سلام انتی ویروس جدید Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2010 میخواستم
لینک مستقیم و با حجم فشرده باشه چون دیال آپ دارم باتشکر
سلام انتی ویروس جدید Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 2010 میخواستم
لینک مستقیم و با حجم فشرده باشه چون دیال آپ دارم باتشکر
Last edited by behnam63; 31-07-2010 at 18:26.
سلام دوستان من قبلا يه در خواست داده بودم ولي كسي توجه نكرد ميشه يك نفر يه لينك براي دانلود كسپر اينترنت سكوريتي بزاره كه مثل سايت خود كسپر ف ي ل ت ر نباشه
خدمت شما
ORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Rescue Disk 10.0.23.14 Build 2010-08-01 (ISO) + USB
دیسک نجات آنتی ویروس کاسپراسکی جهت اسکن سیستم از طریق بوت به روز شده تا تاریخ 10 مرداد 89
می دانید که یکی از بهترین راه های مبارزه با ویروسها و تمیز کردن یک سیستم ویروسی اسکن و از بین بردن ویروسها از طریق بوت است. در حالت بوت به دلیل اینکه فایلهای آلوده در حال استفاده نبستند و ویروس فعال نیست امکان از بین بردن فایلهای ویروسی و تمیز کردن فایلهای آلوده در شرایط بهتری فراهم است.
ویژگیهای این نرم افزار:
- دارا بودن محیط چند زبانه
- امکان به روز رسانی نرم افزار قبل و بعد از اسکن در صورت اتصال به اینترنت
- شناسایی انواع سیستم فایلی FAT32 و NTFS از طریق بوت
- از بین بردن ویروسها و تمیز کردن فایلهای آلوده از طریق بوت
- به روز بودن دیتا بیس نرم افزار تا 15 آوریل 2010
و ...
نکات:
1- این نرم افزار از طریق بوت تست شده است.2- فایل Image دانلود شده را با UltraISO باز کرده و روی CD رایت کنید تا خاصیت Bootable بودن داشته باشد.
لینک دانلود (181.4MG) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات از سایت سافت گذر
لینک از سایت : sv3r.com
(سافت گذر پولی شده! ما ایرانی ها هم که هم قسم شدیم تا آخر عمر یه شاهی هم خرج نرم افزار نکنیم،پس رپید شیر مجانی رو عشقه!)
Last edited by hirondelle; 02-08-2010 at 12:51. دليل: حذف www از اول اسم سایت تا این باکس مسخره حذف بشه!
چندتا Key جدید برای Kis 2011 بزایرید . ممنون
سلام دوستان. من کسپر ۲۰۱۰ رو ریختم رو کامپیوترم. الان واسه ۱۰۰ روز اکتیو شده، اما مشکلم اینجاست که صورت دانلود من خیلی پایین و نمیتونم آپدیت کنم چون حجمش حدود ۱۳۰mb هست. راهی هست که بتونم با استفاده از دانلود منیجر این آپدیت رو دانلود کنم؟؟ منظورم خارج از کسپر هست.
دوست جان مرسی خیلی به موقع بود....![]()
نوش جان!
فقط یه نکته ، دو سه نفر دیگه از دوستان هم تشکر کرده بودند،اما وقتی من پست رو ویرایش کردم،تشکر ها حذف شد،لطفا دوباره تشکر کنند!!!![]()
سلام
میشه تفاوت های محسوس کسپراسکی 2009 و 2011 رو بگین ؟
چون من 2009 رو دارم ، چند وقت پیش که اومدم 2011 رو نصب کنم ، موقع لایسنسکی منو بیچاره کرد ؛ کلی دردسر داره (برای 2010 هم همین موضوع رو داشتم).
ولی 2009 عالیه ، بدون هیچ دغدغه ای کار میکنه.
سلام
برای انتی ویروس جدید پیور کاسپر اسکای لایسنس موجود نیست
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)