ایول دقیقا زدی وسط خال.فیفا تمام حرکاتش از پیش تعیین شده هستش و وقتی شما بازی میکنید انگار اختیار ندارید و این کامپیوتر هست که تصمیم میگیره برای توپ چه اتفاقی بیفته.این رو من از اولین باری که فیفا بازی کردم متوجه شدم و واقعا آدم رو آزار میده.
ایول دقیقا زدی وسط خال.فیفا تمام حرکاتش از پیش تعیین شده هستش و وقتی شما بازی میکنید انگار اختیار ندارید و این کامپیوتر هست که تصمیم میگیره برای توپ چه اتفاقی بیفته.این رو من از اولین باری که فیفا بازی کردم متوجه شدم و واقعا آدم رو آزار میده.
یک سری ویدئو پیدا کردم که تکنیک های گل زنی ویژه رو آموزش میده ، بهتره نگاه کنید تا ببینید کونامی چه کرده که ما ازش بی خبریم !!! :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک موردش Supercancel هست ( برای اینایی میگم که اینترنت پرسرعت ندارند و نمیتونند ببینند :
موقعی که تک به تک میشوید و در حالی که با سرعت به سمت دروازه در حرکت هستید وقتی نزدیک دروازبان شدید دکمه مربع (شوت) را پر کنید اما قبل اینکه ضربه را به شوت بزند دکمه های R1 + R2 را بگیرید ، به این ترتیب دروازبان گول خورده و شما میتوانید به راحتی از کنارش عبور کنید و گل را به ثمر برسانید ، در واقع با زدن این دو دکمه توپ را به جای اینکه شوت بزند نگه میدارد و بازیکن مقابل گول میخورد !
آموزش ویدئویی :
Last edited by ramin-ahmadi; 29-10-2007 at 11:42.
یک مورد دیگه که من دیدم این بود : Hidden Lob
وقتی که با دروازبان دارید تک به تک میشوید به مدار پایین دقت کنید به محض اینکه دیدید دروازبان از دروازه خارج شد ، 45 درجه به سمت چپ یا راست بروید ( بستگی به بازیکن چپ یا راست پا دارد ) و L1 را به همره مربع بزنید و ببینید چه گل زیبایی به ثمر میرسد :
آموزش ویدئویی :
Last edited by ramin-ahmadi; 29-10-2007 at 11:45.
آموزش حرفه ای زدن ضربات ایستگاهی از فواصل مختلف :
من اين بازي را 3 روزي ميشه خريدم و به نتايج زير رسيدم
بازي فوق العاده طبيعي تر شده و حس كامل يك فوتبال را به ادم القا ميكند
داوري ها خيلي خوب شده به خصوص افسايد گيري
من داشتم با بازيكنم ميدويدم كه بازيكن حريف يك تكل زد و بازيكن من افتاد زمين و چنان داشت از درد ميمرد كه من فكر كردم حتما پايش شكسته وقتي صحنه اهسته را ديدم ديدم كه اصلا با هم هيچ برخوردي نداشتند و بازيكن من زيادي شلوغش كرده بود و وقتي ديد داور به بازيكن حريف كارتي نشان نداد خودش مثل بچه گلي از زمين بلند شد
يا مثلا وقتي روي بازيكن من خطا شد بازيكن من سريع رفت توپ را با دستاش برداشت و بازي را سريع شروع كرد
و من ديگه هر كاري كردم كه سريع بازي را شروع كنم نتونستم ايا شما ميتونيد چه طوري بازي را ميتونيد سريع شروع كنيم
سنگيني توپ خيلي با حال شده و ديگه شوتهامون سر به اسمون نميزاره
دروازبوني به نظر من خيلي واقعي تر شده
و كلي خوبيهاي ديگه كه فعلا همينها تو ذهنم بود
حالا ميرسيم به مشكلات اين بازي
مهمترين مشكل براي من اين هست كه نميتونم L1 را تبديل به SPACE كنم كه حسابي حالم را گرفته
مشكل بعدي همين SAVE بازي است
و مشكل بعدي همين راه رفتن بازيكنها هست كه ادم رو ياد فيلم گوژ پشت نتردام ميندازه
در كل اگر اين 3 مشكل بالا را نداشت فوتبال فوق العاده با حالي ميشد
ولي با اين حال و با وجود اين چند تا مشكل باز هم فوتبال با حالي هست من كه دارم از بازيش لذت ميبرم
و يك درخواست
لطفا كسي پيدا بشه كه يك OPTION FILE از اين بازي پيدا كند كه اسامي و لباس تمام تيمها دست باشد و بعدش چهره بازيكنهاي تيم ايران را درست كند و بعد براي ما اين SAVE را اپلود كند
ايول من اون تكنيكا رو بكار گرفتم خيلي باحال بود
در ضمن فكر كنم همونكه ميتونيم چمن و ساختمان ورزشگاه رو جدا انتخاب ميشه استاديوم سازي!!!!! يعني داري چمن يه ورزشگاهو عوض ميكني ديگه
save رو با نصب دسته ميتوني حلش كني بقيشم عادت ميكني ان شاء الله![]()
نه برادر من.استادیوم سازی یک چیز دیگه بود.ظرفیت و ظاهر ورزشگاه بود نه انتخاب چمن
کسی از برنامه های چهره ساز جدید خبر داره؟اگه داره یک خبر بده.بگه چه برنامه هایی اومده و چجوری کار میکنه![]()
واقعا گزارشگر هیجان رو از بازی میگیره ، آدم یاد بازیهای پرسپولیس ، استقلال که در شهرستانها انجام میشه میوفته که گزارشگر نای حرف زدن نداره و وقتی توپ گل میشه فقط میگه : بله توپ وارد دروازه شد ( بدون هیچ هیجانی )
همچنین رنگ بازی و مخصوصا چمن خیلی تیره به نظر میرسه و وقتی به PES 6 نگاه میکنید این تفاوت را احساس میکنید ، بارانی که میبارد زیاد هم طبیعی نیست و وقتی که بازی رو در مد Low اجر کنید که دیگه اصلا حال نمیده بازی .
کسانی از این بازی لذت خواهند برد که گرافیک قوی داشته باشند و بازی را در مد High بازی کنند ، چون در سایر مدها اصلا حال نمیده ، من سیستمم تقریبا بازیهای سنگین تر از این رو به خوبی اجرا میکنه اما وقتی این بازی رو روی مد High میزارم بعضی وقتها مثل زمان زدن کرنر یا ضربه ایستگاهی برای چند لحظه کند میشه .
حرکات بازیکن ها عالی شده و واقعا طبیعی بودن رو میشه حس کرد و اگر یکی دوهفته بازی کنید فکر کنم دیگه کاملا بهش عادت کنید و این هم انتقاد از بازی نکنید ( گرچه ضعفهایی داره که نمیدونم چرا مثل همون گزارشگر ، که البته میتونید صداش رو قطع کنید و خودتون به بازی هیجان بدید )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)