البته ببخشید اون وسیله رو دانته ازش استفاده میکنه.
اینم دو تا عکس از این وسیله یکمی کیفیتشون پایینه.
این عکس هم این وسیله رو در حال پرتاب راکت نشون میده.
![]()
البته ببخشید اون وسیله رو دانته ازش استفاده میکنه.
اینم دو تا عکس از این وسیله یکمی کیفیتشون پایینه.
این عکس هم این وسیله رو در حال پرتاب راکت نشون میده.
![]()
وسیله ی نقلیه نیست.
مال نیرو هم نیست دانته با جنگ با یکی از حیواناتی که از جهنم به دنیا وارد شدند بدستش میاره.
حدود 4 نوع داره،
1- روی زمین موشک تک میندازه
2- در حالی که اکوئیپش کردی، بپری در حال پایین اومدن یک ماشین گان قدرتمند هست.
3- در حال لاک ایم اگر B رو بزنی همون ضراد خونه ای میشه که در عکس میبینید و دانته رو احاطه میکنه. البته فقط میتونید باهش یک موشک در اون حالت شلیک کنید اما برای محافظت خوبه.
اگر هم آپگرید شه انواع دیگه ای بهش اضافه میشه.
ممنون که توضیح دادی . من فقط از روی دمو فکر کردم که یه وسیله نقلیه است . راستی اون حیوان چه جوری بوده که همچین سلاحی رو داشته؟
پس امکانات جالبی داره .
ای خدا چرا واسه Pc دیر اومد ...)):
راستی مگه تریش نمرده بود ، پس این دختره که شبیه تریشه کیه؟
دوست عزیز ببخشید ولی من بازم نتونستم برم گیرم
به ruined church رسیدم باید چیکار کنم؟
میرم به lost woods که همش باز میاد سر جاش
ممنون میشم اگر کاملتر راهنماییم کنین
سلام
متاسفانه من بازی رو یکماهی میشه تموم کردم و کامل یادم رفته... یادمه دقیقا توی همون بالکونی که گفتم، پریدم پایین. توی کلیسا که رسیدم جایی نرفتم، ادامه دادم به جایی که رسیدم با نیرو با اون باس که Echidna بود اسمش و شبیه اژدها بود جنگیدم تا اون هاله های بنفش از بین رفت.
اما اگر مرحله ی چهاردهم اگر هستید، از کلیسا بیاید بیرون، از صحن کلیسا هم بیاید بیرون. حالا سمت راست دانته چندتا صخره ی خاکی هست که تشکیل یک پلکان رو داند. ازونها برید بیرون تا برسید به اول جنگل.
اینهم نقشه ی مرحله ی 14 بعد از اینکه خودتون اون باس رو شکست دادید.
توی نقطه ی زرد یک Red Seals جلوتون رو سیل میکنه و باید تمام دشمنان رو بکشید تا جلو برید.
همین دیگه معضل من اینه که هر جا میرم باز بر میگردم جاهای قبلی
اما این مرحله مثل اینکه مرحله 13 هستش و با دانته هست با نرو نیست
بازم ممنون از راهنماییات
ببینیم چه میکنیم
من گفتم دانته... منظورم این بود با باسی که یک بار نیرو باهاش جنگیده، باید بجنگید. درست در آخر مرحله ی 13.
اگر میخواید این ویدئو رو ببینید کامل مرحله رو رفته حجمش هم زیاد نیست:
در کل گفتم، جایی که هستید Ancient training Yard، برگردید تا برسید به Forest Ruins، از بالکن اونجا بپرید و ادامه بدید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)