چه ربطی به تحریم داره.اگه بخاد به تحریم باشه که nVIDIA AMD INTEL OCZ و هزاران کمپانی دیگه باید از لحاظ تحریم توی ایران مشکل داشته باشن چون همشون امریکایی هستن.![]()
چه ربطی به تحریم داره.اگه بخاد به تحریم باشه که nVIDIA AMD INTEL OCZ و هزاران کمپانی دیگه باید از لحاظ تحریم توی ایران مشکل داشته باشن چون همشون امریکایی هستن.![]()
ارمان جان من که بعد عید میخوام بگیرم یعنی گیر نمیاد؟>>؟>؟
تا اون موقع کارتهای جدیدتری وارد میشن!مثل 3870x2ارمان جان من که بعد عید میخوام بگیرم یعنی گیر نمیاد؟>>؟>؟
مگه 8800GT یادتون نیست؟
الان هر برندی بخوای پیدا میشه!
شما گفتی بودجه به اندازه کافی داری!یاسر جان همه میگن که gainward با قیمتی که تو بازار داره بهترین انتخابه شما چرا bfg رو توصیه میکنی؟
من هم گفتم برند BFG که بهترین کیفیت و گارانتی رو داره...پس ارزش داره!
ببینم این 3870x2 چند درصد قوی تره از Evga 8800 Gts 512mb و چقدر گرونتره؟؟
تقریبا 30 در صد قویتر در 3D Mark نشون داده!ببینم این 3870x2 چند درصد قوی تره از Evga 8800 Gts 512mb و چقدر گرونتره؟؟
قیمت 8800GTS بین 340 تا 400 دلار هست.
قیمت 3870x2 با برند ایسوز 449 دلار هست!
خوب حالا به نظر خودت این که گرون تره میارزه صبر کنی تا NVIDIA کارت خودشو بزنه ؟؟
اگه منظورتون 9800 هست قیمتی بالاتری نسبت به 3870x2 خواهد داشت و تقریبا به گفته برخی افراد تقریبا در یک سطح قرار خواهند داشت(فقط یک نظریه هست همه چیز بهد از تولید معلوم خواهد شد)خوب حالا به نظر خودت این که گرون تره میارزه صبر کنی تا NVIDIA کارت خودشو بزنه ؟؟
اره منظورم همون بود...پس فعلا تا عید صبر کنیم ببینیم دنیا دسته کیه؟؟
راستی
این OPENGL 2 چی هستش؟؟؟![]()
دوستان شهرستانی لطفا شرکت کنید:
از قیمت و برندهای موجود در شهر خودتون خبر بدید.
اصفهان اون جاهایی که من میشناسم هیچ خبری نیست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)