تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 99 اولاول ... 94955565758596061626369 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

1- شما باید ابزار empowering technology را نصب کنید و بعد از اجرا گزینه acer eRecovery را از لیست انتخاب کنید

2- اینجا دو روش هست :

- مستقیم تنیمات ریکاوری را مشخص کنید و بزنید تا ریست بشه و شروع کنه به ریکاوری

- دی وی دی ریکاوری را رایت کنید و بعد از دی وی دی در قسمت بوت استفاده کنید

* نکته : اگر کوچکترین تغییراتی در پارتیشن ریکاوری یا تنیمات سستم قبلا دادید این روش به هیچ وجه کار نمیده

خود ویندوز با ریکاوری نصب میشه ! این چه سوالیه !

اصلا برای ایسر ارزشی نداره ... بهتره فقط درایورهاش را بگیرید و ویندوز دلخواه را نصب و راه اندازی کنید

اگر زیر کیس لپ تاپ برچسب ویندوز XP یا ویستا با سریال نامبر باشه یعنی ویندوز اصلی داشته و ریکاوری ویندوز توی پارتیشن D مخفی اش هست

موید باشید
    دوست عزیز سلام
    من الان 120mg ریکاوری بوت رو دانلود کردم که درایو empowering technology برای xp رو در بیارم که قبلا داشتم الان empwering technologyرو ندارم و در سایتش برا ویستا گذاشته و xpرو دیگه نذاشته پس میشه کمکم کنین که چیکار کنم اخه گفتین اول empweing technology رو نصب کنم که ندارمش؟همه این زحمت دادنام برا همونه
    راستی در اولین نصب ویندوز که روی این لپ تاب نصب بود نرم افزارهایی مثل کلک هم نصب بود میشه اونارم ریکاوری کردو برگردوند؟
    ممنون فراوان خدا خیرت بده دعا میکنیم برات مطمئن باش
    Last edited by aban366; 08-06-2009 at 00:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

+ در مورد بخش اول توضیح دادم که ! شما باید برنامه رو نصب کنید و از منوی ابزارهاش ، acer eRecovery را انتخاب کنید ... این برنامه کارش گرفتن بک آپ است و یا بازگردانی آن و تهیه دی وی دی ریکاوری به شروطی که گفتم !

راستی در اولین نصب ویندوز که روی این لپ تاب نصب بود نرم افزارهایی مثل کلک هم نصب بود میشه اونارم ریکاوری کردو برگردوند؟
    ببینید ریکاوری یعنی حالت اورجینال .... حالتی که به ویندوز ACER OEM بر میگرده ... فکر نکنم کلک رو ایسر برای کاربراش نصب کرده باشه !

موفق باشید

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

9

+ در مورد بخش اول توضیح دادم که ! شما باید برنامه رو نصب کنید و از منوی ابزارهاش ، acer eRecovery را انتخاب کنید ... این برنامه کارش گرفتن بک آپ است و یا بازگردانی آن و تهیه دی وی دی ریکاوری به شروطی که گفتم !

ببینید ریکاوری یعنی حالت اورجینال .... حالتی که به ویندوز ACER OEM بر میگرده ... فکر نکنم کلک رو ایسر برای کاربراش نصب کرده باشه !

موفق باشید
    اخه دوست عزیز چی رو نصب کنم میگم ابزار empwring رو ندارم پس چی رو نصب کنم؟
    ویندوز روی لپ تاب من اورژینال نبوده که احتمالا اونجائی که خریدمش نصب کرده و کلک رو هم اون نصب کرده
    هدف من از همه این کارا گرفتن برنامه empowrinh technology هستش که رو اون نصب بود حالا من اون برنامه رو ندارم و میخوام با ریکاوری پیداش کنم
    در سایتش برای xp رو این برنامه رو نداره که دانلود کنم
    ممنون میشم کمی با دقت سوالم رو بخونین با تشکر فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اخه دوست عزیز چی رو نصب کنم میگم ابزار empwring رو ندارم پس چی رو نصب کنم؟
    باید برید و برای نوت بوکتان بگیرید و نصب کنید .... تنها از این طریق میشه

با ریکاوری پیداش کنی یعنی چی ؟ وقتی راهی نیست ریکاوری رو برگردونی چطور میخوای اون رو ازش بکشی بیرون ؟!

اگر برای XP نداره می تونی مال نوت بوک های همین سری رو ببینی برای مدل های قدیمی ترش هست یا خیر ... اگر بود احتمالا جواب میده

6. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض سلام من تمام مراحل رو انجام میدم ولی به آخرش که میرسه فرمت نمیکنه واین پیغام رو میده:

[IMG]file:///C:/Users/mohamad/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]you cannot creat a new volume in this unallocated space because the disk already contains the maximum number of partition.
    لطفا راهنمایی کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

علت رو چند پست بالاتر توضیح دادم دوست عزیز

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض مشكل پارتيشن بندي Vaio VGN-170J

سلام
    همونطوري كه در صفحه اول تاپيك نوشته شده بود اومدم كه هارد لپتا پ سوني وايو با مدل VGN-170J رو پارتيشن بندي كنم اما وقتي كه shrink ميكنه فقط يك گيگ رو جدا ميكنه و نميذاره بيشتر از يك گيگ رو ازش جدا كنم.
    گفتم به درك كه نشد از نرم افزار paragon ورژن 9 استفاده ميكنم. آقا ما اينم نصب كرديم درست نصب شد و بعدم اجرا شد و ما اومديم كه پارتيشن بندي كنيم. همه چي خوب پيش رفت ولي وقتي روي دكمه Apply كليك كردم چند لحظه كه گذشت پيغام داد كه :
    can not do this operation on this vertion of windows vista 64 bit
    حالا من موندم كه چه خبره اينجا !!!
    يعني واقعا واسه ويندوز 64 بيت يه نسخه ديگه از نرم افزار Paragon‌موجوده؟؟

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض خيلي ممنون كه اينقد زود جواب دادين، پارتيشن بندي با اين سرعت نديده بودم ديگه!!!!!

سلام
    همونطوري كه در صفحه اول تاپيك نوشته شده بود اومدم كه هارد لپتا پ سوني وايو با مدل VGN-170J رو پارتيشن بندي كنم اما وقتي كه shrink ميكنه فقط يك گيگ رو جدا ميكنه و نميذاره بيشتر از يك گيگ رو ازش جدا كنم.
    گفتم به درك كه نشد از نرم افزار paragon ورژن 9 استفاده ميكنم. آقا ما اينم نصب كرديم درست نصب شد و بعدم اجرا شد و ما اومديم كه پارتيشن بندي كنيم. همه چي خوب پيش رفت ولي وقتي روي دكمه Apply كليك كردم چند لحظه كه گذشت پيغام داد كه :
    can not do this operation on this vertion of windows vista 64 bit
    حالا من موندم كه چه خبره اينجا !!!
    يعني واقعا واسه ويندوز 64 بيت يه نسخه ديگه از نرم افزار Paragon‌موجوده؟؟
    از توجه دوستان به سوالم ممنونم!!!!!
    از اينكه خيلي منو مورد لطفتون قرار دادين و جواب هاي كاملي دادين ممنونم
    بابا لااقل يه نفرم پيدا نشد كه بگه تو چي نوشتي !!!!!
    دس مريزا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون از توضيحات خوبتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام چرا نمیتونم paragon partition manager را دانلود کنم هیچ کدام از سایتایی که معرفی کردین جواب نمیدن چراrapidshare را نمیتونم وترد شم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •