من دیگه بازی نمی کنم !
هر کی می خواد هر طوری بازی کنه بازی کنه !
مگه اولین بازی رو تو تنظیم نکردی ؟ مگه تو نگفتی این مپ رو بازی کنیم ؟ مگه تو نگفتی بدون No Rush ؟؟؟ حداقل مرد باش و راستشو بگو ! سرعت بازی رو مگه 40 نکردی بازی دوم ؟ مگه در هر دو حالت نباختی ؟
اینا رو ولش ! من دیگه بازی نمی کنم !
من به همتون باختم !
نه بابا چرا به دل بگیرم !
من اینطوری بلدم بازی کنم ! شما هر طور راحتی بازی کن . مگه من جلوتو گرفتم ؟
من دیگه حس این بازی رو ندارم !
اینم از روی ترس نمیگم
من که دیگه نیستم . من بازی بلد نیستم .
ای ایها الناس دیگه حق ندارید از روش نجاری استفاده کنید و بازی رو خراب کنید . 1 ساعت بشینید پای کامپیوتر و قعله بسازید آخرش یهویی دیدی 100 تا نینجا اومده و خبر نداری چی شده ! یه هم که طرف مقابلت داره چیت میزنه و خبر نداری .
هیچ کی به دلش نگیره ها ! من دیگه نیستم ! واسم بسه .
روش نجاری هم یه ترکیب هستش ! انگار تو بازی فوتبال می گی : اقای محترم ثانیه ی 20 گل زدن نداریما !!!!!( رکورد جهانی چنده ؟ نمی دونم ) ای بابا یه چی می گین که فقط به طرف خودتونه !
من رفتم !
دیگه هم این تاپیک نمیام . اگه هم بیام فقط نگاه می کنم .
دوستم از دارینوس گفت ولی من باور نکردم ! گفت یه روز میشه که دعواتون میشه سر این بازی . الان با چشمهای خودم دارم می بینم !!!
مگه روش نجاری دفاع نداره ؟ داره خیلی هم خوب داره ! یه چی بگم ناراحت نشین : شما فقط از بازی اینو یاد گرفتید که سرباز بسازید و حمله کنید ! ولی این بازی استراتژیک های خیلی زیادی داره . خیلی زیاد تر از بازی های دیگه . واسه همینه من بازی محبوب WOW رو ول کردم اومدم اینو بازی کردم .
هر سربازی واسه یه سربازی دیگه ساخته شده !
جلوی این نجاری که گرزدار هستش باید نینجا بزاری . ( چون دیگه بازی نمی کنم میگم وگر نه عمرآ می گفتم )
هیچ چی از بازی یاد نگرفتید . البته کورش جان ببخشند . چون فقط اون یه بار جلوی من وایستاد و نینجا گذاشت . چون می دونست جلوی گرز دار باید نینجا بزاری .
به هر حال من دیگه نیستم .
بای بای ALL