لطفا توضيح بديد آگه اطلاعاتي داريد
دوستان من چند تا از معروفترين هاي درايور هاي اين تاژيك رو امتحان كردم و نتيجه به نظر من:
xaero:صدا را بلند مي كنه نه زياد ولي كيفيت داره و تو هندزفري بد نيست معموليه يعني در كل كيفيتش خوبه
x800:صدا در sp رو زياد بلند ميكنه ولي افت كيفيت محسوس است از قبلي خيلي بيشتر بلند مي كنه در هندسفري كه خيلي خيلي بلند كه نمي توني تا آخر كني ولوم را ولي باس زيادي نداره و برا همين زيا حال نداد ولي خيلي بلنده
JPX2:در SP حدودا مثل بالايي است ولي در هندزفري صداش كمتره ولي خيلي بم است
amidO_v1:اين يكي در sp صداش يه كم كمتره ولي با كيفيت تر در هندزفري هم از x800 كمتره از jpx2 بيشتر ولي باس فوق العاده داره به اندازه و بسيار با كيفيت كه خيلي حال ميده
من آخري را پسنديدم هم كيفيت داره و هم بلندي نسبي و هم باس عالي
اين نظر من بود
اگر X800 را با اون تنظيمات اكولايري كه من گفتم تنظيم كني ميفهمي كه بهترينش بهترين گزينه هست
من نميدونم منظور از كپسول چيه
سلام
من کا800 را انجام دادم صداش عالی شد
بعد همون کارها را برای کا 510 انجام دادم نوشت
remove battry from phone then insert it bach then press ready
من هم باطری را دار اوردم و دکمه استاپ را زدم حالا گوشی روشن نمیشه چکار کنم؟
ممنون
Last edited by sokote mordab; 26-04-2008 at 17:29.
اين چه كاري بود كردين ؟
وقتي اين پيغام اومد بايد كابل را درمياوردي و بعد باطري را درمياوردين و بعد دوباره ميزاشتين
بعد در برنامه Ready را ميزدي و بعد دكمه C در گوشي را ميگرفتي و كابل را وصل ميكردي
سه سوال داشتم
1.افزایش صدای گوشی روی کا 800 در اینده مشکلی برای اسپیکرها پیش نمی یاد؟
2.در اموزش افزایش صدا اخرش که گفت تنظیم اکولایزر اینطور باشد بهتر منظور همون اکولایزر در مدیا پلیر گوشی است؟
3.این سوال ربطی به این تاپیک ندارد.تبدیل گوشی کا800به کا810 یعنی چه کارهای روی کا800 انجام میده؟
1-نه مشکلی به وجود نمیاد.
2-درسته.
3-هیچی فقط پچ های زیادی قابل نصب پیدا میشه.
دوستان این تاپیک منتقل شده با تاپیک اصلی به اینجا مراجعه کنید:
کلوپ درایور های سونی اریکسون:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)