش كردم ... شوت شدن ... افتادت از ارتفاع و ... ولي هيچ مشكلي نداشته! (شكر خدا!)من بازم سوال دارم
توروخدا جواب سوالامو بديد
من شنيدم ميگن 6220 خيلي حساسه، يعني با يه ضربه زود خراب ميشه، راست ميگن؟؟؟ امان از دست شايعه!
قيمت رو دقيق نميدونم ولي فكر نمي كنم پايين تر بياد!به نظرتون چند روز ديگه قيمتش مياد نزديكاي 200 تومن، مگه قرار نيست بعد از عيد ارزونتر بشه؟ الان كه بالاي 250 هست؟
راستي زوم عكسش چقدره؟
براي فيلم هم زوم داره؟
زوم عكس هم همين الان تست كردم ديدم خيلي زوم ميكنه (!!!) ولي نزده چند برابر ... فكر كنم حداقل 15 يا 20 برابر باشه ... در هر صورت چون زوم ديجيتاله و افت كيفيت زياده به نظر من مهم نيست!
توي فيلم هم زوم داره ...!
Last edited by P A R S A; 30-03-2009 at 23:51.
سلام بفرما
از پشت باطري نگاه كردم و از برنامه nss براي فهميدن پروداكت گوشيم اسفاده نكردم البته فكر نكنم فرقي داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)