تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 254 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ورودتون به اینجا رو بهتون تبریک میگم و خوشحالم که یه علاقه مند بنز به ما پیوسته..

من یکی از عاشق های کامیون بنز یونیماگ و تایتن هستم.. از اطلاعاتتون راجع به تایتن هم واقعا لذت بردم.. فقط حیف که تایتن های 3 محور وارد کشور ما شدن و مدل های 4 محور (8*6 سری Z 4052) اون تو ایران نیس ..

خوشحال میشم باز هم از اطلاعاتتون درباره تایتن استفده کنیم...
    اگه عکسی از تایتن های ایران هم دارید حتما بارید
    نظرتون راجع به ببر (مدل تایتن مهندسی معکوس شده ایرانی ) چیه ؟

با سلام

من تازه با ایین انجمن اشنا شدم

تا اونجا که من اطلاع دارم به 2628 میگن مایلر

در ضمن تا سواره 26 26 و 26 28 و.. نشدی نگو مزخرفه پدرم چند سال اتو کار 2626 سفیید داشت من هم رانندگی رو با اون یاد گرفتم واقعا پر قدرته با موتور 8 سیلند خورجینی
    دوستمون هم منظورشون از مزخرف بودن بنز های 2624 ساخت ایران بود که همونطور که می دونید، به خاطر

وزن بیش از حد اتاق (وزن در یا سپر 2624 ایرانی رو با 2624 آلمان مقایسه کنید)

استفاده از جنس بد در آلیاژ شاسی و اتاق ( همونطور که می دونید اتاق 2628 آلمان زنگ زدگی تو کارش نیس، و شاسی اون هم مثل فنر هست و خم شدگی تا حالا توش ندیدم.. ولی 2624 ایرانی هم اتاقش زنگ می زنه و هم شاسی اش خم میشه)

در مورد موتور و فنی اش هم که خودتون بهتر می دونید.. قابل مقایسه با مایلر نیس.. با بار نمی تونه مثل 2624 آلمان تند بره انقدر سنگینه

یه نکته ی جالب دیگه در مورد 2624 ایرانی اینه که : بنز اجزای این ماشین رو به صورت گرد و نیم دایره در آورده که هم در مقابل ضربه مقاوم باشه و هم ضربه رو دفع کنه.. ولی طراحی 2624 ایرانی دقیقا عکس این هست، چون اکثر گردی ها و نیم دایره های این ماشین رو به خاطر سهولت در طراحی و ساخت همه رو صاف کردن و از حالت گردی در آوردن...

ولی در کل با این که 2624 ایرانی یک محصول ایرانی هست و قطعات آلمانی نیس در مقابل ماشین های دیگه از لحاظ کم بودن استهلاک حرفی واسه گفتن داره ولی در مقابل 2628 یا 2624 آلمانی زیاد ماشین قابل تعریفی نیست..
    Last edited by mard_khasteh; 28-08-2009 at 15:04.

2. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

در ضمن تا سواره 26 26 و 26 28 و.. نشدی نگو مزخرفه پدرم چند سال اتو کار 2626 سفیید داشت من هم رانندگی رو با اون یاد گرفتم واقعا پر قدرته با موتور 8 سیلند خورجینی
    سلام
    به این انمن خوش امدی
    من نگفتم که ماشین بدی هست گفت بنز جفت که بهش ده رخ فابریک می گویند ماشین بدی هست

اما زیر مایلر ماشین بسیار خوبی است از نظر قدرت حرف ندارد و از گیربکس 8 دنده بهر می برد که برای کار در معادن طرحی شده است نه برای جاده یکی از بچه ها می گفت تا 38 تن بار می زند

4. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیدم حالا که بازار بنز اینجا داغ شده یه عکس از هیولا ترین بنز کمپرسی دماغ دار بذارم..

بنز 3824 دماق دار LK با لگن و سیستم کمپرسی Meiller Kipper

من که واقعا لذت می برم این تنوع محصولات بنز رو می بینم..

این عکس رو یه دوست آلمانی که باهاش درباره بنز صحبت می کردیم واسم فرستاد به ایمیل ام.. نمی دونم این عکس رو از کجا آورده چون من تا حالا همچین غولی ندیده بودم... تو اینترنت هم سرچ کردم چیزی نبود

خدا رو شکر این مدل بنز تو ایران نیمده (شوخی ) ، وگرنه خیابون ها با معدن یکی می شدن...

مدل 3828 اش هم هست.. اون هم LK با لگن و کمپرسی Meiller Kipper
    Last edited by mard_khasteh; 28-08-2009 at 21:10.

6. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    به این انمن خوش امدی
    من نگفتم که ماشین بدی هست گفت بنز جفت که بهش ده رخ فابریک می گویند ماشین بدی هست

اما زیر مایلر ماشین بسیار خوبی است از نظر قدرت حرف ندارد و از گیربکس 8 دنده بهر می برد که برای کار در معادن طرحی شده است نه برای جاده یکی از بچه ها می گفت تا 38 تن بار می زند
    بی باک جان نهایت تا 25 - 26 تن رو بار می زنه.. با این که شاسی اش هیچی نمیشه ولی پدر لگن اش در میاد.. لگنش گرد میشه.. موقع بار خالی کردن هم با این وزن خیلی بد بختی داره.. من تو سد گلابر زنجان مایلر چپی زیاد دیدم... اونجا همه ماشین ها مایلر بودن.. همشون 20 - 25 تن بار می زدن و موقع خالی کردن اگه سنگ یه کمی اذیت می کرد و خالی نمی شد سه سوت ماشین تک چرخ می زد و میفتاد تو دره.. مثل آب خوردن

در ضمن کسی که بنز 2628 با کمپرسی فابریک مایلر داشته ساشه که این کارا رو با ماشینش نمی کنه..

8. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

[quote=mard_khasteh;4142143]
    اگه عکسی از تایتن های ایران هم دارید حتما بارید
    نظرتون راجع به ببر (مدل تایتن مهندسی معکوس شده ایرانی ) چیه ؟

درquote]

منظورتون همون ببر 400 که پروژش تو اصفهان بود

ماشین فوقالعاده قوی ولی واقعا دنده سنگینه و سرعت نهاییش خیلی پایین کمتر از 50 کیلومتر در ساعت یک پروژه شکست خورده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بچه ها کسی از کامیون بنز تایتن هایی که واسه ارتش و نیرو زمینی و ... هستش خبر داره ؟؟ آخه مدت زیادیه جمعشون کردن !! اینا رو به افراد عادی نمی خوان بدن ؟ یعنی الان خوابیدن ؟ کسی در موردشون اطلاع داره ؟ اگه در مورد فنی شون هم بگید ممنون می شم.

عزیزم چرا فکر میکنی بنز تیتان جمع شسده یکی از خودرو های استراتژیک ارتشه

سال 85 ارتش طرحی برای بزساازی ایین ماشینهای تیتان داشت

من هم به مدت 10 ماه در این طرح شرکت کردم

فقط خودم 9 تا بنز 3850 (تایتان ) رو تعمیر کردم

جالبه بدونین که هر قطعه ای از ایین تیتانها میخواستی در انبار ارتش المانی اصلش به وفور پیدا میشد ا

از یک اورینگ گرفته تا اتاق صفر 3850 ( اونم اصل المانی رو ارتش در انبارش داشت )

حدود 85 % از بنز های 3850 (تیتان) در ایین طرح بطور کامل بازسازی شد از سیستمهای الکترونیکی گرفته تا مکانیکی وچون تمامی قطعات به کار رفته اوریجینال بوده میشه گفت همشون نو مثل روز اول شدند

11. 3 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سعید جان اون عکسی که گذاشتی از اونم من خیلی دیدم نوع اتاقش که مونتاژ خارج هستش
    باهات موافقم این ماشینها با توجه به کدی که دارن یعنی 2624 یا 2826 حداکثر وزن خالی این ماشینها میتونه 28 و 26 تن باشه که با وجود محدودیتها بیشتر از 20 -25 تن نمیتونن حمل کنن
    این کد گذاری مرسدس بنز خیلی اطلاعات جالبی میده مثلا 1844 آکتروس یعنی 18 تن حداکثر وزن خالی ماشین میتونه باشه .و 44 توان موترو ماشین هستش 440 اسب بخار.

13. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزه دیگه همک بگم در ماشین الات بار بری توان موتور ( اسب بخار ) اصلا مهم نیست فقط دایره گردش و گشتاور موتور مهمه
    برای مثال موتوری با 370 اسب بخار گشتاور 2200 n.m خیلی قوی تر و با کارایی بیشتری هست تا موتوری با 420 اسب و گشتاور 1800 n.m
    فكر نميكنم اين جوري باشه.....!
    ماك كلا ماشين دور بالايي هست...ولي ميبينيم كه با موتور 250 يا 360 هاش.....در سينه كشش مثل دانگ فانگ نداره....!
    ولي اكترس با دور 1400 حداكثر سرعت رو ميره و در سينه خيلي بهتر راه ميره با اين كه با موتور دور پايين هستش خيلي بهتر از بقيه راه ميره....
    همه اينها مربوط به موتور تنها نيست بلكه موتور گيربكس و ديفرانسيل مربوط ميشه....!

در ضمن اين رو بگم در مورد هوو كه تو سينه گرم ميكنه.....!اگه رادياتور رو ببري جلو درست ميشه و مثل f12 سينه رو بالا مياد....

15. این کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

فكر نميكنم اين جوري باشه.....!
    ماك كلا ماشين دور بالايي هست...ولي ميبينيم كه با موتور 250 يا 360 هاش.....در سينه كشش مثل دانگ فانگ نداره....!
    ولي اكترس با دور 1400 حداكثر سرعت رو ميره و در سينه خيلي بهتر راه ميره با اين كه با موتور دور پايين هستش خيلي بهتر از بقيه راه ميره....
    همه اينها مربوط به موتور تنها نيست بلكه موتور گيربكس و ديفرانسيل مربوط ميشه....!

در ضمن اين رو بگم در مورد هوو كه تو سينه گرم ميكنه.....!اگه رادياتور رو ببري جلو درست ميشه و مثل f12 سينه رو بالا مياد....

عزیزم ماک ها از نظر موتوری خیلی ضعیف هستند و فقط گیربکسهای پر قدرتی دارند دور موتور بالاست یعنی از گشتاور بسیار پایینی هم بر خوردارند درسته

برای مثال با ماک r600 بدون گاز اگر پات رو از رو کلاچ بر داری ( دنده1.1) خاموش میکنه

و دانگ فانگ هوو و بنزها ماشین تو دنده باشه استارت بزن روشن میشه وهمین طور به راهش ادامه میده

من 8 ماه پشت هوو بودم نزدیک 20 بار فقط با هوو مسیر تهران بندر عباس رو طی کردم موتور و گیربکسش از خیلی از ماشینهای دیگه قوی تر ه

هر ماشین چینی یک سری مشکلات داره برای مثال ههوی که من داشتم

کمپرسور هوارو عوض کرده بودم تانکهی باد ولوله کشهای باد رو تقویت و...

یکی از مشکلات بد هوو مصرف بالای سوختش هر 100 کیلومتر نزدیک به70 لیتر هست

17. 2 کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بزاريين يک بحث کلي در مورد موتور بکنم تا از اشتباه دربياين

هر چه قدر دايره گردش از شعاع بالاتري برخوردار باشه دور موتور بشدت کاسته شده و گشتاور موتور به شدت بالا ميره
    نظير موتورهاي بنز موتور هاي بنز از دور موتور پايين و گشتاور بسيار بالايي بر خوردار هستند براي هميين از قدرت بالايي در حرکت بر خوردارند

و هر چه قدر دايره گردش شعاع کمتري داشته باشه دور موتور بالا رفته و گشتاور کمتري پيدا ميکنه
    از جمله موتورهاي کاميونهاي داف دور موتور بالايي دارند

19. این کاربر از h113 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •