باشرمندگی تمام منظور از این که میگید فایل dyn const.bin رو داخل config کپی کنم چیه این فایل رو از کجا گیر بیارم واین elf ها مثل پچ ها مخصوص یه گوشین یابه همه با هرفریموری میخورن گوشیم کا810 با فریمور r8ba024 هست واز شما تشکرمیکنم
باشرمندگی تمام منظور از این که میگید فایل dyn const.bin رو داخل config کپی کنم چیه این فایل رو از کجا گیر بیارم واین elf ها مثل پچ ها مخصوص یه گوشین یابه همه با هرفریموری میخورن گوشیم کا810 با فریمور r8ba024 هست واز شما تشکرمیکنم
سلام دوستان
ميشه از دوستان يكي زحمت بكشه ELF هاي مربوط به k810 ورژن R8BA اينجا بده و كمي توضيح بده كه كدوم فايل هارو بايد رو K810 پچ كنيم تا sleep mode ها رو K810 جواب بده و كلا چطوري اين sleep mode رو بايد راه اندازي كرد ؟
ممنون
شما بايد فريمور گوشي w810 رو دان كني و اون فايل كه گفتي داخلش هست
بيشتر elf ها به همه گوشي ها ميخورن!!!
اون قسمتي كه قرمز كردم مخصوص شماست
بجز اون لينك بالا كه قرمز كردم بقيه مخصوص شماست...شما اگه اون كاري كه بالا براي w810 گفته شده انجام بدي روي گوشيت elf رو گوشيت ميخونه!!!elf هم برات گذاشته اون لينكي كه سبز كردم!!!
Last edited by Hadi King; 08-05-2008 at 15:27.
اشتباه شد.....
سلام
گوشی من k810 هست و پچی که قرار دادین را ریختم ولی الان که میخام فایلهای elf را اجرا کنم گوشی ریست میشه
در ضمن آیکن فایلها ی elfهم به شکل مرغ نشون داده میشه
کسی میتونه کمک کنه؟
جديدترين پچ libary مخصوص گوشيت رو از سايت بالا دان كن و روي گوشي بريز ببين درست نميشه!!!!
موفق باشيد!![]()
راستی فایل "DYN_CONST" مربوط k810 هم همراه پچ elf نیست
ایا میشه اون فایلی که همراه w810 هست استفاده کرد؟
اگه نه از کجا باید پیدا کنم؟
من یک دفعه بدون DYN_CONST امتحان کردم ولی گوشی ریست میشد
با سلام
دوستان من پچ elf رو نصب كردم و الان گوشيم اين فايلها رو ميخونه ، هر كدوم از فايلهاي elf رو كه اجرا ميكنم يا اجرا نميشه يا اگر هم ميشه نصفه نيمه
مثلا اون فايل elf كه از صفحه عكس مياندازه رو اجرا ميكنم و دكمه ي مديا پلير رو كه ميزنم هيچ اتفاقي نمي افته يا اون فايل ساعت كه كنار باطري مياد ، اجرا ميشه ولي فونتهاش اون قدر بزرگ هستند كه نصف يكي از اعداد رو فقط ميبينم لطف كنيد بگيد مشكل كجاست
درضمن گوشيم w700i هست
شما فایل داین رو پاک کن از اول بریز حجمش صفر هست
ميشه استفاده كرد چون مراحل انجام elf k810 مثل w810 هستش!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)