تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 59 از 2550 اولاول ... 949555657585960616263691091595591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

ببین چرا ناراحتی این سیم کشی مشکلی نیست که آخه

بعد از راه افتادن DSL ناچارا 2 راه داری برا استفاده از DSL :

1-- اسپلیتر رو بزاری ورودی سیم تلفن خونه و از اول جداشون کنی

مزیت : یه دونه اسپلیتر کافیه

ایراد : سیم کشی زیاد میخواد ( داری یه خط جدا از دم در خونه به سیستمت وصل میکنی ! )

2-- مودمت رو مستقیم به پریز وصل کنی و به ازای هر دستگاه تلفن یه اسپلیتر بزنی

مزیت ک عدم سیم کشی زیاد

ایراد : تعداد اسپلیتر بیشتری باید بگیری

حالا برای اینکه خیال خودت و ما راحت بشه میری از روش 1 استفاده میکنی همین

در مقایسه با سرویسای شاتل همارا گرون در نمیاد ها گفته باشم

مثلا نزدیک 20 تومن برا 64 نامحدود شاتل میدی ولی همارا 128 نامحدودش 17 تومنه !!!
    اصلا 256 بی محدود هم بدرد نمیخوره
    چه برسه 128 که باید 3 ساعت صبر کنی دانلود کنه
    مهم پینگ هست که اخر نفهمیدیم کدوم کمتره
    همین تایپک اسیا تک یه عکس گذاشته 200 پینگ هست در حالی که من خودم شب ساعت 3 پینگ میگیرم میشه 450
    البته سرویس من تو اسیا تک 256 15 gb بود

در مورد pcm هم که چیزی سر در نمیارم برم ببینم شاتل چی میگه

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان این صبانت هم مثل همارا برخی مواقع از اعتبار کم نمیکنه اونم موقعی است که وقتی میری اعتبارت رو ببینی و اونجا نوشته کاربر در حال استفاده نیست اون موقع شما باید هر چی می تونین استفاده کنید چون مفتی است برای من تا حالا 3 الی 4 بارپیش اومده!!!

3. این کاربر از Hossein Adeli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه BIZIMT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

alizshah جان :
    1- عزیزم ببین اینهایی رو که گفتم تست فرمودین ؟ یا بیخودی help می کردم. تا شما این کارها رو انجام ندین که نمیشه چیزی گفت گل .
    2-اگر به فرض نویز داشته باشین که هست با نویز ----- spiliter حل میشه . اگر با این حل نشه مشترک یعنی شما به شرکت می فرمایید و شرکت هم از مخابرات تست میکنه و از طرف مخابرات نویزتون (حالا علتش ممکنه سیم کشی - باطری - گوشی - زمین و هزارتا چیز دیگه هست ...) را برطرف میکنه . اگه نشد یعنی مشکل از مخابرات باشه و حل نشه شما مختارین تا از مخابرات خط تازه بگیرید - عوض کنید و ....
    3-برای من الان مهم این آزمایش بود که گفتم از در خونه تست کنید تا من بدون مشکلتون از شما نیست و از مخابراته تا راهنماییتون کنم بگم کجا برین پیشه کی برین.
    4- نویز از گوشی های تلفن - سیم کشی روباز - سیم کشی پارچه پارچه - عبور خطوط و یا وردی خط تلفن از کنار کابل های فشار قوی و ... می تواند باشه که مهمترینش اینه .

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

11

سوء تفاهم نشه منظور من مشکلاتی هست که مثلا اگه از دید کاربری بهش نگاه بشه مقصر شرکته ولی شاید از دید شرکت هم مقصر یکی دیگس و بیخودی ما از شرکته بد میگیم

-=- این پول رانژه 5 تومن رو شرکت برا چی میگره ؟

چند تا سوال فنی هم داشتم ازتون :

1-=- آیا شارژ اکانتهایی که محدودیتشون تموم شده رو میشه منبع درآمدی برا ISP در نظر گرفت یا نه ؟

2-=- چرا تو سالای اخیر ISP ها رغبت بیشتری از خودشون نشون دادن برا همین شبانه ی رایگان ؟

3-=- بیشترین درآمد ISP ها الان از اینترنت هوشمند هست یا دیال آپ یا DSL ؟

4-=- الان بطور متوسط ISP های تبریز چند خط E1 استفاده میکنن ؟

5-=- الان در مورد واگذاری سرعت بالای 128 به یوزر خانگی مثل قبل قوانین پاپیچ میشن یا نه ؟

6-=- مشترک زیاد ISP دلیل ارائه خدمات ارزون میتونه باشه ؟
    این پول زوری و برای تهیه و جبران ضرر و زیان شرکت هست که با نام راه اندازی - رانژه و یا نصب می گیرن.

1- 100% هدف شرکتها ارائه سرویسهای محدودی است با سرعت بالا مثلا 512 که زود تر از آینده هزینه زیادی رو برای شرکت در بر خواهد داشت.

2- نه تنها این روش بلکه روشهای زیادی از جمله 2 برابر کردن سرعت - نامحدود شدن در روزهای تعطیل یا خاص تا مشتری احساس کند که لطف زیادی می کنن و از سرشان زیاده و با این خصوصیت اشتراکشان حفظ شود .در صورتی که اصلا نمی دونند این همون تعرفه خودشونه (حق) که دارن چیز بسیار اندکی شو به خود کاربران می دهند. (سیاست شرکتها برای پول پارو زدن) کامل میشه توضیح داد اما خلاصه اش فکر کنم کافی باشه.

3- از طریق کارتهای اینترنت و سپس سرویس هوشمند. بزودی اگه قیمتها درست بشه و با ورود تکنولوژیهای تازه چون wimax و vdsl و ... احتمال میره تا 10 ساله دیگه adsl رشد زیادی داشته باشه.

4- به بودجه و سیاست شرکت مونده ولی شرکتهای معتبر حداقل از 7 به بالا استفاده می کنن .

5- نخیر - سیاست دولت و آینده نگری و نیز در قبال اعتراض و شکایات مردم دولت در حال براورد و بررسی ارئه اینترنت با پهنای باند واقعی می باشد و به همین دلیل با ارائه 512 این موضوع را بررسی می کند که ....

6- می تونه باشه ولی نه برای هر شرکت.
    بعضی ها ارزون میدهند تا مشتری جمع کنند
    بعضی ها هم که امار کاربران بیشتر میشه با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که سرویس ارزون بدهد پول بیشتری در ذخیره خواهد داشت چرا که شرکت رقیب هم ارزان ارائه دهد کاربران فعلا در اختبار او هستند و رغبتی به انتقال به شرکت تازه را ندارند. ok

6. این کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

4

دوستان این صبانت هم مثل همارا برخی مواقع از اعتبار کم نمیکنه اونم موقعی است که وقتی میری اعتبارت رو ببینی و اونجا نوشته کاربر در حال استفاده نیست اون موقع شما باید هر چی می تونین استفاده کنید چون مفتی است برای من تا حالا 3 الی 4 بارپیش اومده!!!
    100 درصد البته این زمانی هست که شما از اکانت شبانه استفاده میکنید

این پول زوری و برای تهیه و جبران ضرر و زیان شرکت هست که با نام راه اندازی - رانژه و یا نصب می گیرن.

1- 100% هدف شرکتها ارائه سرویسهای محدودی است با سرعت بالا مثلا 512 که زود تر از آینده هزینه زیادی رو برای شرکت در بر خواهد داشت.

2- نه تنها این روش بلکه روشهای زیادی از جمله 2 برابر کردن سرعت - نامحدود شدن در روزهای تعطیل یا خاص تا مشتری احساس کند که لطف زیادی می کنن و از سرشان زیاده و با این خصوصیت اشتراکشان حفظ شود .در صورتی که اصلا نمی دونند این همون تعرفه خودشونه (حق) که دارن چیز بسیار اندکی شو به خود کاربران می دهند. (سیاست شرکتها برای پول پارو زدن) کامل میشه توضیح داد اما خلاصه اش فکر کنم کافی باشه.

3- از طریق کارتهای اینترنت و سپس سرویس هوشمند. بزودی اگه قیمتها درست بشه و با ورود تکنولوژیهای تازه چون wimax و vdsl و ... احتمال میره تا 10 ساله دیگه adsl رشد زیادی داشته باشه.

4- به بودجه و سیاست شرکت مونده ولی شرکتهای معتبر حداقل از 7 به بالا استفاده می کنن .

5- نخیر - سیاست دولت و آینده نگری و نیز در قبال اعتراض و شکایات مردم دولت در حال براورد و بررسی ارئه اینترنت با پهنای باند واقعی می باشد و به همین دلیل با ارائه 512 این موضوع را بررسی می کند که ....

6- می تونه باشه ولی نه برای هر شرکت.
    بعضی ها ارزون میدهند تا مشتری جمع کنند
    بعضی ها هم که امار کاربران بیشتر میشه با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که سرویس ارزون بدهد پول بیشتری در ذخیره خواهد داشت چرا که شرکت رقیب هم ارزان ارائه دهد کاربران فعلا در اختبار او هستند و رغبتی به انتقال به شرکت تازه را ندارند. ok

ممنون از توضیحات شما دوست عزیزم ( اسمتون رو نمیدونم )

1- چند پست بالاتر یکی از دوستان که مسوول فنی ISP هست گفتن که میتونن اکانت شبانه ی یوزراشون رو تا 2 مگابیت هم بالا ببرن برا سرویس 64 ولی در این صورت مشترک که کارش دانلوده و به سرویس

256 احتیاج داره نمیره این سرویس رو تهیه کنه که درسته ؟ همون 64 رو میگیره و با سرعت 2 مگابیت دانلودش رو میکنه

2- آهان منظور شما اینه که مثلا مخابرات یه بایدی برا اینا گذاشته که باید سرویس رایگان شبانه بدن ؟

4- الان میشه شما شرکتها رو از لحاظ تجهیزات و هم از لحاظ تکنولوژی دسته بندی کنین ؟

اگه فضولی نباشه میشه بپرسم شما تو کدوم شرکت ( یا شرکتها ) مشغول کار هستین ؟

آخر فروم باز Hossein Adeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

100 درصد البته این زمانی هست که شما از اکانت شبانه استفاده میکنید
    دستت درد نکنه حالا به من تیکه می ندازی !!!

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

14

1- چند پست بالاتر یکی از دوستان که مسوول فنی ISP هست گفتن که میتونن اکانت شبانه ی یوزراشون رو تا 2 مگابیت هم بالا ببرن برا سرویس 64 ولی در این صورت مشترک که کارش دانلوده و به سرویس
    درسته همه account ها رو می توان به این شکل کرد اما فعلا بالاترین سرعت مجاز ایران 512kbps هست که قبلا دسترسی کاربران خانگی به این سرویس امکان نداشت اما (همه کشورها حتی افغانستان پایین ترین سرعت 1mbps هست) و اعتراض کاربران و ... که دلیل براین شد که 512 هم ازمایشی بدن با نامهای مختلف تا در بررسی دولت معلوم بشه ایا اینترنت پر سرعت خطر سیاسی و ... برای مملکت محسوب میشه یا نه ؟

که فکر کنم دیگه باور کردند این بزرگ مردان کشورمان که اینترنت پرسرعت خطری نداره و فعلا قرار شده تا چند ماه آینده دولت و بزرگان مملکت ما از طریق مخابرات آزمایشی پهنای باند واقعی سرویسها رو ارائه بده البته در شهرهای تهران - تبریز - اصفهان - خراسان .

فقط خدا میدونه اگه پهنا رو حقیقی کنن چقدر هزینه بالا میره و یا با همین قیمت ارائه میشه یا نه ؟ که باید دید چون کسی حرفی از دهنش بیرون نمیپره و کاملا جبهه گیری کردند تا اون زمون .

راستی خود مخابرات چند ماه پیش خبر داده بود که خودش می خواد adsl بده .
    مشکل فقط اینجاست که معلوم نیست تو کشوری قدرتمند () مانند ایران آیا اینترنت یک کاربر معمولی به mbps خواهد رسید یا نه ؟

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

سلام BIZIMT عزیز
    واقعا چرا قیمت اینترنت تو ایران انقدر بالاست ؟ تو آمریکا با 80$ میشه سرویس 6 مگابیت گرفت. نامحدود !
    من وقطتی به فامیلمون گفتم محدوده یا نامحدود تعجب کرد !! گفت مگه محدود هم میشه !!!
    واقعا واسه ISP ها نمی صرفه ؟
    من 40$ ماهی میدم برای 256kbps اونم 80$ واسه 6Mbps !!! چرا اینهمه اختلاف ؟!
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

shympw عزیزم :

در واقع يك كاربر خانگي به ازاي هر يك ساعت استفاده از اينترنت 150 تا 200تومان هزينه پرداخت مي‌كند كه تنها 15 تا 25درصد آن بابت پهناي باند است. از سوي ديگر، حدود 35درصد از هزينه‌اي كه يك كاربر مي‌پردازد، صرف هزينه واسطه‌گران مي‌شود و 40درصد اين مبلغ نيز به شركت‌هاي ارائه‌دهنده خدمات اينترنتي تعلق مي‌گيرد که کاملا همه چیز معلومه و این شرکتها کاری می کنند که دیگه اینترنت نفهمیم یعنی چیه ؟ .
    به خاطر همین مشکلات و هزینه ها متاسفانه امروز اینترنت کاربران در ایران فقط dialup می باشد و سرويس‌هاي پرسرعت ADSL و ADSL 2 و Waymax هنوز نتوانسته‌اند به عنوان رقيبي براي سرويس دايل‌آپ مطرح شوند.

متاسفانه همه این مشکلات ممکن از لحاظ فوق سری باشه - اما آن چیزی که مسلم هست در ايران روز به روز ترافيك اينترنتي افزايش مي‌يابد اما به دليل عدم ارتقاي پهناي باند توسط مخابرات مشكلات زيادي براي مشتريان به وجود آمده است و همین عدم وجود و تهیه پهنای باند و ارائه به شرکتا با هزینه بالا و اضافه کردن ان واسطه و ...... علاوه بر اینکه اینترنت واقعی و پرسرعت نداریم بلکه باید معادل هزینه سرویسهای 1mbps به بالای کشورهای دیگر مطرح در it را بدهیم.

مسوولان مخابرات و وزارت ICT كم‌كاري بخش‌خصوصي را سبب قطعي و کمبود‌هاي پهناي باند قلمداد مي‌كنند و البته در اين بين بر طبق عرف، مسوولان بخش‌خصوصي نيز معتقدند مخابرات با فراهم كردن تسهيلات لازم و محدود كردن سرعت اينترنت ADSL سبب عدم موفقيت برنامه‌ها و فعاليت‌هاي 11 شركت Pap شده است.

به طور كلي همه مي‌دانيم كه مشكل اينترنت ايران ۲ چيز است:

۱- كم بودن و كيفيت نداشتن پهناي باند
    ۲- هزينه و قيمت بالا و عادلانه نبودن آن

و مسئله جالب ديگر اينجاست كه چندي پيش در مصاحبه‌اي با وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات مصاحبه‌اي شد و ايشان سرعت اينترنت را مناسب ارزيابي كردند.
    بيشتر كاربران اينترنت در ايران براي متصل شدن به شبكه جهاني از سيستم DialUp يا همان شماره‌گيري استفاده مي‌كنند و هميشه با مشكلات عديده‌اي از جمله پايين بودن سرعت دست به گريبان بوده‌اند.
    در حالي كه متخصصان فناوري اطلاعات يك شركت آلماني به انتقال اطلاعات از طريق شبكه فيبرنوري با سرعت ۱۰۷ گيگابيت بر ثانيه دست يافتند( هر گيگا يك ميليون برابر يك كيلو است) كاربران اينترنت در ايران در خانه خود با سرعت ۴۵ كيلو بيت بر ثانيه به اين شبكه متصل مي‌شوند
    در خوشبينانه‌ترين حالت فقط ۱7۰ هزار كاربر خطوط اينترنت پر سرعت ADSL;در كشور وجود دارد كه در مقايسه با تعداد كل كاربران رقم ناچيزي است. و ADSL ما هم حداكثر سرعت آن ۵۱۲ كليوبيت است كه پايين ترين سرعت در دنيا محسوب مي‌شود به طوری که آنچنان سرعت ما پایین هست که نام ایران از لیست آخر کشورهای استفاده کننده از اینترنت حذف شده. ما هميشه بايد به برتر از خود بينديشيم تا پيشرفت كنيم.

فکر کنم تا حدودی مفید باشه و به جواب رسیده باشید.
    Last edited by BIZIMT; 16-08-2008 at 22:12.

12. 3 کاربر از BIZIMT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shympw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Santiago Bernabéu Stadium

پيش فرض

واقعا ممنون خیلی ممنون.
    با این وضعیت آرزوی اینترنت پرسرعت رو نوه هامونم به گور می برن !

راستی همارا 2-3 روزه هر روز 20 دقیقه قطع میشه ! اشکال از چیه ؟ چراغ Adsl مودمم روشنه.
    فکر کنم از همارا باشه چون اولی رو که از دوستم پرسیدم اونم گفت قطع بود. مرکز مخابراتی مون فرق داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •