برنامه محاسبه اینکه عددکامل است یا خیر
برنامه محاسبه اینکه عددکامل است یا خیر
سلام
لطفا میشه سوال منو بی جواب نذارین؟
سوال :
برنامه ای که عناصر یک ماتریس را بخواند و مشخص کند آیا این ماتریس قطری می باشد یا خیر؟
از یک حلقه استفاده کنید.ماتریس قطری ،ماتریس مربعی هست که درایه های خارج از قطر اصلی صفر باشن.حالا این حلقه باید این شرط رو بررسی کنه و اگر یکی از عناصر شرط رو نقض کرد پس ماتریس قطری نیست.برای خوندن عناصر آرایه هم که از دستور cin می تونید استفاده کنید.البته اگر کد رو آماده می خواید که...
عزیزم من خیلی مبتدی هستم لطفا جواب مساله رو به زبان ++c بدهید لطفا.مرسی
سلام به همه ی دوستان .... میخواستم تو نوشتن یک برنامه ساده منو کمک کنید ....
سوال برنامه : برنامه ای بنویسید که عدد 4 رقمی را از ورودی گرفته و ابتدا اعداد زوج را نشان دهد و بعد اعداد فرد <<
مثال 2376<<<<2637 با حلقه while باید نوشت .
من تا یه جایش حل کردم اما عدد آخر رو نشان نمیده ..... متغییر e که از نوع int است فقط یک عدد در خود ذخیره مکند اما برنامه من متغییر eداخل حلقه است و تو هر دور یک داده را باید درخود ذخیره کند؟
سوال من این هست که چجوری دو متغیر عددی را به همدیگر چسباند و چاپ کرد؟با تشکر ..منتظر هستم.
#include <iostream.h>
void main()
{
int a,b,c;
int e;
cin>>a;
while(a>0)
{
b=a%10;
c=b%2;
if(c==0)
{
cout<<b;
}
else
{
e=b;
}
a=a/10;
}
cout<<e;
}
سلام دوستان
من توی برنامه نویسی تازه واردم![]()
میخوام به زبان C++ برنامه بنویسم. گفتن برنامه های Borland C++ و Turbo C++ خوبن، که من فقط Borland رو گیر اوردم. در ضمن برنامه ی Code Blocks رو هم دارم.
اما طبق برنامه هایی که توی کلاس (توی جزوه) نوشتیم، خواستم برنامه بنویسم، اما نمیدونم چرا ارور میده همه ش و اجرا نمیکنه!
حتی الان متنشو با چندتا از متنهای توی نت مقایسه کردم و یکی بود.
میشه کمکم کنین؟
مرسی![]()
لطفا ارور ها رو بنويسيد دلايل زيادي هست
سلام به همه ی دوستان .... میخواستم تو نوشتن یک برنامه ساده منو کمک کنید ....
سوال برنامه : برنامه ای بنویسید که عدد 4 رقمی را از ورودی گرفته و ابتدا اعداد زوج را نشان دهد و بعد اعداد فرد <<
مثال 2376<<<<2637 با حلقه while باید نوشت .
من تا یه جایش حل کردم اما عدد آخر رو نشان نمیده ..... متغییر e که از نوع int است فقط یک عدد در خود ذخیره مکند اما برنامه من متغییر eداخل حلقه است و تو هر دور یک داده را باید درخود ذخیره کند؟
سوال من این هست که چجوری دو متغیر عددی را به همدیگر چسباند و چاپ کرد؟با تشکر ..منتظر هستم.#include <iostream.h>
int main(){
int a,b,c;
int e=0;
cin>>a;
while(a>0){
b=a%10;
c=b%2;
if(c==0){
cout<<b;
}
else{
e=e*10+b;
}
a=a/10;
}
cout<<e;
}ببينيد دوست عزيز من اومدم اول مقدار متغير e شما رو 0 دادم
هر بار به جاي اينكه b رو داخلش قرار بدم
e رو در 10 ضرب ميكنم و بعد به اضافه مقدار b ميكنم
كه چي بشه؟
هيچي مقدار قبلي e ده برابر ميشه مثلا اگه 5 باشه ميشه 50 و به اضافه مقدار جديد ميشه مثلا اگه مقدار جديد 3 باشه ميشه 53
آخر كار هم چاپ ميشه
همين
#include <iostream.h>
int main(){
int a,b,e=0;
cin>>a;
while(a>0){
b=a%10;
if(b%2==0){
cout<<b;
}
else{
e=e*10+b;
}
a=a/10;
}
cout<<e;
}
در ضمن در اين كد نيازي به C هم نيست
موفق باشيد
Last edited by Xilevens; 17-03-2011 at 21:25.
اکثرش مربوط به علائمیه که استفاده کردم.
اول برنامه، آخرش و در بین. مثل cin یا cout و بقیه.
حتی همین برنامه ای که توی این صفحه نوشته شده رو هم اونجا (Codeblocks) کپی کردم و باز هم همین ارورها رو میده.
لطفا ميشه خود ارور ها رو اينجا بنويسيد
شايد هدر ها رو پيدا نميكنه
چون اگه هدر ها رو پيدا نكنه به توابعي كه تحت هدر هستن گير ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)