راستی سوال برام پیش اومد
فرق دکمه های NAV و APP چیست ؟؟
راستی سوال برام پیش اومد
فرق دکمه های NAV و APP چیست ؟؟
به به خيلي زيباست .راستي ايران اير رو از كجا اوردي؟ اگه لينك بدي ممنون ميشم.
راستش اینها یک هدیه بود که یک دوست رو cd بهم داد.
توپولوف کاسپین و ایران ایر تور و تمام ناوگان هما و ماهان و چند تا شرکت خارجی دیگه هم در اون وجود داره.
ایکاش سرعتمون کم نبود تا میتونستم برات آپلود کنم.
کسی جواب سوال مارو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه عزیزم
هدیه بود![]()
سلام دوستان عزيز من عشق اين بازي هستم ترو خدا يكي كمك كنه توي گوگل نوشته بود كه يك امكان مي تونيم به اين بازي سري x اضافه كنيم كه مسافر سوار كنيم و توي اين فروم لينكش بود ولي هر چه گشتم نتوانستم پيدا كنم كمك كنيد
ممنون
نمیخوام اذیت کنم. میتونید یکی یکی داون کنید. sdk و nav و app رو هم بر میگردم توضیح میدم. شدیدا عجله دارم. همین قدر بگم که adk تاثیر مستقیم تو برنامه نداره و nav و app مربوط به خلبان خودکار هست.عذر میخوام(درست نوشتم دیگه؟یا بازم املاء!؟)
بله همین جا لینکشو گذاشتم که یک فایل تورنت هست. اگر نتونستید دانلود کنید از سایت fspassenger دانلود کنید. اگرم باز نتونستید 2-3 ساعت دیگه خودم براتون آپلود میکنم با کرک.
پ-ن
دوستان من این سوال رو تو فروم مطرح کردم اما انگار اونجا چندان بیننده نداره نتونستم جواب بگیرم. اون کابلی که مانیتور تلویزیون ها رو به کارت گرافیک وصل میکنه (مثل کابل مانیتور منتها یک سر مادگی و یک سر نری هست) اسمش چیه ؟ وقتی مانیتور دوم رو از طریق tv out به گرافیک وصل میکنم تصویر ندارم. میخوام شبیه ساز رو مولتی اسکرین (2مانیتور) داشته باشم.
پاینده باشید.
Last edited by bahram-choubine; 27-07-2009 at 21:27.
مرسي عزيز ولي من بازم نتونستم دانلود كنم مي شه لينكش واسم ارسال كني؟ اين همونه كه نوشتي مهماندار هم مياد؟
مرسي
من یه بار امتحان کردم نشد و مجبورا اووردم نر رو به نر روبرو وصل کردم(با نوار چسب) و تصویر رفت تو تلوزیوندوستان من این سوال رو تو فروم مطرح کردم اما انگار اونجا چندان بیننده نداره نتونستم جواب بگیرم. اون کابلی که مانیتور تلویزیون ها رو به کارت گرافیک وصل میکنه (مثل کابل مانیتور منتها یک سر مادگی و یک سر نری هست) اسمش چیه ؟ وقتی مانیتور دوم رو از طریق tv out به گرافیک وصل میکنم تصویر ندارم. میخوام شبیه ساز رو مولتی اسکرین (2مانیتور) داشته باشم.
ولی برای من امکان نمایش هم تو مانیتور و هم تو تی وی نشد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)