تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 737 اولاول ... 94955565758596061626369109159559 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اگه ممکنه. ترتیب اولویت ها و نوع مصرفت رو بگی. راحت تر میشه راهنمایی کرد
    مصرف خانوادگي ، امنيت هم اين وسط مهمه كه پرايد بوي از امنيت نبرده
    اپل هم با اين كه خودم دوست دارم و ظاهر قشنگي داره اما دوستان مي گن موتورش قدرتي ندره و....
    گلف هم واقعا پيدا كردن يه گلف تميز سخته البته نمي دونم ماشين هاي آلماني خرجاشون چطوره....
    من با اين پول ميخوام بهترين انتخاب كنم واسه همين با بچه هاي فروم مشورت گرفتم !
    اما هنوز سره دو راهي هستم، گلف يا پرايد
    البته يكي از دوستامم مي گه اپل هم تو تيپ هاي مختلف هست و از لحاظ قدرت ماشين خوبي هست اگه 1800 بگيري اونم 95 تر و تميز .... چون پرايد سرعت ميره بالاي 130 ديگه امنيت 0 ميشه درحالي كه در اپل به خاطر سنگيني ماشيني و وزن بالاش نتيجه كاملا برعكسه!

البته اينقدر كه وب گلف رو شنيدم بد گلف رو نشنيدم اما بازم تا پيدا گردن يه گلف تميز موندم

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اقا گلف رو بگير لذتي كه تو رانندگي با گلف هست تو پرايد نيست
    از نظر خرج هم بگردي يه تميز گير بياري خرج زيادي روت نميزاره
    من باشم گلف رو بر ميدارم
    100% موافقم چون زياد تعريفشو شنيدم.. به نظرت تو پاركينگ ميشه يه گلف تميز گير آورد؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنونم .من خودم گلف هم سوار شدم هم پاسات .و کلا وقتی سوار ماشنای آلمانی میشم واقعا لذت خاصی دارن.
    بازم میگردم یه چند نفر آشنا دارم .راستش اولش تصمیم داشتم پراید بخرم که یکی از دوستام گلف خرید(قبلا یه بی ام و 518 داشت)وقتی سوارش شدم واقعا نرمی خاصی داشت .به نظرم گلف خوبه ولی در مورد خرجش و پیدا کردن یه ترو تمیزش شک دارم .

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فرشاد مرسی کار من رو تو کردی .
    این مطلب توی مجله ماشین شماره 300 چاپ شده توی صفحه 10 همون مطلبی هستش که میگفتم راستی اگه میشه فرشاد بقیه مقاله رو هم یه جوری بزار اینجا چون یه چیزایی هستش که امکان داره بدرد بخوره .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حسین جان.
    راستش اینجور ویدیو ها زیاد ارزش ندارن. شکی نیست که تندر 200 تا رو حتما میره

ولی این ویدیو تا 180-190 بیشتر نشون نداده. بعدش یه دفعه میره واسه یه صفحه سیاه که روی 200+ خورده ای(شاید 2 تا) هت.

ولی دلیل دیگه ای هم هست. مثلا اینکه اینجور ویدیوها که جاده رو نشون نمیده زیاد جالب نیستن. چون ما نمیبینیم شرایط جاده رو. مثلا شیب جاده که ممکنه سرازیری باشه.

ولی در کل جالب بود و دستت درد نکنه

بله یکم که دقت کردم به ساعت خودرو دیدم که موقعی که 160 تا میرفت ساعت فکر کنم 10 بود ولی وقتی
    که 200 به بالا رو نشون داد ساعت کلا تغیر کرده بود .

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض امروز خوندم

البته سرمست جان جمع شدن ماشین باعث نا امن بودن اون نیست و مثلا در تصادف های شدید قسمت جلوش کاملا جمع میشه و این موضوع باعث میشه که انرژی تصادف توسط بدنه و شاسی جذب بشه تا اینکه حداقل آسیب به کابین برسه و عکس این موضوع هم دقیقا پرایده
    بله عزيز اين مطلب رو امروز خوندم كه توي تصادفات اين ماشين خيلي ايمن تر هستش و آسيب به سرنشينان نميرسه و شايد فقط بدنه جمع بشه ممنونم ازت كه منو راهنمايي كردي

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض واقعآ ازتون ممنونم

واقعآ ازتون ممنونم به خاطر مقايسه ايي كه گذاشتين. منو خيلي كمك كردين الان كه دارم بررسي ميكنم بين مگان و مزدا3 توي اين مشخصات مگان جلوتره : فضار سرنشين جلو ، فضاي سرنشين عقب ، حمل بار ، راحتي كلي ، تجهيزات رفاهي ، ارزش در برابر پول ، بازار فروش و مزدا هم توي طراحي كه همه قبول دارن ، قدرت واكنش موتور كه اين هم به خاطر اسپرت بودنش هستش ، شتابگيري و مصرف سوخت.همونطوري كه همتون گفتيد واقعآ سخته بين اين 2تا ماشين مقايسه كردن ولي اون چيزهايي كه مدنظر من هستش توي مگان ميبينم چون توي خيلي از گزينه ها يكي هستن فقط توي فضاي سرنشين چه جلو و چه عقب تجهيزات رفاهي بازار فروش و خدمات پس از فروش خوب مگان سرتره كه براي من اين چيزها مهمتر هستش.
    نميدونم بايد چه طوري از همتون قدرداني كنم چون واقعآ كمكم كرديد.بازم اگر مطلبي ، صفحه اسكني چيزي هست برام بزاريد تا بتونم بازم بيشتر و بهتر اين 2 تا رو با هم مقايسه كنم.
    بازم ممنونم

داره خودمونی میشه bi7323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تو دنیا

پيش فرض

تاپیک بشدت عصبانی شده

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

واقعآ ازتون ممنونم به خاطر مقايسه ايي كه گذاشتين. منو خيلي كمك كردين الان كه دارم بررسي ميكنم بين مگان و مزدا3 توي اين مشخصات مگان جلوتره : فضار سرنشين جلو ، فضاي سرنشين عقب ، حمل بار ، راحتي كلي ، تجهيزات رفاهي ، ارزش در برابر پول ، بازار فروش و مزدا هم توي طراحي كه همه قبول دارن ، قدرت واكنش موتور كه اين هم به خاطر اسپرت بودنش هستش ، شتابگيري و مصرف سوخت.همونطوري كه همتون گفتيد واقعآ سخته بين اين 2تا ماشين مقايسه كردن ولي اون چيزهايي كه مدنظر من هستش توي مگان ميبينم چون توي خيلي از گزينه ها يكي هستن فقط توي فضاي سرنشين چه جلو و چه عقب تجهيزات رفاهي بازار فروش و خدمات پس از فروش خوب مگان سرتره كه براي من اين چيزها مهمتر هستش.
    نميدونم بايد چه طوري از همتون قدرداني كنم چون واقعآ كمكم كرديد.بازم اگر مطلبي ، صفحه اسكني چيزي هست برام بزاريد تا بتونم بازم بيشتر و بهتر اين 2 تا رو با هم مقايسه كنم.
    بازم ممنونم
    البته ببخشید بازم تکرار میگنم , مگان 2000 و مگان 1600 کاملا دو ماشین متفاوت هستند واصلا قابله مقایسه نیستن این مقایسه مجله ماشینم برای مگان 2000 بود .

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من به یه نکته بسیار جالب پی بردم واقعا عجب مملکتی داریم ما . در حالی که قیمت مزدا 3 و مگان 35-36 میلیون تومنه قیمت ماکسیما دنده ای هم 35 میلیونه و اوتماتیک 38-39 تومن واقعا خیلی غیر منطقیه ادم ماشین 220 اسب بخاری و به اون خفنی رو نخواد بخره بعد بخواد مثلا مزدا 3 یا مگان بگیره واقعا مملکت مسخره ای داریم اقایون الکی بامبول در میارن میگن قیمت اهن و فولاد گرون شده برای همین قیمت ماشین تا 50% هم زیاد شده واقعا خیلی خوب سره مردم رو شیره میمالن جالبه که فقط تو ایران قیمت ماشین زیاد شده خدایا پناه میبرن به تو از دست این ... چی بگم .
    واردات مگان هم بخاطر مشکلی که سره صادرات سمند به ترکیه پیش اومد قطع شده که مثل اینکه به خاطر خدمات نامطلوب ایران خودرو تو ترکیه برای سمند جلویه واردات سمند رو تو ترکیه گرفتن اینا هم به خاطر همین جلویه واردات مگان رو اینجا گرفتن حالا میگن قراره این مشکل حل بشه ؟!
    Last edited by Bracket; 20-04-2008 at 00:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •