سلام.تازه شدي مثل من.12 روز من همچين مشكلي داشتم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام.تازه شدي مثل من.12 روز من همچين مشكلي داشتم.
مرکز با هنر با شمکل روبرو بود. دانلود هم کم شد نه انقدر. ولی صفحات بصورت افتضاحی باز میشوند. هنوز هم جون میکنه. البته فکر کنم مشکل کلی باشه. چون دوستم که صبانت داره هم صفحاتش امروز افتضاح بود و حتی امروز با برنامهsky کهداتشیم ارتباط برقرا میکردیم صدا با تاخیر زیاد میرفت و اصلا بیخیال شدیم.
خوشبختانه این مورد هنوز به منطقه ما سرایت نکرده و امیدوارم هیچ وقت سرایت نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته امروز صبح حدود 1 ساعت اینترنت کامل قطع بود ولی الان که خوشبختانه مشکلی نیست.
دیشب ساعت 4 صبح سرور اکانتینگ مشکل پیدا کرده بود مشترکها خطای 718 میگرفت، پدرمونو در آوردن نصف شب، ولی جالب این بود به هرکی میگفتیم مشکل از خود ماست قبول میکرد بنده خدا چیزی نمیگفت، آخه از این مشکلا سالی یه بار پیش میاد که مثلا سرور هنگ کنه.
واسه کسایی که صفحات رو به خوبی نمیتونن باز کنن یه پیشنهاد دارم که مشکلشونو تا حد خیلی زیادی برطرف میکنه، اونم استفاده از Dns مخابرات :
217.218.127.103
217.218.127.104
217.218.127.105 *** این سرور سرعتش بیشتر از بقیه است فکر کنم ***
217.218.127.106
217.218.127.107
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرست به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینجا پست بذار هروقت فرستادی تا خبردار بشم
آره خدا رو شکر ، بعد از سحر ، خوابم نبرد و پای پی سی ام ، خدا رو شکر مشکلی نبود ، سرعت درست شد ،آسیا شانش آورد ، از بیخ گوشش در رفت ، بیتشر باید حواسش جمع باشه![]()
هــــــــا ، ایی که وگفتی ، یعنــــــــــــــــــــی چه![]()
یه توضیح می دی حمید خان
یا حق
مشکل امروز آسیاتک نرفتن به آدرسهای https
ما رو ار کار و زندگی انداخت. نه گوگل نه بانک و......
میشه بگی مودم Corecess 3112UG رو چجوری تو ویستا نصب کنم ؟
خیلی احتیاچ دارم
حتی اون درایور ویستا که خود سایت آسیاتک داده هم نصب نمیشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)