تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 59 از 151 اولاول ... 94955565758596061626369109 ... آخرآخر
نمايش نتايج 581 به 590 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالا خره مشکل حل شد . باید از طریق access option ، اجرای ماکرو ها رو که به طور پیش فرض غیر فعال بودن رو فعال میکردم .

لطفا در خصوص سوال بعدی منو راهنمایی کنید .
    من سایت یا کتابی رو نمی شناسم، البته که حتما به وفور یافت میشن. ماکروها شکل راحت شده ( و محدود تره) کدها هستند، که اگه با کدنویسی آشنا باشید (که به نظر هم همین میاد)، دیگه چیز زیادی نمی مونه. البته در help خود اکسس، مرجع کامل اونا وجود داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام .

امروز من یه نمونه دیتا بیس تو اکسس 2003 دیدم ، بعد اومده بودن براش منو تعریف کرده بودن مثل منوهای file, ... بعد حتی میشد بریم توی قسمت toolbar ، مثل بقیه منوهای دیگه برای نمایش یا عدم نمایش منو بیایم check box کنار اون رو تیک بزنیم . آیا اکسس 2007 هم این قابلیت رو داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام .

امروز من یه نمونه دیتا بیس تو اکسس 2003 دیدم ، بعد اومده بودن براش منو تعریف کرده بودن مثل منوهای file, ... بعد حتی میشد بریم توی قسمت toolbar ، مثل بقیه منوهای دیگه برای نمایش یا عدم نمایش منو بیایم check box کنار اون رو تیک بزنیم . آیا اکسس 2007 هم این قابلیت رو داره؟
    سلام،
    بله که میشه. اگه مثلا Visual Studio داشته باشی، این قابلیت به شکل آسون تری توش هست، اگر نه هم که یه کم برنامه به زبان xml میخواد که اونم راحته:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه سوالی بودید در خدمت هستیم.

4. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

محمد جان يه چند صفحه قبل از طريق كروس تب يه گزارش گيري يادم دادي
    الان من يه مشكلي دارم ،‌ تو اون گزارش گيري ،‌ يه چيزايي هم مياد كه نمي خوام نشون بده !
    و همچنين ،‌ الان تو اين ليستي كه برام ميزاره ، همه چيز فرتي مينويسه ! من مي خوام تو يه صفحه فقط يه تعداد از اينارو نشون بدم !
    در ضمن فيلدهاشون هم مشخص باشه چون مي خوام يه جمع و تفريقي بزنم و تو يه فيلد ديگه نشونش بدم !

يه سوال هم برام پيش اومده ! اكسس نميشه جدول كشيد ؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

محمد جان يه چند صفحه قبل از طريق كروس تب يه گزارش گيري يادم دادي
    الان من يه مشكلي دارم ،‌ تو اون گزارش گيري ،‌ يه چيزايي هم مياد كه نمي خوام نشون بده !
    و همچنين ،‌ الان تو اين ليستي كه برام ميزاره ، همه چيز فرتي مينويسه ! من مي خوام تو يه صفحه فقط يه تعداد از اينارو نشون بدم !
    در ضمن فيلدهاشون هم مشخص باشه چون مي خوام يه جمع و تفريقي بزنم و تو يه فيلد ديگه نشونش بدم !

يه سوال هم برام پيش اومده ! اكسس نميشه جدول كشيد ؟!
    سلام،

- خب چیزهایی رو که دوست نداری نشون داده بشن رو حذف کن . مگه حالا چی هستند؟
    - فاصله بین رکوردها رو میشه افزایش داد تا توی یه صفحه تعداد محدودتری نشون داده بشه.
    - منظورتون از مشخص بودن فیلدها چیه؟ فیلدها که مشخصند و میشه روی اونا محاسبات رو انجام داد.
    - درباره کشیدن جدول اطلاعی ندارم، فقط یه چیز مشابه(شاید هم اصلا خودش باشه): روی یک کنترل راست کلیک کرده و ... Layout > Gridlines > Both or Top or .

اگه جوابها مورد نظر نیستند، لطفا مثالی بیارید.

ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

وااااااااي از دست اين اكسس ، آقا من ديگه كچل شدم از اينكه هرروز اين اكسس يه جور اذيت ميكنه ،

كدهاشو نوشتم تو سيستم خودم اجرا ميشه اما روي يه سيستم ديگه كه ميخوام اجرا نميشه ، با اينكه تمام تنظيماتي كه رو سيستم خودم هست رو سيستم هاي ديگه هم هست .

آقا محمد به نظر شما چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه فاطمه وطن دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض pdf کامل از اموزش access 2007

سلام
    با اجازه - پست قبلیم پاک شد .
    من یه pdf کامل از اموزش access 2007 میخوام . لطفا برام هر چه سریعتر اپلود کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    با اجازه - پست قبلیم پاک شد .
    من یه pdf کامل از اموزش access 2007 میخوام . لطفا برام هر چه سریعتر اپلود کنید .
    منpdf فارسی خوب که همه چیز رو کامل توضیح داده باشه پیدا نکردم . به این سایت مراجعه کنید و این کتاب رو دانلود کنید ، انگلیسی خیلی راحتی داره درسته برنامه نویسی با اکسس هست اما اولش اکسس رو خیلی خوب توضیح داده . حتما هم کتاب رو دانلود کنید هم مثال های کتاب رو که گفته خیلی عالی هست .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

10. این کاربر از dewdrops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

محد جان اين فايلو ببين !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور كه مي بيني هر شهر 3 مدل جنسش طبقه بندي ميشه ! خوب اينو بوسيله كروستب توي اكسس تونستيم بدست بياريم !
    اون مجموع هم تو اكسس تونستيم بدست بياريم !
    ولي الان اگر فايل اكسل رو نيگا كني ، يه فيلد هست به اسم مصوب و يكي هم كسر و اضافه !
    تو اون مصوب ،‌مينويسيم كه هر شهر چند تا جنس بايد ميفرستاده ، كه تو اون كسر و اضافه اگر منفي باشه يعني كم فرستاده و اگر مثبت كه يعني زياد فرستاده !
    الان من اون 2 تا مصوب و با كسر و اضافه چجور مي تونم تو اين فايل اكسس بيارم ؟ چون جايي نيست كه اونارو در بيارم !
    در ضمن ،‌چجور مي تونم تو اون ليستي كه ميده ، يه جوري اسم چند تا شهرو ----- كنم ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وااااااااي از دست اين اكسس ، آقا من ديگه كچل شدم از اينكه هرروز اين اكسس يه جور اذيت ميكنه ،

كدهاشو نوشتم تو سيستم خودم اجرا ميشه اما روي يه سيستم ديگه كه ميخوام اجرا نميشه ، با اينكه تمام تنظيماتي كه رو سيستم خودم هست رو سيستم هاي ديگه هم هست .

آقا محمد به نظر شما چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب فک کنم یه مقدار اطلاعات بیشتر لازم باشه. مثلا اینکه چه قسمتیش اجرا نمیشه؟ و احتمالا چه پیامی نشون داده میشه؟ و ... . آیا مسئله درباره کدهاست؟

13. این کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •