تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 241 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یک سوال دارم
    من روی هر درایو click میکنم یک صفحه جدید باز میشه و همون صفحه ای که click کردم به درایو مورد نظر نمیره . folder option هم پاک شده . این انفاق ها 10 دقیقه بعد از فرمت داریوی که ویندوز روش نصب بود و نصب جدید ویندوز اتفاق افتاد . به اینترنتم وصل نشده بودم که بگم ویروسی شده تازه برنامه خاصی هم روش نصب نکردم . آیا ویروس خاصی گرفته؟

من قبل از فرمت داریو و نصب مجدد ویندوز همین اتفاق افتاده بود برام ، یعنی هم folder option حذف شده بود هم با click روی درایو به داریو مورد نظر مستقیم نمی رفت و صفحه جدیدی باز میشد و درایو نشان داده میشد اما با اینکه دوبار فرمت کردم باز همین اتفاق افتاد . میشه بگید چیکار کنم؟

قبل از نصب مجدد ویندوز
    آنتی ویروس avg هم نصب کرده بودم ورژن 7.5 متاسفانه وقتی از طریق سایتش اقدام به آپدیت کردم سریال نامبر از کار افتاد و جتی نمیشد آنتی ویروس رو uninstall کرد . دسترسی به داریو ها هم غیر ممکن بود و باید توی addrees bar تایپ میکردی اسم داریو رو تا به داریو مورد نظر میرفت . وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم با دردسر اجازه دسترسی به داریو ها رو داد .

منم از برنامه ای که تو صفحه اول تاپیک هست به اسم Ravmon Removal استفاده کردم تا فولدر آپشن را بر گردونه . اما کار نکرد یعنی بعد از ریستارت هیچ فرقی نکرد .
    از تو group policy هم folder option رو برگردوندم اما هر وقت ریستارت کنم و سیستم بالا بیاد باز folder option نیست .
    اون گزینه ای هم که تو فولدر آپشن هست که مخصوص نمایش پسوند فایل ها هست هم همش تیک دار هست و هرچی تیکش رو بر میدارم باز هست .
    نمیدونم اصلا چه ویروسی گرفته .

من تو رجیستری هم رفتم به مسیر HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\Explorer رفتم
    و اونجا NoFolderOptions درست کردم و Value صفر بهش دادم . folder option نمیاد . اما وقتی تو gorup policy میرم عدد صفر یا 1 دادن تو NoFolderOptions توی Remove the Folder Options menu item from the Tools menu را enabale و disable میکنه اما فولدر آپشن رو نمیاره . اما وقتی تو gorup policy تغییر میدم Remove the Folder Options menu item from the Tools menu و enable میکنم فولدر آپشن میاد و دوباره که کامپیوتر log off یا ریستارت میشه فولدر آپشن هم حذف میشه . باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

از برنامه RRT هم استفاده کردم . اولش که کامپیوتر ریستارت شد folder option اومد گزینه my network place هم تو Start اضافه شد . اما بعد از چند بار refresh کردن نا پدید شد folder option
    میشه یکی راهنمایی کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید.
    سیستمم ویروسی شده است .با اینکه ویندوزم را عوض کردم همچنان وقتی سیستم داره بالا میاید.
    فایل amvo.exeاجرا میشود. وقتی فلش را از کامپیوترم به سیستم دیگه وصل میکنم پیغام ویروس autorun.infoرا میدهد. در ضمن سیستم ویندوز xp است و من pdfرا مطالعه و اجرا کردم ولی ویروس سرعتش بیشتر از اجرای من است . و نمیتونم از روشهایی که در مورد این ویروس گفته شده استفاده کنم. با تشکر
    حالا چی کار کنم؟

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دفعه اول کار داد و فولدر آپشن برگشت و بعدش هم فایل های هیدن نمایان شد .
    بعد من با استفاده از رایت کلیک بر روی درایو ها و زدن open وارد شدم و اون فایل های آتوران را پاک کردم .
    بعد سیستم را خاموش کردم !
    بعد 1 ساعت روشن کردم و فولدر آپشن نبود ولی هیدن ها نمایان بود و آتوران ها هم بود . بعد اون فابل exe که دادین را دوباره اجرا کردم و مثل قبل عمل کردم و وقتی ریستارت کردم دیگه هیدن ها هم نمایان نبود ....

ببینم راهی نیست که بدون آنتی ویروس این ویروس پاک بشه؟
    سلام دوست عزیز

خب خودتون گفتید نمی خواهید ویروس از بین بره . شما گفتید فقط فولدر اپشن برگرده . من هم اون برنامه را معرفی کردم تا فولدر اپشن برگرده .

اما اگه ویروس توی سیستم باشه بعد از یه ریستارت فولدر اپشن دوباره می پره .

شما باید حتما ابتدا ویروس را از روی سیستم پاک کنید .

برای این کار ابتدا حتما باید یه انتی ویروس مثل بیدیفندر یا نود32 روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید ( سعی کنید اخرین نسخه از این انتی ویروس ها روی سیستم نصب کنید ) بعد در حالت safe mode سیستم را اسکن کنید .

بعد به صفحه اول همین تاپیک رفته و کارهایی که گفته شده مثل اجرا کردن یک batch فایل که توی صفحه اول گذاشتم را انجام دهید .
    برای حذف ویروس اتوران نباید سیستم را خاموش کنید . بلکه گفتم باید سیستم را ریستارت کنید .

از برنامه زیر برای حذف ویروس اتوران استفاده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =

موفق باشید .

داره خودمونی میشه scorpion2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

از اساتید کسی نتونست مشکل ما رو حل کنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

درود
    من زمانی که وارد سایت ها میشم تبلیغات فلشی که تو سایت ها هست یه دفعه تغییر میکنه و به شکل تبلیغات زیر در میاد:

می خواستم ببینم سیستم ویروسیه؟ یا نه
    آنتی ویروسمم Nod32 آپدیت شده است.
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.
    سلام

اگه توی سایتهای خارجی این اتفاق می افته یه جورایی در بعضی مواقع طبیعی هستش . اما اگه توی سایتهای ایرانی این اتفاق می افته به احتمال زیاد سیستم شما دچار اسپایوار هستش و باید با یه انتی اسپایوار مثل spyware doctor یا کسپراسکای سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

یک سوال دارم
    من روی هر درایو click میکنم یک صفحه جدید باز میشه و همون صفحه ای که click کردم به درایو مورد نظر نمیره . folder option هم پاک شده . این انفاق ها 10 دقیقه بعد از فرمت داریوی که ویندوز روش نصب بود و نصب جدید ویندوز اتفاق افتاد . به اینترنتم وصل نشده بودم که بگم ویروسی شده تازه برنامه خاصی هم روش نصب نکردم . آیا ویروس خاصی گرفته؟

من قبل از فرمت داریو و نصب مجدد ویندوز همین اتفاق افتاده بود برام ، یعنی هم folder option حذف شده بود هم با click روی درایو به داریو مورد نظر مستقیم نمی رفت و صفحه جدیدی باز میشد و درایو نشان داده میشد اما با اینکه دوبار فرمت کردم باز همین اتفاق افتاد . میشه بگید چیکار کنم؟

قبل از نصب مجدد ویندوز
    آنتی ویروس avg هم نصب کرده بودم ورژن 7.5 متاسفانه وقتی از طریق سایتش اقدام به آپدیت کردم سریال نامبر از کار افتاد و جتی نمیشد آنتی ویروس رو uninstall کرد . دسترسی به داریو ها هم غیر ممکن بود و باید توی addrees bar تایپ میکردی اسم داریو رو تا به داریو مورد نظر میرفت . وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم با دردسر اجازه دسترسی به داریو ها رو داد .

منم از برنامه ای که تو صفحه اول تاپیک هست به اسم Ravmon Removal استفاده کردم تا فولدر آپشن را بر گردونه . اما کار نکرد یعنی بعد از ریستارت هیچ فرقی نکرد .
    از تو group policy هم folder option رو برگردوندم اما هر وقت ریستارت کنم و سیستم بالا بیاد باز folder option نیست .
    اون گزینه ای هم که تو فولدر آپشن هست که مخصوص نمایش پسوند فایل ها هست هم همش تیک دار هست و هرچی تیکش رو بر میدارم باز هست .
    نمیدونم اصلا چه ویروسی گرفته .

من تو رجیستری هم رفتم به مسیر HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\Explorer رفتم
    و اونجا NoFolderOptions درست کردم و Value صفر بهش دادم . folder option نمیاد . اما وقتی تو gorup policy میرم عدد صفر یا 1 دادن تو NoFolderOptions توی Remove the Folder Options menu item from the Tools menu را enabale و disable میکنه اما فولدر آپشن رو نمیاره . اما وقتی تو gorup policy تغییر میدم Remove the Folder Options menu item from the Tools menu و enable میکنم فولدر آپشن میاد و دوباره که کامپیوتر log off یا ریستارت میشه فولدر آپشن هم حذف میشه . باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

از برنامه RRT هم استفاده کردم . اولش که کامپیوتر ریستارت شد folder option اومد گزینه my network place هم تو Start اضافه شد . اما بعد از چند بار refresh کردن نا پدید شد folder option
    میشه یکی راهنمایی کنه ؟
    سلام دوست عزیز

اول از همه پیشنهاد می کنم به صفحه اول این تاپیک مراجعه کنید و راه حل های گفته شده را استفاده کنید.

ویروسی که شما گرفتید از اینترنت وارد سیستم نشده است . و بارها توی همین تاپیک گفتم این ویروسها از طریق فلش مموری ها یا موبایل ها یا رم ها وارد سیستم می شوند .

سیستم شما دچار ویروس autorun.inf شده و همین ویروس باعث می شه که پنجره ها توی یه صفحه جدید باز شوند و فولدر اپشن هم از بین بره .

اگه ویروس توی سیستم شما باشه و شما اقدام به برگرداندن فولدر اپشن با روشهایی که توی صفحه اول این تاپیک گفتم یا با برنامه ای که در زیر معرفی کردم فایده ای نداره بازهم مشکلات ایجاد خواهند شد .

این ویروس ها خیلی حرفه ای هستند و خودشون را توی درایو های دیگه مخفی می کنند و تا وقتی از درایوهاتون این ویروس را از بین نبرید با 100 با عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نخواهد شد و با یکبار کلیک کردن روی یک درایو دوباره ویروس فعال خواهد شد .

با برنامه زیر می تونید فولدر اپشن را برگردونید .

پس شما باید ابتدا یه انتی ویروس مثل بیدیفندر یا کسپراسکای یا نود32 روی سیستم نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سپس از طریق safe mode اقدام به اسکن کردن همه درایو های خودتون بکنید .

از برنامه زیر برای از بین بردن ویروس اتوران استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =

با برنامه زیر می تونید فولدر اپشن را برگردونید . اما اگه ویروس توی سیستم فعال باشه باز هم فولدر اپشن با یه ریستارت پاک می شه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز هم میگم حتما باید ویروس را از روی سیستم خودتون پاک کنید و گرنه تا وقتی ویروس از روی سیستم پاک نشه باز هم فولدر اپشن حذف خواهد شد .

با انتی ویروس هایی که گفتم به شرطی که اپدیت شده باشه .

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلا دوست عزيز و يار خستگي ناپذير
    ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    you need administration to continue the installation
    اين پيغام براي نصب و اجراي برنامه هاي قبلي مياد بايد چكار كنم (البته كامپيوتر خواهرمه )

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلا دوست عزيز و يار خستگي ناپذير
    ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
    you need administration to continue the installation
    اين پيغام براي نصب و اجراي برنامه هاي قبلي مياد بايد چكار كنم (البته كامپيوتر خواهرمه )
    سلام دوست خوبم

خواهر شما از یوزر limit استفاده می کنه ؟

این پیغام یعنی اینکه باید یوزر administration به شما اجازه نصب برنامه را بده . یعنی شما در حالت limit بدون اجازه یوزر ادمین نمی تونید برنامه را نصب کنید .

در مورد اون مقاله ای هم که برام ارسال کرده بودین خوندم . مقاله خوبی بود

اما باید بگم که جای این نوع مقالات توی انجمن نرم افزاری نیست شما باید به انجمن مقالات رجوع کنید و تاپیک خودتون را اونجا بزنید و تمام مطالب خودتون را اونجا توی اون تاپیک مطرح کنید تا به عنوان یه مقاله اونجا باشه تا تمام دوستان بتونند ازش استفاده کنید .

بنابراین شما به ادرس زیر رجوع کنید و مقاله خودتون را اونجا بزارید تا همه بتونند استفاده کنند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق و پیروز باشید .

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت دوستان گرامي

من يه ويروس سيستمم گرفته كه وقتي فايلاي مخفي رو تيك show ميزنم سريعا برميگرده به همون مخفي بودن

من كارايي كه صفحه اول گفتينو كردم ولي مشكلم حل نشد

لطفا كمكم كنيد

کـاربـر بـاسـابـقـه mojtaba182003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    IRAN . YAZD

پيش فرض

اين ويروس لعنتي كچلم كرد

هيچكي نيست به دادم برسه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •