خواهش میکنم!به طور کلی سری ixus سری اولترا کامپکت هستند و آنچنان تنظیماتی ندارند که بخواد تو کیفیت عکسا تاثیر داسته باشه!اگه باشه هم خیلی ناچیز!ixus 860 نمونه عکس هارو که دیدم تو ایزو 200 هم نویز وحشتناکی داره و تو شب ومحیط داخلی خیلی نمیشه ازش انتظار داشتولی g9 خیلی بهتر میدونه نویز رو کنترل کنه!به نظر من یه slr-like یا همین G9 رو بگیر از هر لحاظ بهتره!چون به عکاسی علاقه داری یه مدت که با یه کامپکت مث 860 کار کردی میبینی خیلی محدودت میکنه!وبه فکر ارتقای اون میفتی!شک نکن!اون موقع میخواد دو برابر الان هزینه کنی ویه چیزی مث g9 بگیری که تنظیمات شانر ودیافراگم و... داشته باشه!به نظر من g9 رو بگیر!از هر لحاظ بهتره!نسبت به کاراییشون هم همینطور!860 به خاطر اولترا کامپکت بودن قیمت واقعی خودشو نداره!مثلا یه دوربین از سری a کنون با همین کیفیت 70-80 تومن ارزونتره!به هر حال توصیه من همون G9 ح.گارانتی هم تا اونجایی که شنیدم آفومار بدجور میکشه روش!همون که گفتی آشناست بگیر!گرانتی اگه اشتباه نکنم پارس الرمس!راستی حالا که انقد شک داری بذار شکتو بیشتر کنم!دوربین پاناسونیک fz18 یا fz28هم تو این رنج هستند!دوربین های فوق العاده ای هستند!اولی 430 هزار با گرانتی بانیان!دومی هم هنوز وارد بازار نشده!مشخسه های بارزشون!زوم اپتیک 18 برابر!فرمت raw!لنز واید عالی!دیگه...بیشتر تحقیق کن!حالا که میخوای بخری یه چیزی بخر که عالی عالی باشه از هر نظر!منظورم این نیست که این مدل ها از کنون وسنی بهترند یا بدترند!ولی گزینه های خوبین!توان رقابت دارند!