تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 126 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1260

نام تاپيک: کلوپ پچ برای گوشیای سونی اریکسون Db2020.{به همراه فیلم اموزشی}

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

خوب دقيقاً بايد چيکار کنم ؟

کسی تا حالا اين کار رو کرده ؟

اگه ميشه دقيقاً بگيد بايد چيکار کنم
    فايل لايوتش خيلي راحته
    براحتي اسم اپراتور را عوض ميكنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolfazlm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نحوه ریختن پچ گرافیکی

آره لطفا هر دوتاش رو توضیح بدین ((فقط نگو که پچ رو پارت پارت کن چون تاحالا 10000000 دفعه این جواب رو شنیدم ))
    من میخوام پچ گرافیکی نصب کنم

K810 r8ba024
    نحوه پارت پارت کردن پچ های گرافیکی:

خوب طریقه پارت پارت کردن رو در شکل توضیح دادم حالا میمونه نصب پچ ها:
    باید قبل از هر کاری quick_access_pack مخصوص گوشی خودتونو نصب کنید(اگه این کارو بلد نیستید بهتره بخیال بقیه مراحل شین!!) اگرم قبلا نصب کردین بقیه مراحل رو ادامه بدین ...
    در مرحله بعد باید پچ ها رو به ترتیب پارت هایی که درست کردین نصب کنین (طریقه نصب هر پارت هم مثل نصب پچ های دیگس و کاری نداره)
    هر چی تعداد لاین ها کمتر باشه یا به عبارت دیگه پارت هاتون بیشتر باشه سرعت نصب اون هم بیشتر خواهد بود... دقت کنین تمام پارت ها رو نصب کنید بعد گوشی رو روشن کنید تا گوشیتون به هم نخوره ... برای ریموو کردن پچ ها هم باید تک تک پارت ها رو ریموو کنید.. در غیر این صورت گوشیتون باید فلش بخوره...
    کار خسته کننده اییه ولی به زحمتش می ارزه...
    برای ساختن پچ های گرافیکی میتونین از برنامه DB2020_Gfx_Replacer یا ImgToolDB2020 استفاده کنین که اگه خواستین بگین تا طریقه ساختن این پچ ها رو با این برنامه ها توضیح بدم..

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب دقيقاً بايد چيکار کنم ؟

کسی تا حالا اين کار رو کرده ؟

اگه ميشه دقيقاً بگيد بايد چيکار کنم
    بله من اين كار رو كردم .هم ميتوني پاكش كني هم ميتوني هر چيزي كه ميخواي به جاش بنويسي.
    اين كار را بايد با پچ الف انجام بدي.براي اين كار به تاپيك نحوه راه اندازي پچ الف مراجعه كن
    اينم عكس گوشيم
    Last edited by hessam_sz; 05-07-2008 at 08:04.

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

نحوه پارت پارت کردن پچ های گرافیکی:

باید قبل از هر کاری quick_access_pack مخصوص گوشی خودتونو نصب کنید(اگه این کارو بلد نیستید بهتره بخیال بقیه مراحل شین!!) اگرم قبلا نصب کردین بقیه مراحل رو ادامه بدین ...
    در مرحله بعد باید پچ ها رو به ترتیب پارت هایی که درست کردین نصب کنین (طریقه نصب هر پارت هم مثل نصب پچ های دیگس و کاری نداره)
    هر چی تعداد لاین ها کمتر باشه یا به عبارت دیگه پارت هاتون بیشتر باشه سرعت نصب اون هم بیشتر خواهد بود... دقت کنین تمام پارت ها رو نصب کنید بعد گوشی رو روشن کنید تا گوشیتون به هم نخوره ... برای ریموو کردن پچ ها هم باید تک تک پارت ها رو ریموو کنید.. در غیر این صورت گوشیتون باید فلش بخوره...
    کار خسته کننده اییه ولی به زحمتش می ارزه...
    برای ساختن پچ های گرافیکی میتونین از برنامه DB2020_Gfx_Replacer یا ImgToolDB2020 استفاده کنین که اگه خواستین بگین تا طریقه ساختن این پچ ها رو با این برنامه ها توضیح بدم..
    اموزش کامل دادم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز hossein-p30-f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

..

ممنون دوست عزیز اما من که نمیتونم پارت پارت نصب کنم شما تو پست قبلیت گفتی که اگه quick_access_pack رو نصب کنم ممکنه که بتونم پارت پارت کنم و بریزم رو گوشیم اگه میشه quick_access_pack رو توضیح بدین کهمن هم فیضی از آموزشهای شما ببرم چون نمیتونم پارت پارت بریزم

ببینم مگه شما از quick_access_patch استفاده نمیکنین که پچ قبلی پاک میشه.... باید قبل از هر کاری اول quick_access_patch مخصوص گوشی خودتونو نصب کنین...بعد پچ بریزین!!!

در ضمن تو پست های قبلیم نحوه ریختن پچ های لاین بالا رو توضیح دادم ... اگه لازمه بگین تا دوباره توضیح بدم؟!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بله من اين كار رو كردم .هم ميتوني پاكش كني هم ميتوني هر چيزي كه ميخواي به جاش بنويسي.
    اين كار را بايد با پچ الف انجام بدي.براي اين كار به تاپيك نحوه راه اندازي پچ الف مراجعه كن
    اينم عكس گوشيم

حسام جون این فونتتو یه جا اپلود کن

ممنون دوست عزیز اما من که نمیتونم پارت پارت نصب کنم شما تو پست قبلیت گفتی که اگه quick_access_pack رو نصب کنم ممکنه که بتونم پارت پارت کنم و بریزم رو گوشیم اگه میشه quick_access_pack رو توضیح بدین کهمن هم فیضی از آموزشهای شما ببرم چون نمیتونم پارت پارت بریزم
    صفحه اول اموزش کامل هست

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

بچه ها من میخوام پچ نصب کنم این ارور رو میده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

سلام
    سلام به تمام دوستاني که نمي تونن پچ خط بالا رو پارت پارت نصب کنن
    طبق گفته دوستان که من ازش استفاده کردم اول بايد quick_access_pack را نصب کنيد بعد پچ بريزيد البته من دفعه اولي که با quick_access_pack پچ ريختم تمام پچهايي که روگوشيم بود پاک شد اما بعد از اون هر چي پچ ميريزم هيچ مشکلي نداره و پچ هاي گرافيکيم رو هم پارت پارت کردم و ريختم و هيچ مشکلي هم ندارم

فقط آموزش صفحه اول quick_access_pack ننوشته که ماین رو هم بايد همراه quick_access_pack اد کنيم که بلستر جان لطف مي کنن و وييرايشش ميکنن و در ضمن اگه اون quick_access_pack صفحه اول کار نکرد بگين من يکي ديگه دارم نميدونم از کجا گرفتم براتون ميزارم چون اون صفحه اول براي من کار نکرد

جوينده يابندس بلاخره پچ خط بالا ريختم

از همگي ممنون
    Last edited by hossein-p30-f; 05-07-2008 at 15:41.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

اوخ اوخ...خیلی وقته میخوام ویرایش کنم یادم میره...ولی اگه فیلمو میدیدید هیچ مشکلی نداشت
    اونی هم که میگی اینجا بزار ببینیم چیه..
    ولی پچ خط بالا ربطی به کوئئک اکس نداره..من امروز پارت پارت کردم ریختم..جواب داد

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    جمهوری! اسلامی! ایران!

پيش فرض

اوخ اوخ...خیلی وقته میخوام ویرایش کنم یادم میره...ولی اگه فیلمو میدیدید هیچ مشکلی نداشت
    اونی هم که میگی اینجا بزار ببینیم چیه..
    ولی پچ خط بالا ربطی به کوئئک اکس نداره..من امروز پارت پارت کردم ریختم..جواب داد
    اونی که میگم مثل همینی هست که شما گذاشتین اما اونی که شماگذاشین وقتی مین رو درگ میکردم صفحه باز میشد و مینوشت که فایل رو نمیتونه پیدا کنه

منظور من هم همون پارت پارت بود
    حالا که quick_access_pack رو نصب کردم پارت قبلی رو پاک نمی کنه اما قبلا پاک میکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •