برادرم به دیدن نیست که گیر رم و رام میدید به i900 دیدید که یک نفر خریده و میگه هنگ تو کارش نیست و سرعتش هم ترکونده......کلاس ادم میاد پایین وقتی یک ....بزاره در گوشش........
برادرم به دیدن نیست که گیر رم و رام میدید به i900 دیدید که یک نفر خریده و میگه هنگ تو کارش نیست و سرعتش هم ترکونده......کلاس ادم میاد پایین وقتی یک ....بزاره در گوشش........
پشتش واقعآ خشکله !!!خيلي خوشگله
مي دونيد كه من Htc هم دوست دارم
دوست عزیز شما درست میفرماییدبرادرم به دیدن نیست که گیر رم و رام میدید به i900 دیدید که یک نفر خریده و میگه هنگ تو کارش نیست و سرعتش هم ترکونده......کلاس ادم میاد پایین وقتی یک ....بزاره در گوشش........
خیلی مستفیز شدیم از نظرات گه ار بارتون
حالا اگه میشه لطف کنید برید به همون تاپیک آی 900 و باهاش حال کنین
داریم حال می کنیم اگه شما بوق نزنید................
ببین میخوای آمار پستات بره بالا خلاصه میخوای اسپم بازی کنی برو همون کلوپ سامسونگ !!
اینجا جای اینکارا نیست
راستی همون نبش تاپیک هم خوبه که میکنی !! همون رو ادامه بده ایشالله میرسی به بوی ایران !!
اینجا رو بیخیال شو !!
مدیر جون پستهای شر و ور ایشون رو بپاک
بهراد کاملا راست میگه
این تاپیک اصلا جای پست های اسپم و... نیست و بی خود آمار پست ها تو نبر بالا!!!!!!!!!!!!!!
@علی ریسر و shatdown
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید و بحث را به انحراف نکشید(عجب جمله ای)
علی این خودش یه ابر اسپم بود !! چون توش 10 تا اسپم بود
ولی جدآ علی این کارا چیه ؟؟ با سونی لجی چرا سره ما در میاری ؟؟
خاب اصلآ کی گفته بیایی با ما بحث کنی ؟؟ هم تو هم همون سامان ؟
راست میگه علی دیگه...........اینجا باید اسم تاپیک میشد اسپم........من که 2 تا پست دادم.........همین بهراد و حمید و مصطفی این جا رو اباد کردند با اسپم.............
خوبه یه گوشی در کل محصولات سونی اریکسون پیدا نمیشه که امکانات ان 96 رو یکجا داشته باشه والا...
کل امکانات پیش کش
حداقل دی وی بی اچ داشته باشه !!!!!
لطفا دوباره شروع نکنین
اگه علاقه ای به ان 96 یا نوکیا ندارین کسی شما رو مجبور نکرده که بیاین اینجا و تعریف کنین از این گوشی یا برند
shutcown خان این جمله ali racer در قبال noisymind بود کهاز ان96 انتقاد کرد و من از همین جمله برای شما و همین طور علی ریسر استفاده می کنم اگه علاقه ای به محصولات سونی اریکسون ندارید ندارید کسی شما مجبور نکرده بیاید اینجا پست بدید و خواهشا جو تاپیک به هم نریزید
آقایون شما که مامور مخصوص حاکم بزرگ شدید(علی و شات داون) چیکار به ما دارید که ما اسپم میدیم یا نه؟ شما که نه از اس ای خوشتون میاد نه میخواید بخرید. شما دیدید ما بیایم تو کلوپ نوکیا از این حرفا بزنیم؟ بس کنید دیگه. اه اه
کلوپ شما سوت و کور شده حسودیتون شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)