فايل لايوتش خيلي راحته
براحتي اسم اپراتور را عوض ميكنه
فايل لايوتش خيلي راحته
براحتي اسم اپراتور را عوض ميكنه
نحوه پارت پارت کردن پچ های گرافیکی:
خوب طریقه پارت پارت کردن رو در شکل توضیح دادم حالا میمونه نصب پچ ها:
باید قبل از هر کاری quick_access_pack مخصوص گوشی خودتونو نصب کنید(اگه این کارو بلد نیستید بهتره بخیال بقیه مراحل شین!!) اگرم قبلا نصب کردین بقیه مراحل رو ادامه بدین ...
در مرحله بعد باید پچ ها رو به ترتیب پارت هایی که درست کردین نصب کنین (طریقه نصب هر پارت هم مثل نصب پچ های دیگس و کاری نداره)
هر چی تعداد لاین ها کمتر باشه یا به عبارت دیگه پارت هاتون بیشتر باشه سرعت نصب اون هم بیشتر خواهد بود... دقت کنین تمام پارت ها رو نصب کنید بعد گوشی رو روشن کنید تا گوشیتون به هم نخوره ... برای ریموو کردن پچ ها هم باید تک تک پارت ها رو ریموو کنید.. در غیر این صورت گوشیتون باید فلش بخوره...
کار خسته کننده اییه ولی به زحمتش می ارزه...
برای ساختن پچ های گرافیکی میتونین از برنامه DB2020_Gfx_Replacer یا ImgToolDB2020 استفاده کنین که اگه خواستین بگین تا طریقه ساختن این پچ ها رو با این برنامه ها توضیح بدم..
بله من اين كار رو كردم .هم ميتوني پاكش كني هم ميتوني هر چيزي كه ميخواي به جاش بنويسي.
اين كار را بايد با پچ الف انجام بدي.براي اين كار به تاپيك نحوه راه اندازي پچ الف مراجعه كن
اينم عكس گوشيم
![]()
Last edited by hessam_sz; 05-07-2008 at 08:04.
اموزش کامل دادم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز اما من که نمیتونم پارت پارت نصب کنم شما تو پست قبلیت گفتی که اگه quick_access_pack رو نصب کنم ممکنه که بتونم پارت پارت کنم و بریزم رو گوشیم اگه میشه quick_access_pack رو توضیح بدین کهمن هم فیضی از آموزشهای شما ببرم چون نمیتونم پارت پارت بریزم
حسام جون این فونتتو یه جا اپلود کن
صفحه اول اموزش کامل هست
بچه ها من میخوام پچ نصب کنم این ارور رو میده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سلام به تمام دوستاني که نمي تونن پچ خط بالا رو پارت پارت نصب کنن
طبق گفته دوستان که من ازش استفاده کردم اول بايد quick_access_pack را نصب کنيد بعد پچ بريزيد البته من دفعه اولي که با quick_access_pack پچ ريختم تمام پچهايي که روگوشيم بود پاک شد اما بعد از اون هر چي پچ ميريزم هيچ مشکلي نداره و پچ هاي گرافيکيم رو هم پارت پارت کردم و ريختم و هيچ مشکلي هم ندارم
فقط آموزش صفحه اول quick_access_pack ننوشته که ماین رو هم بايد همراه quick_access_pack اد کنيم که بلستر جان لطف مي کنن و وييرايشش ميکنن و در ضمن اگه اون quick_access_pack صفحه اول کار نکرد بگين من يکي ديگه دارم نميدونم از کجا گرفتم براتون ميزارم چون اون صفحه اول براي من کار نکرد
جوينده يابندس بلاخره پچ خط بالا ريختم![]()
از همگي ممنون![]()
Last edited by hossein-p30-f; 05-07-2008 at 15:41.
اوخ اوخ...خیلی وقته میخوام ویرایش کنم یادم میره...ولی اگه فیلمو میدیدید هیچ مشکلی نداشت
اونی هم که میگی اینجا بزار ببینیم چیه..
ولی پچ خط بالا ربطی به کوئئک اکس نداره..من امروز پارت پارت کردم ریختم..جواب داد
اونی که میگم مثل همینی هست که شما گذاشتین اما اونی که شماگذاشین وقتی مین رو درگ میکردم صفحه باز میشد و مینوشت که فایل رو نمیتونه پیدا کنه
منظور من هم همون پارت پارت بود![]()
حالا که quick_access_pack رو نصب کردم پارت قبلی رو پاک نمی کنهاما قبلا پاک میکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)