گومز رو بیاد بیخیال بشن محاجم نیست . معلومه ازش.
هم پدلسکی و باستین دارن به اوج میرسن
باید نگرشون دارن. ولی کلوزه همچنان بد
گومز رو بیاد بیخیال بشن محاجم نیست . معلومه ازش.
هم پدلسکی و باستین دارن به اوج میرسن
باید نگرشون دارن. ولی کلوزه همچنان بد
من فكر كنم شووايني دلش با بايرن نيست ديگه.اين فصل كلا چند بار تو مصاحبه هاش از علاقش به ليگ برتر انگليس حرف زده بود.
به هر حال احتمال رفتنش بيشتر از موندنش تو بايرنه.
سلام دوستان , به امید موفقیت بایرن با کلینزی.
این گومز شاید تو اشتوتگارت خوب بوده ولی توی بایرن بعید میدونم
بایرن فصل بعد تو اروپا بازی میکنه.باید اسکلتشو حفظ کنه و ضعفاشو برطرف کنه.
اگر باستین و لوکاس برن خوب نمیشه اصلا
بایرن تو وسط زمین کسی رو نداره که بازی بگردونه........
به نظر من مهمترین موضوع همینه.......
مهاجم میخوان بیارن چیکار............
25 مرداد آغاز بوندسليگا
ليگ آلمان از 25 مرداد ماه آغاز ميشود و طبق برنامه چهل و ششمين دوره بوندسليگا با ديدار تيمهاي بايرنمونيخ و هامبورگ افتتاح ميشود. بر اساس برنامه اعلام شده تيمهاي تازه صعود كرده هوفنهايم و كلن خارج از خانه بازي خواهند داشت. تيمهاي بوخوم و اينتراخت فرانكفورت هم در اين هفته با كارلسروهه و هرتابرلين بازي خواهند كرد.
اما برنامه هفته نخست رقابتها به صورت زير است:
جمعه 15 اوت 25 مرداد:
بايرن مونيخ - هامبورگ
شنبه، 26 مردادماه:
شالكه - هانوفر
ولفسبورگ - كلن
بايرلوركوزن - بورسيا دورتموند
اينتراخت فرانكفورت - هرتابرلين
كارلسروهه - بوخوم
انرژي كوتبوس - هوفنهايم
آرمينيابيلهفلد - وردربرمن بورسيا
مونشن گلادباخ - اشتوتگارت
خبرگزاري فارس: مهاجم ناموفق تيم ملي آلمان در رقابتهاي يورو 2008 كماكان در فهرست بازيكنان مورد توجه باشگاه بايرن مونيخ قرار دارد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ماريو گومز كه در خلال 2 فصل گذشته نمايش خيرهكنندهاي در اشتوتگارت داشت، قبل از رقابتهاي يورو 2008 مورد توجه قهرمان بوندس ليگا قرار گرفت.
گومز كه حتي بخاطر درخشش عنوان بازيكن فصل را نيز به خود اختصاص داد، از مدت ها قبل مورد توجه يورگن كلينزمان، سرمربي جديد اين تيم قرار داشت؛ اما در خلال يورو 2008 چندين مرتبه مقامات اشتوتگارت اظهار كردند علاقمند به حفظ گومز هستند و وي را به بايرن انتقال نمي دهند از آنجايي كه گومز، درفهرست بازيكنان مورد توجه كلينزمان است، مونيخي ها همچنان بابت وي تلاش مي كنند و اين درحاي است كه گومز عملكرد ناموفقي در يورو داشت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)