مشکل نرم افزاری داره گوشیتون به احتمال زیاد با فلش به ورژن بالاتر (اگه موجود باشه) حل میشه
مشکل نرم افزاری داره گوشیتون به احتمال زیاد با فلش به ورژن بالاتر (اگه موجود باشه) حل میشه
سلام دوستان
من يه فايل pdf رو گوشيم ريختم. ولي فارسيه و به جاي حروف فارسي علامت سوال نشون ميده. چيكار كنم؟
سلام ویندوز گوشی منو به عنوان مودم شناسایی نمیکنه؟ pcsuite را هم انتخاب کردم .یعنی تا دیشب میتوانستم برم اینترنت ولی از امروز ویندوز مودم گوشی را شناسایی نمیکند.چرا؟ باتشکر
به نظرم عیبایی که این گوشی داره 2 تا هستن
1 - باتریش کم میره و باید زود به زود گوشی رو شارژ کنی
2 - کلید D-pad ( همون کلید 4 جهته ) خیلی سفته و مخصوصا تو جهت های چپ و راست یه خورده کار باهاش سخته ( همین طور رنگشم خیلی زود میره همین کلید D-pad )
سلام دوستان من هم به جمع 6120 داران پیوستم!
اولی رو 50 درصد قبول دارم. چون خیلی سریع باتری رو پر می کنه! (امروز صبح 20 دقیقه گذاشتم . دو خط بود کامل پر شد. از صبح تا حالا هم خیلی باهاش کار کردم ولی هنوز باتری فول فوله !)به نظرم عیبایی که این گوشی داره 2 تا هستن
1 - باتریش کم میره و باید زود به زود گوشی رو شارژ کنی
2 - کلید D-pad ( همون کلید 4 جهته ) خیلی سفته و مخصوصا تو جهت های چپ و راست یه خورده کار باهاش سخته ( همین طور رنگشم خیلی زود میره همین کلید D-pad )
درسته خیلی طول میکشه تا خط اول کم شه ولی وقتی که یه خط کم کرد خطای بدی خیلی زود کم میشن
اگه باهاشم اهانگ گوش بدی که خیلی سریع تموم میشه
کسی کارت حافظه 2 گیگ رو گوشی گذاشته ؟
سرعتش خوبه ؟
Micro SD 2GB و 1GB چنده ؟
آره من گذاشتم
سرعتش خوبه میتونم بگم هیچ تغییری نکرد
من از این ارزونا گذاشتم فکر کنم 18 تومن خریدم ( 2 گیگ )
من MicroSD 8GB رو 6120 انداختم مثه ساعت داشت كار ميكرد..![]()
هشت گیگ ؟من MicroSD 8GB رو 6120 انداختم مثه ساعت داشت كار ميكرد..
قیمت دارید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)