تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 148 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1479

نام تاپيک: Stronghold Crusader آنلاین 100% تضمینی

پروفشنال Hamed-Beckham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

12

همه عالم و آدم بدانید که من به عنوان یک مبتدی دو بار به آقا حامد باختم و چون من زمین رو انتخاب می کردم و در دو دست یکبار rush روشن بود و در دستی دیگر خاموش و سرعت بازی رو به گفته ایشون روی 90 تنظیم کردیم همه شرایط به نفع من بود.....
    من دیگه بازی نمی کنم !
    هر کی می خواد هر طوری بازی کنه بازی کنه !
    مگه اولین بازی رو تو تنظیم نکردی ؟ مگه تو نگفتی این مپ رو بازی کنیم ؟ مگه تو نگفتی بدون No Rush ؟؟؟ حداقل مرد باش و راستشو بگو ! سرعت بازی رو مگه 40 نکردی بازی دوم ؟ مگه در هر دو حالت نباختی ؟
    اینا رو ولش ! من دیگه بازی نمی کنم !
    من به همتون باختم !

یه چیزی میگم همه گوش کنین

این امیرخانی که دو دست بهت باخت داده یه بازیکن باور نکردنیه
    ببین حامد جون از وقتی تو اومدی خیلی چیزا رو تغییر دادی ما قبلا که بازی میکردیم سرعت رو روی 55 میذاشتیم و No rush هم 10 دقیقه و بازی میکردیم دو طرف یه قلعه درست حسابی میساختن بعدش هرکسی یه حمله جانانه به حریفش میکرد اما حالا شده مثل مسابقه فوتبال هی نجاری میچینی بعد که نو راش تموم شد یهو آدم میبینه 50 تا سوارکار ساختی و داری حمله میکنی من اصلا با این روش موافق نیستم چون قابلیت های آدم زیر سوال میره اگه قراره همش اینجور بازی کنین یعنی اسپید رو بذارین 90 و نجاری و بعد از نو راش یهو لشکر در عرض 1 ثانیه ساخته بشه من نیستم اسممو حذف کن اینم از روی ترس نمیگم

یهو به دل نگیریا این یه گپ دوستانه بود
    نه بابا چرا به دل بگیرم !
    من اینطوری بلدم بازی کنم ! شما هر طور راحتی بازی کن . مگه من جلوتو گرفتم ؟
    من دیگه حس این بازی رو ندارم !
    اینم از روی ترس نمیگم

سرعت 90؟!!! به قول اون خارجیه که چند روز پیش باهاش بازی کردم احمقانست...

یه بار با سرعت 90 بازی کردیم، اصلآ حال نداد...

میگم یه قراری بزارید چند نفره بازی کنیم...
    من که دیگه نیستم . من بازی بلد نیستم .

ای ایها الناس دیگه حق ندارید از روش نجاری استفاده کنید و بازی رو خراب کنید . 1 ساعت بشینید پای کامپیوتر و قعله بسازید آخرش یهویی دیدی 100 تا نینجا اومده و خبر نداری چی شده ! یه هم که طرف مقابلت داره چیت میزنه و خبر نداری .

هیچ کی به دلش نگیره ها ! من دیگه نیستم ! واسم بسه .

روش نجاری هم یه ترکیب هستش ! انگار تو بازی فوتبال می گی : اقای محترم ثانیه ی 20 گل زدن نداریما !!!!! ( رکورد جهانی چنده ؟ نمی دونم ) ای بابا یه چی می گین که فقط به طرف خودتونه !

من رفتم !
    دیگه هم این تاپیک نمیام . اگه هم بیام فقط نگاه می کنم .

دوستم از دارینوس گفت ولی من باور نکردم ! گفت یه روز میشه که دعواتون میشه سر این بازی . الان با چشمهای خودم دارم می بینم !!!
    مگه روش نجاری دفاع نداره ؟ داره خیلی هم خوب داره ! یه چی بگم ناراحت نشین : شما فقط از بازی اینو یاد گرفتید که سرباز بسازید و حمله کنید ! ولی این بازی استراتژیک های خیلی زیادی داره . خیلی زیاد تر از بازی های دیگه . واسه همینه من بازی محبوب WOW رو ول کردم اومدم اینو بازی کردم .

هر سربازی واسه یه سربازی دیگه ساخته شده !
    جلوی این نجاری که گرزدار هستش باید نینجا بزاری . ( چون دیگه بازی نمی کنم میگم وگر نه عمرآ می گفتم )
    هیچ چی از بازی یاد نگرفتید . البته کورش جان ببخشند . چون فقط اون یه بار جلوی من وایستاد و نینجا گذاشت . چون می دونست جلوی گرز دار باید نینجا بزاری .

به هر حال من دیگه نیستم .
    بای بای ALL

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ای ایها الناس دیگه حق ندارید از روش نجاری استفاده کنید و بازی رو خراب کنید . 1 ساعت بشینید پای کامپیوتر و قعله بسازید آخرش یهویی دیدی 100 تا نینجا اومده و خبر نداری چی شده ! یه هم که طرف مقابلت داره چیت میزنه و خبر نداری .
    من پاک پاکم چیت میت تو کارم نیست هرجور دوست داری فکر کن

هیچ چی از بازی یاد نگرفتید . البته کورش جان ببخشند . چون فقط اون یه بار جلوی من وایستاد و نینجا گذاشت . چون می دونست جلوی گرز دار باید نینجا بزاری .
    البته سرعت عمل رو جا انداختی صفحه 51 پست 508

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

من پاک پاکم چیت میت تو کارم نیست هرجور دوست داری فکر کن

البته سرعت عمل رو جا انداختی صفحه 51 پست 508
    من مگه گفتم تو چیت زدی ؟
    منظورم کسه دیگه بود !

سرعت عمل ؟؟ منظورت چیه ؟ اگه منظورت واسه تو هستش که باید بگم متاسفم . چون اصلآ سرعت عمل نداشتی . اگه داشتی اون لحظه ای که من به علی متال حمله می کردم تو باید لورد منو می کشتی چون 1 دونه هم سرباز نداشتم . من ریسک کردم ولی تو ....
    علی جان به خدا قسم می خورم هیچی از بازی جنگ های صلیبی بلد نیستید . اگه بلد باشی باید بتونی مرحله ی آخر این بازی رو بری ! البته بدون ترینر ! چون عمه ی پیر من هم می تونه با ترینر بازی کنه .
    بازی یعنی با پول 2000 در مقابل 6 تا ولف وایستی !!!!
    بازی یعنی این نه این که 50 تا نینجا رو یواشکی بفرستی و ... البته خوب کاری کردی ! نقطه ضعف من این بود که اونجا رو خالی گذاشتم ! مننم بودم این کارو می کردم !
    به هر حال نمی گم بد بازی می کنید ولی خیلی باید تمرین کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه حمید جان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هیچ چی از بازی یاد نگرفتید . البته کورش جان ببخشند . چون فقط اون یه بار جلوی من وایستاد و نینجا گذاشت . چون می دونست جلوی گرز دار باید نینجا بزاری .508
    علی آقا میشه بگی این نقل قول رو از کی و از کجا کذاشتی؟

آخر فروم باز soldier's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا بکام

چرا ناراحت میشی؟ مگه از شما ایراد گرفتم که میگی دیگه بازی نمیکنم؟

من هنوز نه بازی شما رو دیدم نه روش نجاری. اما میدونم این بازی خیلی روش داره...

مثلآ نجاری بزنی در دروازه حریف. اما میدونم کسی از این روشا استفاده نمیکنه.

من فقط گفتم بازی رو سرعت 90 حال نمیده. چون به بار بازی کردم همون اول هم باختم...

در ضمن چرا دعوا بشه؟ خوب مگه نمیشه روش بازی رو عوض کرد. مگه این بازی کم استراتژی داره؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا نقل قول از کسی میسازی؟ این جمله مال حامده

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

من گفتم حمید جان !

آقا بکام

چرا ناراحت میشی؟ مگه از شما ایراد گرفتم که میگی دیگه بازی نمیکنم؟

من هنوز نه بازی شما رو دیدم نه روش نجاری. اما میدونم این بازی خیلی روش داره...

مثلآ نجاری بزنی در دروازه حریف. اما میدونم کسی از این روشا استفاده نمیکنه.

من فقط گفتم بازی رو سرعت 90 حال نمیده. چون به بار بازی کردم همون اول هم باختم...

در ضمن چرا دعوا بشه؟ خوب مگه نمیشه روش بازی رو عوض کرد. مگه این بازی کم استراتژی داره؟
    من ناراحت نشدم . من فقط دارم از بازی خداحافظی میکنم . البته بازی آنلاین با ایرانی جماعت .
    یکی چیت میزنه یکی میگه ثانیه 20 نباید بکشی. یکی میگه No Rush نباشه . معلوم نیست چه خبره ؟
    اگه برید با خارجی ها بازی کنید می بینید کلا چطوریه بازی . تازه مگه این ولف و سلطان و ... اینا اول بسم الله حمله نمی کنند ؟
    سرعت بازی رو اگه بیاریم پایین گیر می کنه . حالا هی بگو . این خارجی ها چون اینترنت اشون خوبه سرعت و میارن پایین .
    باور کن شما ها از بازی هیچ چی نمی دونید . من لورد رو یه جا قایم می کنم که حتی نمی تونید پیدا کنید ! 10 ساعت هم نمی تونید پیدا کنید .
    اینا حالا چیزی نیست .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

اینهایی که از سایت های دیگه دارن میان به خدا دارن می خندند بهمون .
    خوبیت نداره !
    کسی حرفی داره بیاد پیغام خصوصی . اینجا جر و بحث نکنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    UnDeRGrOuND

پيش فرض

چرا نقل قول از کسی میسازی؟ این جمله مال حامده
    علی جان از بازی من ناراحتی ؟
    بیا یه بازی 2 به 2 بازی کنیم و هر چی شرایط بزاری قبوله .
    من و کورش . شما هم هر کیو می خوای بیار .
    آخرین بازیمو هم انجام بدم و بهتون بفهمونم که بازی بلد نیستید !

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من دیگه بازی نمی کنم !
    هر کی می خواد هر طوری بازی کنه بازی کنه !
    مگه اولین بازی رو تو تنظیم نکردی ؟ مگه تو نگفتی این مپ رو بازی کنیم ؟ مگه تو نگفتی بدون No Rush ؟؟؟ حداقل مرد باش و راستشو بگو ! سرعت بازی رو مگه 40 نکردی بازی دوم ؟ مگه در هر دو حالت نباختی ؟
    اینا رو ولش ! من دیگه بازی نمی کنم !
    من به همتون باختم !
    سرعت عمل ؟؟ منظورت چیه ؟ اگه منظورت واسه تو هستش که باید بگم متاسفم . چون اصلآ سرعت عمل نداشتی . اگه داشتی اون لحظه ای که من به علی متال حمله می کردم تو باید لورد منو می کشتی چون 1 دونه هم سرباز نداشتم . من ریسک کردم ولی تو ....
    علی جان به خدا قسم می خورم هیچی از بازی جنگ های صلیبی بلد نیستید . اگه بلد باشی باید بتونی مرحله ی آخر این بازی رو بری ! البته بدون ترینر ! چون عمه ی پیر من هم می تونه با ترینر بازی کنه .
    بازی یعنی با پول 2000 در مقابل 6 تا ولف وایستی !!!!
    بازی یعنی این نه این که 50 تا نینجا رو یواشکی بفرستی و ... البته خوب کاری کردی ! نقطه ضعف من این بود که اونجا رو خالی گذاشتم ! مننم بودم این کارو می کردم !
    به هر حال نمی گم بد بازی می کنید ولی خیلی باید تمرین کنید .
    اولا ... من مسئول برد و باخت کسی نیستم . حرف من چیزه دیگه ای هست.
    بله بنده تنظیم های بازی رو انجام دادم ولی به گفته شما. این به نظرم خیلی غیر منصفانه هست که بعد از دو باخت همه جارو پر کنیم که من بلدم من حرفه ای هستم ... به نظر من هیچوقت کاکا نمیاد بگه من حرفه ای هستم بلکه اطرافیانش اون رو حرفه ای میدونند.
    این غیر منصفانه هست وقتی ما هم در حالت راش و هم درحالت نو راش بازی کردیم شما میگی همه شرایط به نفع من بود. یعنی من رو بزرگ جلوه دادی و خودت رو کوچیک و در عین بزرگی من ، من رو شکست دادی...
    من به بازی و سبک شما احترام میذارم اما این درست نیست که بعد از ابتدای بازی در اولین شکست به شخصی بگی نوب . حالا اومدیم یکی تازه این بازی رو انجام داده بود . درست نیست که شما بگی مثلا با این روش می خوای جلوی من رو بگیری ، با ساخت تاور چیکار میخواستی بکنی هه هه ... با اینکه من خودم رو مبتدی معرفی کردم و تازه کار شما این نوع برخورد داشتی و من میگم این اصلا درست نیست و به حرفه ای بودن شما لطمه میزنه.
    سبک و روش هرکسی هم برای خودش محترم هست و من حق دخالت توی اون رو ندارم.
    بنده به شخصه تمامی مراحل بازی رو تا آخر خودم بدون ترینر رفتم. شما کسی نیستی که به دیگران بگی چه کاری نمی تونند بکنند.
    کسی که حرفه ای باشه اینگونه عمل نمی کنه و در ضمن سبک و روش هرکسی برای خودش محترم هست و دیگران حق دخالت و توهین به اون رو به هیچ وجه ندارند. می تونند نقد کنند بگویند نظرشون راجع به این سبک چیه ولی نمی تونند برای کسی خط و مشی تایین کنند.
    اینکه آدم خودش رو بزرگ کنه و بقیه رو کوچیک برای اینکه خودی نشون بده کار صحیحی نیست. بنده هم در اکثر بازیهای آنلاین در سرور های غیر ایرانی و اروپایی و ... بازی می کنم. شما همرو زیر سوال می بری به چه دلیل ؟
    بنده با هیچ کسی مشکلی نداشتم و ندارم و تنها صحبت من هم همین مواردی بود که گفتم. و در ضمن سابقه و سبک شما نیز به جای خود قابل تقدیر و احترام است.
    این صحبت ها در یک انجمن یک امر عادی هست. اینهارو گفتم که خدای نکرده بی احترامی و کدورتی سر هیچ و پوچ بین اعضا بوجود نیاد.
    دلیل حضور دوستان و انجام کلا چیزی به نام game این علاقه و عشق و سرگرمی به برد و باخت گذراندن وقت در عین لذت است.
    پس بیایید به روش دیگری بی اندیشیم. این نحوه برخورد ها درست نیست ، نه من با شما و نه شما با من ....
    بیایید با دید بهتر و بازتری موضوعات رو نگاه کنم و با لحن بهتری سخن بگوییم و سر همچین مسائلی که به راحتی با بحث منطقی و مودبانه قابل شدنه اعصاب خودمون رو از بین نبریم.
    در اینجا هم اعلام می کنم اگر من حرف بدی زدم که موجب رنجش شما شد عذرخواهی می کنم.
    کاری کنیم که از اوقات درکنار هم بودن خود و رقابتی سالم لذت ببریم
    Last edited by SIMON137; 27-06-2009 at 14:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •