سلام اساتيد محترم
اگر بخواهيم به عنوان مثال بعد از 10 دقيقه از روشن شدن كامپيوتر اتصال بر قرار بشه به چه صورت بايد عمل كرد ؟
موفق باشيد .
سلام اساتيد محترم
اگر بخواهيم به عنوان مثال بعد از 10 دقيقه از روشن شدن كامپيوتر اتصال بر قرار بشه به چه صورت بايد عمل كرد ؟
موفق باشيد .
سلام
شما این بار به قسمتی که توی عکس نشون دادم می ری و ساعتی که می خوای دانلود شروع بشه رو وارد می کنید .
![]()
سلام
خواستم چند مورد از تجربه های خودم را بگم
دانلود منیجر IDM در لینک های همزمان به بهترین شکل نمیتونه سرعت را تقسیم کنه بین چند فایلی که داره همزمان دانلود میشه بنابراین اگه شما اکانت ندارید و برای استفاده ی کامل از پهنای باندتون از چند سایت به طور همزمان انلود می کنید من توصیه می کنم از IDA استفاده کنید البته IDA یه خاصیت خوب دیگه که از قبل تعبیه شده را هم داره و گرفتم خروجی فایل های ناتما در حال دانلود هست IDM یه چند کیلو بایتی بیشتر در ثانیه دانلود را انجام می داد تا IDA. در IDA تعیین محدودیت سرعت برای دانلود به صورت حرفه ای تر از IDM انجام میشه و شما علاوه بر کنترلر هایی که در main هست در تنظیمات امکانات بیشتری دارید و در آخر یه isp خوب که شما را آزار نده و بذاره فیض ببرید.
سلام دوست عزيز
اين درست ولي منظور من اين بود كه به محض اينكه كا مپيوتر روشن ميشه چند دقيقه بعد دانلود شروع بشه مثل 10 دقيقه يا 20 دقيقه
ووو........ .
سلام
خوب شما اگر کامپیوتر رو دستی روشن کنید می تونید این ساعت رو طوری تنظیم کنید که مثلا اگر ساعت 10 روشن کردید ساعت رو روی 10:10 تنظیم کنید و 10:10 دانلود شروع می شه.
منظورتون رو درست فهمیدم؟![]()
سلام
منظورم مواقعي هست كه برق ميره و كامپيوتر بعد از آمدن برق روشن ميشه و نخوام به محض روشن شدن به اينترنت وصل بشه .
سلام خسته نباشيد
متاسفانه idm برخي از سايت ها رو دانلود نمي كنه و مرورگر اين كار رو انجام مي ده لطفا كمك كنيد در ضمن در تنظيمات idm فرمت اون فايل ها هستش ولي نمي دونم چرا در برخي سايتا اينجوري مي شه؟
مرورگر: اپرا-10
سلام
چطوری میشه فایلی که داریم دانلود میکنیم تو idm مخفی بشه؟سوال عجیبیه فک کنم جوابی هم نداره
![]()
خوب شما می تونید مسیر دانلود ها را در تنظیمات تغییر دهید ولی برای مخفی کردن فایلها پوشه ی دانلود ها را hiden کنید.
آقا سرعت اینترنت من 96k است و با سرعت 14k با نرم افزار idm دانلود میکنم به نظرم سرعت دانلودم کمه میخوام بدونم برای این سرعت اینترنت سرعت دانلودم درسته یا کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)