تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 59 از 380 اولاول ... 94955565758596061626369109159 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من یه صفحه هم نخوندم
    اما اینو خوب می فهمم که winning eleven 6 هم از فیفا 08 ( و سایر مدل هاش ) خیلی بهتره
    این رو هم که می گم از خودم نمی گم چندین جا دیدم که اثبات کردن فیفا یه حالت قالبی و مثل x o داره
    یعنی شما شوت رو نزده pc تصمیم می گیره که دروازه بان توپ رو می گیره یا و شما با چند بار تمرین این نقطه ضعف رو پیدا می کنین و بازی مسخره می شه ( که این حالت نه تنها در شئت زدن در تکل زدن کرنل زدن و ... هم وجود داره ) ولی در سری وینینگ الون یا همون pro evelusion soccer اصلا این حالت قالبی وجود نداره و همه چیز دینامیک یعنی مثلا ممکنه شوت شما اصلا به کله دروازه بان بخ.ره بعد بخوره به تیر و بعد دوباره خود دروازه بان و بعد از زیر دستش بره تو دروازه که همچین حالتی تو فیفا امکان نداره
    یعنی حتی حالتی هم که شما تو فیفا می بینید که توپ از زیر دست دروازه بان رفت تو گل از قبل طراحی شده که مثلا توپ از زیر کمر دروازه بان بره تو گل در حالی که دست دروازه بان کج که این اتفاق اگه 2 ملیون بار هم بیفته توپ دقیقا از همون نقطه زیر دست دروازه بان عبور می کنه و دروازه بان هم با همون استیل گل می خوره .

امید وارم همه قانع شده باشین و دوباره کسی رو نبینم که داره از فیفا دفاع می کنه
    ایول دقیقا زدی وسط خال.فیفا تمام حرکاتش از پیش تعیین شده هستش و وقتی شما بازی میکنید انگار اختیار ندارید و این کامپیوتر هست که تصمیم میگیره برای توپ چه اتفاقی بیفته.این رو من از اولین باری که فیفا بازی کردم متوجه شدم و واقعا آدم رو آزار میده.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin-ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک سری ویدئو پیدا کردم که تکنیک های گل زنی ویژه رو آموزش میده ، بهتره نگاه کنید تا ببینید کونامی چه کرده که ما ازش بی خبریم !!! :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک موردش Supercancel هست ( برای اینایی میگم که اینترنت پرسرعت ندارند و نمیتونند ببینند :
    موقعی که تک به تک میشوید و در حالی که با سرعت به سمت دروازه در حرکت هستید وقتی نزدیک دروازبان شدید دکمه مربع (شوت) را پر کنید اما قبل اینکه ضربه را به شوت بزند دکمه های R1 + R2 را بگیرید ، به این ترتیب دروازبان گول خورده و شما میتوانید به راحتی از کنارش عبور کنید و گل را به ثمر برسانید ، در واقع با زدن این دو دکمه توپ را به جای اینکه شوت بزند نگه میدارد و بازیکن مقابل گول میخورد !
    آموزش ویدئویی :

کد:
    Last edited by ramin-ahmadi; 29-10-2007 at 11:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک مورد دیگه که من دیدم این بود : Hidden Lob
    وقتی که با دروازبان دارید تک به تک میشوید به مدار پایین دقت کنید به محض اینکه دیدید دروازبان از دروازه خارج شد ، 45 درجه به سمت چپ یا راست بروید ( بستگی به بازیکن چپ یا راست پا دارد ) و L1 را به همره مربع بزنید و ببینید چه گل زیبایی به ثمر میرسد :
    آموزش ویدئویی :

کد:
    Last edited by ramin-ahmadi; 29-10-2007 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آموزش حرفه ای زدن ضربات ایستگاهی از فواصل مختلف :

کد:

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اين بازي را 3 روزي ميشه خريدم و به نتايج زير رسيدم

بازي فوق العاده طبيعي تر شده و حس كامل يك فوتبال را به ادم القا ميكند

داوري ها خيلي خوب شده به خصوص افسايد گيري

من داشتم با بازيكنم ميدويدم كه بازيكن حريف يك تكل زد و بازيكن من افتاد زمين و چنان داشت از درد ميمرد كه من فكر كردم حتما پايش شكسته وقتي صحنه اهسته را ديدم ديدم كه اصلا با هم هيچ برخوردي نداشتند و بازيكن من زيادي شلوغش كرده بود و وقتي ديد داور به بازيكن حريف كارتي نشان نداد خودش مثل بچه گلي از زمين بلند شد

يا مثلا وقتي روي بازيكن من خطا شد بازيكن من سريع رفت توپ را با دستاش برداشت و بازي را سريع شروع كرد
    و من ديگه هر كاري كردم كه سريع بازي را شروع كنم نتونستم ايا شما ميتونيد چه طوري بازي را ميتونيد سريع شروع كنيم

سنگيني توپ خيلي با حال شده و ديگه شوتهامون سر به اسمون نميزاره

دروازبوني به نظر من خيلي واقعي تر شده

و كلي خوبيهاي ديگه كه فعلا همينها تو ذهنم بود

حالا ميرسيم به مشكلات اين بازي

مهمترين مشكل براي من اين هست كه نميتونم L1 را تبديل به SPACE كنم كه حسابي حالم را گرفته

مشكل بعدي همين SAVE بازي است

و مشكل بعدي همين راه رفتن بازيكنها هست كه ادم رو ياد فيلم گوژ پشت نتردام ميندازه

در كل اگر اين 3 مشكل بالا را نداشت فوتبال فوق العاده با حالي ميشد
    ولي با اين حال و با وجود اين چند تا مشكل باز هم فوتبال با حالي هست من كه دارم از بازيش لذت ميبرم

و يك درخواست
    لطفا كسي پيدا بشه كه يك OPTION FILE از اين بازي پيدا كند كه اسامي و لباس تمام تيمها دست باشد و بعدش چهره بازيكنهاي تيم ايران را درست كند و بعد براي ما اين SAVE را اپلود كند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ايول من اون تكنيكا رو بكار گرفتم خيلي باحال بود
    در ضمن فكر كنم همونكه ميتونيم چمن و ساختمان ورزشگاه رو جدا انتخاب ميشه استاديوم سازي!!!!! يعني داري چمن يه ورزشگاهو عوض ميكني ديگه

مهمترين مشكل براي من اين هست كه نميتونم L1 را تبديل به SPACE كنم كه حسابي حالم را گرفته

مشكل بعدي همين SAVE بازي است

و مشكل بعدي همين راه رفتن بازيكنها هست كه ادم رو ياد فيلم گوژ پشت نتردام ميندازه

save رو با نصب دسته ميتوني حلش كني بقيشم عادت ميكني ان شاء الله

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

ايول من اون تكنيكا رو بكار گرفتم خيلي باحال بود
    در ضمن فكر كنم همونكه ميتونيم چمن و ساختمان ورزشگاه رو جدا انتخاب ميشه استاديوم سازي!!!!! يعني داري چمن يه ورزشگاهو عوض ميكني ديگه
    نه برادر من.استادیوم سازی یک چیز دیگه بود.ظرفیت و ظاهر ورزشگاه بود نه انتخاب چمن
    کسی از برنامه های چهره ساز جدید خبر داره؟اگه داره یک خبر بده.بگه چه برنامه هایی اومده و چجوری کار میکنه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا گزارشگر هیجان رو از بازی میگیره ، آدم یاد بازیهای پرسپولیس ، استقلال که در شهرستانها انجام میشه میوفته که گزارشگر نای حرف زدن نداره و وقتی توپ گل میشه فقط میگه : بله توپ وارد دروازه شد ( بدون هیچ هیجانی )
    همچنین رنگ بازی و مخصوصا چمن خیلی تیره به نظر میرسه و وقتی به PES 6 نگاه میکنید این تفاوت را احساس میکنید ، بارانی که میبارد زیاد هم طبیعی نیست و وقتی که بازی رو در مد Low اجر کنید که دیگه اصلا حال نمیده بازی .

کسانی از این بازی لذت خواهند برد که گرافیک قوی داشته باشند و بازی را در مد High بازی کنند ، چون در سایر مدها اصلا حال نمیده ، من سیستمم تقریبا بازیهای سنگین تر از این رو به خوبی اجرا میکنه اما وقتی این بازی رو روی مد High میزارم بعضی وقتها مثل زمان زدن کرنر یا ضربه ایستگاهی برای چند لحظه کند میشه .

حرکات بازیکن ها عالی شده و واقعا طبیعی بودن رو میشه حس کرد و اگر یکی دوهفته بازی کنید فکر کنم دیگه کاملا بهش عادت کنید و این هم انتقاد از بازی نکنید ( گرچه ضعفهایی داره که نمیدونم چرا مثل همون گزارشگر ، که البته میتونید صداش رو قطع کنید و خودتون به بازی هیجان بدید )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •