یک سوال دارم
من روی هر درایو click میکنم یک صفحه جدید باز میشه و همون صفحه ای که click کردم به درایو مورد نظر نمیره . folder option هم پاک شده . این انفاق ها 10 دقیقه بعد از فرمت داریوی که ویندوز روش نصب بود و نصب جدید ویندوز اتفاق افتاد . به اینترنتم وصل نشده بودم که بگم ویروسی شده تازه برنامه خاصی هم روش نصب نکردم . آیا ویروس خاصی گرفته؟
من قبل از فرمت داریو و نصب مجدد ویندوز همین اتفاق افتاده بود برام ، یعنی هم folder option حذف شده بود هم با click روی درایو به داریو مورد نظر مستقیم نمی رفت و صفحه جدیدی باز میشد و درایو نشان داده میشد اما با اینکه دوبار فرمت کردم باز همین اتفاق افتاد . میشه بگید چیکار کنم؟
قبل از نصب مجدد ویندوز
آنتی ویروس avg هم نصب کرده بودم ورژن 7.5 متاسفانه وقتی از طریق سایتش اقدام به آپدیت کردم سریال نامبر از کار افتاد و جتی نمیشد آنتی ویروس رو uninstall کرد . دسترسی به داریو ها هم غیر ممکن بود و باید توی addrees bar تایپ میکردی اسم داریو رو تا به داریو مورد نظر میرفت . وقتی آنتی ویروس رو پاک کردم با دردسر اجازه دسترسی به داریو ها رو داد .
منم از برنامه ای که تو صفحه اول تاپیک هست به اسم Ravmon Removal استفاده کردم تا فولدر آپشن را بر گردونه . اما کار نکرد یعنی بعد از ریستارت هیچ فرقی نکرد .
از تو group policy هم folder option رو برگردوندم اما هر وقت ریستارت کنم و سیستم بالا بیاد باز folder option نیست .
اون گزینه ای هم که تو فولدر آپشن هست که مخصوص نمایش پسوند فایل ها هست هم همش تیک دار هست و هرچی تیکش رو بر میدارم باز هست .
نمیدونم اصلا چه ویروسی گرفته .
من تو رجیستری هم رفتم به مسیر HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Pol icies\Explorer رفتم
و اونجا NoFolderOptions درست کردم و Value صفر بهش دادم . folder option نمیاد . اما وقتی تو gorup policy میرم عدد صفر یا 1 دادن تو NoFolderOptions توی Remove the Folder Options menu item from the Tools menu را enabale و disable میکنه اما فولدر آپشن رو نمیاره . اما وقتی تو gorup policy تغییر میدم Remove the Folder Options menu item from the Tools menu و enable میکنم فولدر آپشن میاد و دوباره که کامپیوتر log off یا ریستارت میشه فولدر آپشن هم حذف میشه . باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
از برنامه RRT هم استفاده کردم . اولش که کامپیوتر ریستارت شد folder option اومد گزینه my network place هم تو Start اضافه شد . اما بعد از چند بار refresh کردن نا پدید شد folder option
میشه یکی راهنمایی کنه ؟