این انیمه با احساسات آدم بازی میکنه
یک بار گفتین دوباره چرا می گین؟
یکم مطالع تان را بیشتر کنید
اگر کلمه انیمی و مانگا را توی ویکی پدیا نگاه می کردین می فهمیدی انیمه کارتون بچه ها نیست ( بر عکس فکر مردم عادی که اطلاعات زیادی ندارن)تعداد محدوی از انها مال بچه ها است
برو یک نگاه به این بنداز
مانگا
تقسیم بندیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
انیمهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ناروتو هم یک انیمی است که بر اساس مانگا اش ساخته شده و مخصوص یک گروه سنی دیگر است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن شما انیمی را دوست ندارید چرا انقدر اصرار می کنید؟
می توانید چیز های دیگر ببینید کسی شما را مجبور نکرده این را حتما ببینید .کلی چیز های شاد دیگر موجود است.(اگر فکر می کنید این شاد نیست)(من این را شاد می دانم)
خلاصه قسمت 57 -58
گروه هفت به ماموریتی میره . که از یک معبد محافظت کنه سر محل قرار ملاقات ناروتو به طور اتفاقی(فرار کردن از دست یک گراز) معبد را پیدا می کنه که سای میبنه و فکر میکنه دشمن است و باحاش میجنگه تا وقتی که رئیس معبد و یاماتو میان جداشون می کنند( سای و ناروتو عین هم با هم دعواشون میشه کی دعوا رو شروع کرد یاماتو و رئیس معبد یقهاشون را عین بجه میگیرن و جداشون می کنند.)
بعد از ملاقات به معبد می رن ( که کلی پله داره و سای موقعی ناروتو بالا امد کله پاش کرد پایین .یاماتو اگر ناروتو رو نگرفته بود حساب سای را می رسید. قیافه ناروتو دیدنی بود)
در انجا علت مراقبت از معبد را به گروه میگه و بعد موقعی که افراد معبد در حال تمرین بودن نارتو میره سراغ سای (برای ادامه دعوا) وانجا میفهمه نگاه افراد معبد به سای مثل افراد کونوها به خودش است و می فهمد اتفاقی مشابه سای براش افتاده.)در همین هین هم به معبد دستبرد میشه.
از وقت میان برنامه هم ساکورا بخاطر اینکه ناروتو اتقش را تمیز نکرده بود سرزنش می کرد که یکهو یک سوسک امد رد شد و ساکورا هم تو اتاق ناروتو با کلی وسایل برخورد کرد.از شدت عصبانیت هم مشت جانانه نصار ناروتو کرد.
Last edited by zed2; 11-05-2008 at 17:02.
آقای *Batman* میشه بگین شودای دیگه کیه؟؟من هر چی مانگا رو خوندم چیزی بنام شودای ندیدم.
در مورد این سوالتون اونطور که من از مانگا فهمیدم فکر کنم برای نابودی کونو ها ازش استفاده کرد.حالا اینجا یه سوال پیش میاد؟
1-مادارا از کیوبی برای مبارزه با شودای استفاده کرد یا برای نابودی کونوها یا اینکه به قول خودش کیوبی یه بلای طبیعی بود؟ یا اینکه میخواست Uchiha رو نابود کنه به خاطر اینکه بهش پشت کردن.؟
من که گیج شدم .نمیدونم بالاخره کدومش درسته؟
آقای zed2 فکر کنم Jiraiya منظور بدی نداشتن که شما اینطوری با ایشون برخورد میکنین.
-----------------
خوب من امروز 3 ساعت داشتم کلمه به کلمه مانگا ی 393 تا 399 رو می خوندم.
خیلی چیزا رو فهمیدم.مثلا اینکه چرا ایتاچی قبل از مرگش دستش رو گذاشت رو پیشونی ساسوکه.
با این کارش تمام قدرتهاشو به ساسوکه منتقل کرد و اگه دقت کرده باشین تو مانگا 397 صفحه 3-4 با چشاش آماتراسو رو اجرا میکنه و جالبتر اینکه چشماش میشه مثل مانگکیوی کاکاشی.
همونطور که قبلا گفتم ایتاچی از کونو ها دستور گرفته بود که خاندانش رو نابود کنه که مادارا هم تو این کار کمکش کرده بود.
فهمیدم که برادر مادارا خودش چشماشو به مادارا داده بود تا بتونه از خاندانشون محافظت کنه.ولی متاسفانه خاندانش این رو قبول نداشتن و فکر میکردن مادارا خودش چشمای برادرشو در آورده.
اینطور که فهمیدم تنها چیزی که میتونست کیوبی رو کنترل کنه قدرت اوچیها بود و البته توبی.
فهمیدم که ایتاچی تو مبارزه با ساسوکه از تمام قدرتش استفاده نکرد وگرنه میتونست ساسوکه رو بکشه.
دوستان به این عکس که مربوط به صفحه 1-2 مانگا 398 هست دقت کردین؟؟؟
چشمای کیوبی هم شارینگانه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر شما این درسته یا اینکه فقط یه عکسه.
خلاصه فهمیدم که مادارا آدم خوبی بوده.و اینکه فکر کنم سنش بیشتر از 100 سال باشه.
![]()
قبلا پست داده بود صفحه قبل ظاهرا مدیریت پاکش کرده.
من فقط اطلاعات دادم و گفتن مطالعه تان را بیشتر کنید.
بهش لینک هم دادم که ببینه مانگا و انیمه دقیقا چیه تا بر اساس علاقه اش بره دونبالش.
این صفحه مانگا رو که گذاشتی واقعی است!!!!
یعنی کیوبی هم شارینگان داره و احتمالا ناروتو هم می تونه از شارینگان کیوبی استفاده کنه!!!!!!!!!!
استاد شودای همون هوکاگه اوله.من خیلی دوستش دارم. کارش حرف نداره.
فعلا که مانگا همش شده Uchiha Clan و بس.به جای ناروتو باید اسمشو میذاشتن ساسکه یا اوچیها.
وای .چی میشه اگه اینطور باشه.صد در صد شکست ناپذیر.این صفحه مانگا رو که گذاشتی واقعی است!!!!
یعنی کیوبی هم شارینگان داره و احتمالا ناروتو هم می تونه از شارینگان کیوبی استفاده کنه!!!!!!!!!!
Last edited by *Batman*; 11-05-2008 at 19:15.
به نظر من ناروتو يك هوكاگه ميشه. البته تو قسمت هاي آخر.
حالا یک مانگا اینجوری شده ها
ولی فکر کنید ناروتو اخرش با شارنگان کار کنه...چی میشه...
باید دید. امید وارم از این پایان های الکی نشه.![]()
سلام
آقا Mohammadzero
لطفا عکسهایی که می گذارید از منبعی نباشد که فی..لتر شده....یه نگاهی هم به سایت منبع بندازید..
من نه دیگه این جا پست می دم نه عکس می ذارم هر چی پست دادم پاک می کنید؟
سلام
خوب دوست عزیز
چرا ئپستهایی می دهید که پاک می شوند؟
یه عده پستهاتون که درباره تبادل انیمیشن و اینها بود که خلاف قوانین است.یه سری هم اصلا ربطی به موضوع تاپیک نداشت.
این دوتا عکس آخری هم که منبعش ناجور بود و البته فی...ل..تر.....
اگر کمی در هنگام ارسال پست دقت نمایید،پستهاتون پاک نمی شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)