من سایت یا کتابی رو نمی شناسم، البته که حتما به وفور یافت میشن. ماکروها شکل راحت شده ( و محدود تره) کدها هستند، که اگه با کدنویسی آشنا باشید (که به نظر هم همین میاد)، دیگه چیز زیادی نمی مونه. البته در help خود اکسس، مرجع کامل اونا وجود داره.![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
من سایت یا کتابی رو نمی شناسم، البته که حتما به وفور یافت میشن. ماکروها شکل راحت شده ( و محدود تره) کدها هستند، که اگه با کدنویسی آشنا باشید (که به نظر هم همین میاد)، دیگه چیز زیادی نمی مونه. البته در help خود اکسس، مرجع کامل اونا وجود داره.![]()
سلام .
امروز من یه نمونه دیتا بیس تو اکسس 2003 دیدم ، بعد اومده بودن براش منو تعریف کرده بودن مثل منوهای file, ... بعد حتی میشد بریم توی قسمت toolbar ، مثل بقیه منوهای دیگه برای نمایش یا عدم نمایش منو بیایم check box کنار اون رو تیک بزنیم . آیا اکسس 2007 هم این قابلیت رو داره؟
سلام،
بله که میشه. اگه مثلا Visual Studio داشته باشی، این قابلیت به شکل آسون تری توش هست، اگر نه هم که یه کم برنامه به زبان xml میخواد که اونم راحته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سوالی بودید در خدمت هستیم.
محمد جان يه چند صفحه قبل از طريق كروس تب يه گزارش گيري يادم دادي
الان من يه مشكلي دارم ، تو اون گزارش گيري ، يه چيزايي هم مياد كه نمي خوام نشون بده !
و همچنين ، الان تو اين ليستي كه برام ميزاره ، همه چيز فرتي مينويسه ! من مي خوام تو يه صفحه فقط يه تعداد از اينارو نشون بدم !
در ضمن فيلدهاشون هم مشخص باشه چون مي خوام يه جمع و تفريقي بزنم و تو يه فيلد ديگه نشونش بدم !
يه سوال هم برام پيش اومده ! اكسس نميشه جدول كشيد ؟!
سلام،
- خب چیزهایی رو که دوست نداری نشون داده بشن رو حذف کن. مگه حالا چی هستند؟
- فاصله بین رکوردها رو میشه افزایش داد تا توی یه صفحه تعداد محدودتری نشون داده بشه.
- منظورتون از مشخص بودن فیلدها چیه؟ فیلدها که مشخصند و میشه روی اونا محاسبات رو انجام داد.
- درباره کشیدن جدول اطلاعی ندارم، فقط یه چیز مشابه(شاید هم اصلا خودش باشه): روی یک کنترل راست کلیک کرده و ... Layout > Gridlines > Both or Top or .
اگه جوابها مورد نظر نیستند، لطفا مثالی بیارید.
ممنون.
وااااااااي از دست اين اكسس ، آقا من ديگه كچل شدم از اينكه هرروز اين اكسس يه جور اذيت ميكنه ،
كدهاشو نوشتم تو سيستم خودم اجرا ميشه اما روي يه سيستم ديگه كه ميخوام اجرا نميشه ، با اينكه تمام تنظيماتي كه رو سيستم خودم هست رو سيستم هاي ديگه هم هست .
آقا محمد به نظر شما چه طوري ميتونم اين مشكل رو حل كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با اجازه - پست قبلیم پاک شد .
من یه pdf کامل از اموزش access 2007 میخوام . لطفا برام هر چه سریعتر اپلود کنید .
منpdf فارسی خوب که همه چیز رو کامل توضیح داده باشه پیدا نکردم . به این سایت مراجعه کنید و این کتاب رو دانلود کنید ، انگلیسی خیلی راحتی داره درسته برنامه نویسی با اکسس هست اما اولش اکسس رو خیلی خوب توضیح داده . حتما هم کتاب رو دانلود کنید هم مثال های کتاب رو که گفته خیلی عالی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
محد جان اين فايلو ببين !
همونطور كه مي بيني هر شهر 3 مدل جنسش طبقه بندي ميشه ! خوب اينو بوسيله كروستب توي اكسس تونستيم بدست بياريم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون مجموع هم تو اكسس تونستيم بدست بياريم !
ولي الان اگر فايل اكسل رو نيگا كني ، يه فيلد هست به اسم مصوب و يكي هم كسر و اضافه !
تو اون مصوب ،مينويسيم كه هر شهر چند تا جنس بايد ميفرستاده ، كه تو اون كسر و اضافه اگر منفي باشه يعني كم فرستاده و اگر مثبت كه يعني زياد فرستاده !
الان من اون 2 تا مصوب و با كسر و اضافه چجور مي تونم تو اين فايل اكسس بيارم ؟ چون جايي نيست كه اونارو در بيارم !
در ضمن ،چجور مي تونم تو اون ليستي كه ميده ، يه جوري اسم چند تا شهرو ----- كنم ؟
ممنون
خب فک کنم یه مقدار اطلاعات بیشتر لازم باشه. مثلا اینکه چه قسمتیش اجرا نمیشه؟ و احتمالا چه پیامی نشون داده میشه؟ و ... . آیا مسئله درباره کدهاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)