مرسي از همه
خيلي عالين![]()
مرسي از همه
خيلي عالين![]()
با سلامنوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
محمد جان در جاي ديگر آپلود كن. موفق باشيد.
Reasons for this may include: - Invalid link
- The file was deleted because of violating our Terms of service
متاسفم زحمت مي كشي ،ولي بعد ولش مي كني .و جوابگو نيستي . يك نگه به لينكت بيانداز.
Last edited by m45m; 25-11-2006 at 07:06.
با سلام خدمت اقا محمد
نمي دونم مشکل دوستان چيه ، من از همون لينکي که تو مگا آپلود گذاشته بودين دانلود کردم و هيچ مشکلي هم نداشت
با تشکر
البته من با يک ----- شکن ساخت کشور آلمان که آي پي اين کشور رو به هنگام اتصال ميشناسونه دانلودش کردم
ممنون بسیار عالی بود
من با اجاز شما با ذکر منبع بعضی از برنامه ها را در انجمن سایتم میگذارم![]()
البته با ذکر منبع و اسم دوستی که برنامه را گذاشته
موفق باشید![]()
دوست عزیز یکی از برنامه ها برای اینکا Install Shield هست که حدود 8 مگ هستنوشته شده توسط 7260
وقت طراحای یه دکمه هست که Capture میکنه.با اون آدرس فاسل اصلی برنامه دلخواهتونو میدید و در هنگام طراحی یه قسمت داره که دقیقا یادم نیست ولی طرح گرافیکی رو در اونجا میریزید و یر آخر هم Compile میکنید.
[QUOTE=Mohammadamirbazrafshan]دوست عزیز یکی از برنامه ها برای اینکا Install Shield هست که حدود 8 مگ هست
وقت طراحای یه دکمه هست که Capture میکنه.با اون آدرس فاسل اصلی برنامه دلخواهتونو میدید و در هنگام طراحی یه قسمت داره که دقیقا یادم نیست ولی طرح گرافیکی رو در اونجا میریزید و یر آخر هم Compile میکنید.[/QU
محمد جان توضيح بده . نرم افزارها را دارم ولي نفهميدم چي به چيه
[IMG]setup[/IMG]
با سلامنوشته شده توسط saeed774
دوست عزيز ،اگه راست ميگي و راحت گرفتيد ، شما در يك جاي بهتر آپلود كن و حقيقت را رو كن .
موفق باشيد.
سلام![]()
كاربر محترم ، saeed774 عزيز
دوست خوبم تا اطلاع ثانويه بحث يا بردن كلمه ي ف ي ل ت ر ش ك ن در سايت ممنوع مي باشد!
لطف كنيدپستتون رو ويرايش بفرماييد![]()
دوست عزيزم شما هم لطف بفرماييد نقل قول رو ويرايش بفرماييد از توجهتون خيلي ممنونمنوشته شده توسط m45m
![]()
![]()
![]()
ضمنا دوستان شما مي تونيد با دانلود تولبار اين سايت اين برنامه رو دانلود كنين.![]()
يا صبر كنيد ترافيك از طرف ايران كم بشه![]()
خودمم اگه فرصت كردم لينك مي دم![]()
ممنونم![]()
با سلامنوشته شده توسط chovalier
شما فقط حرف مي زنيد يك تست بكن بعد بگو حق با كيه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد.
حالا كه تست كردي جواب بده .
با تشكر از برنامه خوبي كه معرفي كرديدنوشته شده توسط Mohammadamirbazrafshan
من فايل نصبي رو تونستم بگيرم ولي اگه ممكنه فايل فارسي-كرك شده رو يه جا ديگه آپلود كنيد يا از دوستاني كه اين فايل رو گرفتند خواهش مي كنم اين كارو بكنند.
دست همتون درد نكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)