تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 59 از 2403 اولاول ... 949555657585960616263691091595591059 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسي.اسپليتر ديگه چيه؟به من كه غير از مودم چيزي ندادن.فكر كردم اسپليتر همون ميكروفيلتره!آدرسي از فروش ميكرو ----- بدين ممنون ميشم.

داره خودمونی میشه behnam.sabet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تست سرعت دانلود از تورنت ...256 پارس آنلاین...رشت .گلسار .722

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تست سرعت دانلود از تورنت ...256 پارس آنلاین...رشت .گلسار .722

خوش به حالت! من که الن چند روز هست سرعتم خیلی داغونه! همش نوسان داره! بزور برای چند ثانیه میرسه به 14!

با 128kb

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جان مودم من با شماها فرق داره ( مارک مودم من Asus هستش ) ... مارک مودم شما دقیقا چیه ( بهمراه شماره ورژن ) ؟
    فرقی نمیکنه، مودم های ما فقط ورژنش فرق میکنه، همه همون Asus هست، من آپلود کردم، تو لینکش رو بزار پست اول:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسي.اسپليتر ديگه چيه؟به من كه غير از مودم چيزي ندادن.فكر كردم اسپليتر همون ميكروفيلتره!آدرسي از فروش ميكرو ----- بدين ممنون ميشم.
    اسپلیتر جدا کننده خط Adsl از یکدیگر و تلفن می باشد که علاوه بر ان همانند میکرفیلتر مانع از تداخل و نویز در خطوط می شود

برخی مودم ها سرخود چنین امکانی دارند و برخی دیگر خیر

اسپلیتر و میکروفیلتر را می تونید از ISPخودتون تهیه کنید یا اینکه از پاساژ گهر در حاجی آباد سوال کنید

6. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

13

سلام دوستان.
    من تازه تو این فوروم ثبت نام کردم. خیلی وفت بود که دنبال یه همچین جایی میگشتم (البته قبل از اینکه ADSL بگیرم).
    یه مشکل خیلی خفن برام پیش اومده و راستشو بخواین از اونجا که روشنفکرم به صحبت های بروبکس این فروم بیشتر اعتماد دارم تا خو مسئولین شرکت ها.
    من یه 128 8GB پارس وی دارم که با همسایمون شیرش کردم (البته به صورت NAT که کاره خودم بوده. یعنی اون آقای سعادتمند برام بصورت Bridge نصبش کرد و خودم NAT کردم. یه 30000 تومنی از رو دوشم برداشتم!!!!!). با یه نرم افزار Bandwidth Monitor هم بزور ترافیک رو کنترل می کنم که من یا همسایمون بیشتر از 4GB نره. خلاصه مشکل اصلی من اینه که 2 شب تا 6 صبح سایت برام ترافیک می نویسه!!!!!! تازه هروقتم میخوام چک کنم باید مودم رو یدور خاموش روشن کنم!!!!! یکی اینجا به من بگه مشکل ار کجاست. چون که 2~3 GB ترافیک بیچارم پرید!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

13 Help me Fast

سلام دوستان.
    من تازه تو این فوروم ثبت نام کردم. خیلی وفت بود که دنبال یه همچین جایی میگشتم (البته قبل از اینکه ADSL بگیرم).
    یه مشکل خیلی خفن برام پیش اومده و راستشو بخواین از اونجا که روشنفکرم به صحبت های بروبکس این فروم بیشتر اعتماد دارم تا خو مسئولین شرکت ها.
    من یه 128 8GB پارس وی دارم که با همسایمون شیرش کردم (البته به صورت NAT که کاره خودم بوده. یعنی اون آقای سعادتمند برام بصورت Bridge نصبش کرد و خودم NAT کردم. یه 30000 تومنی از رو دوشم برداشتم!!!!!). با یه نرم افزار Bandwidth Monitor هم بزور ترافیک رو کنترل می کنم که من یا همسایمون بیشتر از 4GB نره. خلاصه مشکل اصلی من اینه که 2 شب تا 6 صبح سایت برام ترافیک می نویسه!!!!!! تازه هروقتم میخوام چک کنم باید مودم رو یدور خاموش روشن کنم!!!!! یکی اینجا به من بگه مشکل ار کجاست. چون که 2~3 GB ترافیک بیچارم پرید!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.
    یه 24 ساعت اینترنت رو از حالت Share در بیار، و در طول روز اصلا استفاده نکن و فقط همون بین ساعات 2-6 استفاده کن ببین چی میشه.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.
    دوست عزیز در سایت پارس آنلاین چک کردید ؟

برای چک کردن در سایت باید ابتدا شما دیسکانکت بشید و چون دو کاربر هستید یا باید هر دو DC بشید یا اینکه یه لحظه مودم رو خاموش کنید

ممکنه شما مثلا از ساعت 10 شب تا 6 صبح فردا On باشید و پس از چک کردن در سایت خواهید دید که ترافیک شما کم شده

اینگونه است که از ساعت 10 شب تا 2 بامداد ، ترافیک رو حساب میکنه ولی از ساعت 2 بامداد به بعد به حساب نمیاد

شما یکبار با همسایه تون هماهنگ کنید که ساعت 2 شب دانلودها رو شروع کنید تا 6 صبح (صرفا در این بازه زمانی )

(ساعت 2 شب یکبار مودم رو خاموش و روشن کنید و ساعت 6 هم مجددا تکرار کنید)

حال در سایت چک کنید که ترافیک کم شده یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امروز ساعت 12 ظهر اينترنت پارس آنلاين 48 كيلو بايتيم فعال شد.البته چون تو اوج ترافيك شروع به كار كردم سرعت بين 28 تا 38 در نوسان بود.
    تجربه adsl براي بار اول فوق العادست!!!
    تو 1 ساعت 120 مگ دانلود داشتم.
    ببينم ميتونم ركورد 50 گيگ تو يك ماه رو بشكنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •