بچه ها امروز تو جلسه ی برگزاری جسن فایرفاکس شرمت کردم انشالله با هم دیگه در این جشن شرکت خواهیم کرد
بچه ها امروز تو جلسه ی برگزاری جسن فایرفاکس شرمت کردم انشالله با هم دیگه در این جشن شرکت خواهیم کرد
چی شد ؟
کیا بودن اونجا کجا برگزار شد ؟
اعضای اصلی بالای 10 نفر بودن ؟
پس واسه چی جمع شدیم ؟؟
مگه قراره هر اجتماعی منجر به تظاهرات بشه ؟؟؟
پس چی
البته
میخوایم بگیم احمدی نژاد 4 سال دیگه بمونه![]()
یعنی چی آزاد بشه دوست عزیز؟! این که می فرمائین بهره برداری غلط از یه جریان سیاسی دیگه ست! متاسفانه بخاطر فرمایشات امثال شما دوستان و سایر پان ترک های عزیز هیچ وقت به این تاپیک سر نمی زنم و در این اجتماعات هم شرکت نمی کنم که بسی مایه تاسفه! و صد افسوس که از مصاحبت با سایر دوستان هم محروم میشممتاسفم.
خوبین آقای سلطانپور؟ اون پکیج شبکتون خیلی بدردم خورد هنوزم ازش استفاده می کنم
اگه فراموش نکرده باشین، علی هستم که باهاتون جلوی پاساژ امت قرار گذاشته بودم...![]()
دوست عزیز اگه ادامه بدی اخراج میشی آخرین اخطار بود حتی به شوخی هم از این حرفا نداریم اینجا
این تاپیک بحث سیاسی نداریم قوانین رو تو پست اول تاپیک بخونید و با یک پست یک نفر تازه وارد به جمع ما کل تاپیک رو زیر سوال نبرید خواهشا
میرم امتحان بدم برگردم تعریف کنم کلی بخندیم
من 3 روز نیستم امتحانامو تموم میکنم برگردم مواضب تاپیک باش
خدا نگهدار همگی قربان شما محمد
به به علی آقا ! ( آی دی تون Plusk آندر لاین یه چیزی بود دیگه درسته ؟)
خوشحال شدم اینجا هم دیدمتون ! خدا رو شکر که راضی هستین ! اولین مشتری تبریزی شما بودین :d
راستی دوستان اجازه میدن ما هم به جشن ff بیایم یا فقط اعضای خاصی می تونند شرکت کنند ؟
Last edited by aie_saber; 09-07-2008 at 23:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)