ok 357651017478941
ok 357651017478941
نه عزیز من این کارا رو برای پول و این چیزا نمیکنم یه جور وظیفه میدونم وقتی می تونم به کسی کمک کنم ازش دریغ نکنم.
این هم برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه های عزیز امیدوارم از دست من ناراحت نباشید چون من بی تقصیرم سایت سیمبیان خرابه الان دوباره نوشته که فردا یعنی 12 فوریه درست میشه امیدوارم فردا همه مشگلا حل بشه اینم پیغام سایت:
Following the re-enablement of Developer Certificates (Open Signed) this morning we have continued to have issues with our hardware. Developer Certificate creation has been disabled temporarily again (15:00 UK Time 11th Feb) and will be re-enabled on 12th February at approximately 08:00 UK Time. We apologise for the contining problems, this measure has been taken to ensure that the site is stable for Express and Certified Signed submissions.
Last edited by sarmast65_ata; 11-02-2008 at 19:33.
سلام من مسعود هستم و از آموزشهای شما بسیار ممنونم
گوشی n73 دارم لطف می کنی اگه فایل key و cer برای گوشی من بسازی و اگر توانستی به من ایمیل کنی
با تشکر
IMEI:357652018249208
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم اگه به دادم برسی
قربان شما
سلام
آقا دیگه نمی خواد زحمت بکشی من خودم درست کردم
اینم از شانس شماهاست تا به امروز این سایت داشت به خوبی کارشو میکرد ولی امروز هم سر زدم باز هم نوشته 13 فوریه درست میشه فکر کنم یکم دندون رو جیگر بزارید همه چی حل بشه اینم پیغام این سایت:
Following the re-enablement of Developer Certificates (Open Signed) this morning we have continued to have issues with our hardware. Developer Certificate creation has been disabled temporarily again (14:30 UK Time 12th Feb) and will be re-enabled on 13th February at approximately 08:00 UK Time.
We apologise for the contining problems, this measure has been taken to ensure that the site is stable for Express and Certified Signed submissions.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)